sta je, po tebi, vaznijemaccarona wrote:sto ga nisi odgrizo bar:D al sajze, opet mozes pisati po forumu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
navikla sam na filterusunasu
spansku, finsku
naravno, ne pijem ni ja bljuvotine, al bosanci su tu osjetljivi kao da su je izmislili
![]()
![]()
ja tu nisam nesto osjetljiva , imam vaznijih stvari u zivotuna koje zelim trostiti pozitivnu energiju
:D
Kafa-kahva-kava-coffee :)
Moderator: anex
-
callmethebreeeze
-
callmethebreeeze
ostali sportovi?maccarona wrote:eh za to moramo na drugi podorum:D
-
callmethebreeeze
kucni ljubimcimaccarona wrote:u tvom slucaju edukacijacallmethebreeeze wrote:ostali sportovi?maccarona wrote:eh za to moramo na drugi podorum:D
- pitt
hahahahahahawater wrote:jitters najbolja kafa slazemo se. da ti nije boyfriend onaj momak sto muti kafe u jitters?pitt wrote:eki carrot cakewater wrote: mislis ono 'na kafu" dok se neucugate ko majke![]()
Volim kafu u svim oblicima. ja toliko volim kafu da cak i pijem onu filterusu u ofisu (sto bi reko moj drug guto, vruca voda kroz prljave carape); tokom dana skokne se na pokoji espresso, a navece kad se kuci dodje, lijepa dzezva. Ja namjerno necu da kupim onu espresso masinku, to me motivise da izadjem malo iz kuce "na kafu". Jos kad bi ko znao ovdje kako da je zamuti. BTW najgore mi je kad se vozim na Turnpike-u nakon tri cetiri sat ubio bih za dobru kafu, svratim do Starbaksa, kad tamo dijete od trinest godina da ti pravi kafu. I jos ti uzme pet dolara za to. neise, interesuje me za sve vas koji u USA uzivate u kafi, koju kafu koristite kuci. Ja sam promijenio svakojakih, jeftinih i skupih, organic i fair trade, azijskih i juzno americkih, ali me sramota reci nekako mi najvise pase eight o clock arabica (mozda sto je najjeftinij
![]()
enihu, imal'ko za kafu?
umalo ne zaboravih upravo ispijam kaficu, zena mi napravila carrot cake, nemere bolje:D:D pa sto nije makar hurmashice
:D:D
Nego kolega....kad otopli malo otici cemo na Walnut st ondje na cosku u jeeters kod kolege ravija:D Malo vani sjesti, kahvenisati i mahalat raju sto prolazi
![]()
nije ni jedan. gazda je moj poznanik. Onaj indijac sto visi stalno
- zena21
Pijem jako puno kafe... uvijek je mogu, zato ne razumijem kad ljudi kazu.. ne mogu... pio sam
Kafa mi nije samo napitak, nego neki ceif koji volim i koji koristim da provedem malo vremena sa meni dragim ljudima... nekad i sama popijem kuci... to mi je poseban ceif
pusac sam i nekako mi to dvoje ide skupa... imam osjecaj da ako bi prestala pusiti, da ni kafu vise ne bi pila... ne ide brate
pijem onu nasu kafu iz dzezve ili esspresso... bez mlijeka, bez secera... ne vjerujem u razne nessice, filteruse, proljevuse itd.
Kafa mi nije samo napitak, nego neki ceif koji volim i koji koristim da provedem malo vremena sa meni dragim ljudima... nekad i sama popijem kuci... to mi je poseban ceif
pusac sam i nekako mi to dvoje ide skupa... imam osjecaj da ako bi prestala pusiti, da ni kafu vise ne bi pila... ne ide brate
pijem onu nasu kafu iz dzezve ili esspresso... bez mlijeka, bez secera... ne vjerujem u razne nessice, filteruse, proljevuse itd.
-
mamica papucarka
zena21 wrote:Pijem jako puno kafe... uvijek je mogu, zato ne razumijem kad ljudi kazu.. ne mogu... pio sam![]()
![]()
Kafa mi nije samo napitak, nego neki ceif koji volim i koji koristim da provedem malo vremena sa meni dragim ljudima... nekad i sama popijem kuci... to mi je poseban ceif![]()
pusac sam i nekako mi to dvoje ide skupa... imam osjecaj da ako bi prestala pusiti, da ni kafu vise ne bi pila... ne ide brate![]()
kako srce-tik tak, tik tak
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Ja brate ne volim kafu nikako
Ne odgovara mi...haman sam izrod bosanski
Pijem kapucino litrima, i nes isto mogu
Al kafa...jok

Ne odgovara mi...haman sam izrod bosanski
Pijem kapucino litrima, i nes isto mogu
Al kafa...jok
- zena21
ko u djetetamamica papucarka wrote:zena21 wrote:Pijem jako puno kafe... uvijek je mogu, zato ne razumijem kad ljudi kazu.. ne mogu... pio sam![]()
![]()
Kafa mi nije samo napitak, nego neki ceif koji volim i koji koristim da provedem malo vremena sa meni dragim ljudima... nekad i sama popijem kuci... to mi je poseban ceif![]()
pusac sam i nekako mi to dvoje ide skupa... imam osjecaj da ako bi prestala pusiti, da ni kafu vise ne bi pila... ne ide brate![]()
kako srce-tik tak, tik tak![]()
-
HiBreeD
Zeno, jel to ono, kako se kod nas kaze, kafa bez cigare, k'o dzamija bez munarezena21 wrote:Pijem jako puno kafe... uvijek je mogu, zato ne razumijem kad ljudi kazu.. ne mogu... pio sam![]()
![]()
- tranquil
Ovisnik sam !
Crna, bez šećera, može i kancelarijska, samo nikada NIKADA Nesscafe!
Kafa je smisao života! Ujutro prije prve kafe na čelu mi piše "ne govori ništa i dodaj mi kafu". Bez dvije nisam operativan. Ponekad je samo miris dovoljan da me pokrene, a prvi gutljaj ujutro je kod mene uzdignut na nivo rituala.
Djeluje jako na mene tako da je ne pijem naveče ako imam namjeru da spavam.
Ako ikada napišem pjesmu, poemu ili neko drugo lirsko djelo, posvetiću ga ovom napitku koji mi toliko znači i koji će mi biti direktna inspiracija i stimulans pri pisanju. Moja muza, moja droga.
Hvala na pažnji.
Crna, bez šećera, može i kancelarijska, samo nikada NIKADA Nesscafe!
Kafa je smisao života! Ujutro prije prve kafe na čelu mi piše "ne govori ništa i dodaj mi kafu". Bez dvije nisam operativan. Ponekad je samo miris dovoljan da me pokrene, a prvi gutljaj ujutro je kod mene uzdignut na nivo rituala.
Djeluje jako na mene tako da je ne pijem naveče ako imam namjeru da spavam.
Ako ikada napišem pjesmu, poemu ili neko drugo lirsko djelo, posvetiću ga ovom napitku koji mi toliko znači i koji će mi biti direktna inspiracija i stimulans pri pisanju. Moja muza, moja droga.
Hvala na pažnji.