Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ova prva je malo slabija, a ova druga boncapo je ono standardna arabica , dobra je kafa, al sve to zavisi i od vlastitog ukusa. Moj savjet je ako imas mogucnosti kupi je u Svicarskoj , neces mi vjerovati ali je jeftinije , evo ti link od migros online shopa u ch http://www.leshop.ch/leshop/Main.do?cur ... UPERMARKET , pa se sam uvjeri .
Za sebe licno ako bi morala birati, kupila bi boncampo
rovac13 wrote:Paladinka kafa je za 10,boncampo je odlicna malo jaca kao sto smo i trazili,uzeo sam jedno paklo i one prve exquisito ali to je blaga kafa mild.
Uglavnom boncampo pun pogodak
Super, bas mi je drago Cuj, bude od 1 do 24 dezembra u toj prodavnici kao advent kalendar , i svaki dan bude jedan produkt upola cijene, i svake godine bude bas boncampo u tom periodu ali samo jedan dan da se moze kupiti upola cijene. To bi bila dobra sansa da se nakupujes te kafe, samo moras gledati koji je dan. Gledas na migros.ch