Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
-
kenan83
#1 Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
Postoji li neki kafic ili mozda biblijoteka gdje ima internet pristup, i da freelancer moze doci da radi koji sat?
-
Klitemnestraaa
#2 Re: Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
BBI 4. sprat, ako sam dobro razumjela pitanje.
- Henry Chinaski
#3 Re: Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
Ako si iz dijaspore onda ok. Ako nisi, nemoj govoriti biblijoteka nego biblioteka.
Nije dovoljno naučiti programirati, treba znati komunicirati s ljudima...
- Xray
#4 Re: Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
U BBI mozes samo onoliko koliko ti traje baterija na laptop, ako i toliko.
-
kenan83
#5 Re: Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
Hvala, probat cu tu. Danas sam cuo da u SCC nedau´ju vise, na zadnjem spratu. Valjda sto su studenti pretjerali.Klitemnestraaa wrote:BBI 4. sprat, ako sam dobro razumjela pitanje.
Jesam, preko 25 godina zivim vani. Hvala na savjetu.Henry Chinaski wrote:Ako si iz dijaspore onda ok. Ako nisi, nemoj govoriti biblijoteka nego biblioteka.
-
Klitemnestraaa
#6 Re: Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
U SCC ne daju. Mozes otici i u citaonu bilo kojeg faksa isto, samo sto je tamo mrtva tisina. Imas na FF-u citaonu za koju moras imati clansku kartu, ali ja obicno ostavim samo indeks ili samo licnu, mozes slagati da si zaboravio ili nesto tog tipa, ili kad udjes nekad ni ne bude nikog. Sifra je test1234 ja mislim, pitaj nekoga od studenata ustvari, tamo svi znaju, imas tamo i uticnice za punjenje, jer u BBI nemas gdje ukljuciti. Za istale faksove ne znam, znam da je EFSA citav pokriven wi fi i ima sifra kad udjes na papiru desno pise, pa mozda da sjednes negdje na klupu i to, ne znam ima li citaona tamo.kenan83 wrote:Hvala, probat cu tu. Danas sam cuo da u SCC nedau´ju vise, na zadnjem spratu. Valjda sto su studenti pretjerali.Klitemnestraaa wrote:BBI 4. sprat, ako sam dobro razumjela pitanje.
Jesam, preko 25 godina zivim vani. Hvala na savjetu.Henry Chinaski wrote:Ako si iz dijaspore onda ok. Ako nisi, nemoj govoriti biblijoteka nego biblioteka.
- O'zone
- Globalni moderator
#7 Re: Kafic/biblijoteka za freelancere u Sarajevu?
Nema više džaba sjedit ni u BBI-u. Na razglasu ima obavijest da je duže zadržavanje na Food courtu sa minimalnom konzumacijom ne dozvoljeno