jel to DIVKA od francka? Kod nas je ima kupiti u svakom vecem supermarketu na odjelu gdje su kafezvrzgana wrote:Pozdrav svim kavopijama![]()
Vec sam postavljala ovo pitanje na forumu ali da priupitam i na ovoj temi.
Vec neko vrijeme trazim po Sarajevu kafu od jecma i nigdje ne mogu naci! Trazila sam u svim mogucim centrima, prodavnicama zdrave hrane, marke Frank, Mokata ali nista....
Jedno vrijeme sam ju uzimala u Titovoj (ne znam kako se zove prodavnica) bila je talijnska nekakva ali nema vise.
Vrli sam konzumnet kafe, bosansku volim da bas cejfim uz rahatlokum ali ovako ujutro mi najvise pase ova jecmena sa mlijekom.
Pa ako je neko vidio negdje da ima, bila bih zahvalna da prijavite, trcim odmah, dobro..prije klizem ili se kotrljam po ovoj mecavi!
Hvala
Kafa...
Moderator: anex
- male_okice
#101 Re: Kafa...
- Filter
#102 Re: Kafa...
hmmm kafa od jecma... pa to ti je divkazvrzgana wrote:Pozdrav svim kavopijama![]()
Vec sam postavljala ovo pitanje na forumu ali da priupitam i na ovoj temi.
Vec neko vrijeme trazim po Sarajevu kafu od jecma i nigdje ne mogu naci! Trazila sam u svim mogucim centrima, prodavnicama zdrave hrane, marke Frank, Mokata ali nista....
Jedno vrijeme sam ju uzimala u Titovoj (ne znam kako se zove prodavnica) bila je talijnska nekakva ali nema vise.
Vrli sam konzumnet kafe, bosansku volim da bas cejfim uz rahatlokum ali ovako ujutro mi najvise pase ova jecmena sa mlijekom.
Pa ako je neko vidio negdje da ima, bila bih zahvalna da prijavite, trcim odmah, dobro..prije klizem ili se kotrljam po ovoj mecavi!
Hvala
- zvrzgana
#103 Re: Kafa...
Onda, Divka it is
Nisam nikada prije cula za nju! Skije na noge i idem do prvog trznog centra!
Hvala
Hvala
- male_okice
#104 Re: Kafa...
zvrzgana wrote:Onda, Divka it isNisam nikada prije cula za nju! Skije na noge i idem do prvog trznog centra!
Hvala
http://www.google.ba/imgres?q=divka&um= ... 9DA&zoom=1
- ljubav_aha
#105 Re: Kafa...
meni nedostaje BIANKA bijela kafa