Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Moderator: anex
-
Utokkha
#1 Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Pozdrav svim pčelarima!
Sticajem okolnosti dobio sam dvije kile meda od prijatelja koji je bio na moru i donio ga sa sobom. Pokazao se odličnim za čitavu porodicu, tako da je nestalo problema s kašljem i alergijama. Oduševljen sam zaista.
Ima li ga kupiti u Sarajevu? Teško mi pada otići maksuz na jug radi njega...
Sticajem okolnosti dobio sam dvije kile meda od prijatelja koji je bio na moru i donio ga sa sobom. Pokazao se odličnim za čitavu porodicu, tako da je nestalo problema s kašljem i alergijama. Oduševljen sam zaista.
- dalmatinka
#2 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Znam pouzdano da Konzum u BiH drži med proizvođača Pip - oni u svom asortimanu imaju i med od kadulje.Utokkha wrote:Pozdrav svim pčelarima!
-
Utokkha
#3 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
je je, ali je skupo. ja sam kupio 1kg za 15 KM. proizvođač iz Neuma...
- Banksy
#4 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Najbolji kaduljin med je onaj iz okoline Ljubuškog. Ja ga kupujem na sajmu, ali vjerujem da ga ima i negdje u maloprodaji.
Nazovi, pa pitaj.
Pčelarstvo Planinić, Ljubuški, 063 328 394
Nazovi, pa pitaj.
-
VjecitiStudent
#5 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Kad kupujete med, kako znate da ste kupili pravi?Banksy wrote:Najbolji kaduljin med je onaj iz okoline Ljubuškog. Ja ga kupujem na sajmu, ali vjerujem da ga ima i negdje u maloprodaji.
Nazovi, pa pitaj.
-
HomeArt
#6 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Ima taj med iz ljubuskog i mimo sajma na bascarsiji u prodavnici zdrave hrane preko puta malog bezistana, cini mi se da ima nekoliko proizvodjaca koji dolaze inace na sajam.Banksy wrote:Najbolji kaduljin med je onaj iz okoline Ljubuškog. Ja ga kupujem na sajmu, ali vjerujem da ga ima i negdje u maloprodaji.
Nazovi, pa pitaj.
- Banksy
#7 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Pa ne znaš nikad, u stvari. Kupim na sajmu od svih malih proizvođača (iz Hercegovine) po jedan, pa kako ih trošim gledam koji je gust, kakav mu je miris, pa nekako sama ocijenim. Ovaj mi se, od ovih kaduljinih, učinio najboljim.VjecitiStudent wrote:Kad kupujete med, kako znate da ste kupili pravi?Banksy wrote:Najbolji kaduljin med je onaj iz okoline Ljubuškog. Ja ga kupujem na sajmu, ali vjerujem da ga ima i negdje u maloprodaji.
Nazovi, pa pitaj.
Dobar je i onaj med iz Trebinja, ima ga svuda, ne mogu se sad sjetiti imena, ali oni su već veliki proizvođači.
Kad kupuješ med ima neki fol da uzmeš teglu i okreneš je naopako, pa ako se napravi kugla-mjehur koji se odmah digne gore a da se ne raspe, taj je navodno pravi. Kažu
Nisam znala za tu prodavnicu, odlično.
-
trucker
#8 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
Banksy wrote:Pa ne znaš nikad, u stvari. Kupim na sajmu od svih malih proizvođača (iz Hercegovine) po jedan, pa kako ih trošim gledam koji je gust, kakav mu je miris, pa nekako sama ocijenim. Ovaj mi se, od ovih kaduljinih, učinio najboljim.VjecitiStudent wrote:Kad kupujete med, kako znate da ste kupili pravi?Banksy wrote:Najbolji kaduljin med je onaj iz okoline Ljubuškog. Ja ga kupujem na sajmu, ali vjerujem da ga ima i negdje u maloprodaji.
Nazovi, pa pitaj.
Dobar je i onaj med iz Trebinja, ima ga svuda, ne mogu se sad sjetiti imena, ali oni su već veliki proizvođači.
Kad kupuješ med ima neki fol da uzmeš teglu i okreneš je naopako, pa ako se napravi kugla-mjehur koji se odmah digne gore a da se ne raspe, taj je navodno pravi. Kažu![]()
Nisam znala za tu prodavnicu, odlično.
Kad se već "bacaju" reklame onda mogu li ja reći da i kod mene ima domaćeg meda!?Moj otac se bavi time,ima 30-ak košnica ali nije samo kaduljin jerbo on to ne razdvaja,miješani je:kadulja,vrijesak,drača(bagrem)i livada.Takođe iz hercegovine...Ukoliko ima zainteresiranih,može na P.P.Ako treba veća količina (barem 50kg)onda mi se isplati i doći gore...
-
Mačak_
#9 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
na ovom forumu ima tema o pčelarstvu gdje se pisalo i o tome kako prepoznati pravi med pa pročitajte http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
također mi se možete javiti na pp ako vas zanima hercegovački (okolina Ljubuškog) vrcani med od kadulje.
također mi se možete javiti na pp ako vas zanima hercegovački (okolina Ljubuškog) vrcani med od kadulje.
-
trucker
#10 Re: Kaduljin med u Sarajevu - gdje kupiti?
nema cepanja, bre, ni pod kojim uvjetima. stotine hiljada žrtava je... http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 1#p2985831
nisi ti pajdo iz okoline ljubuškog ,ljubušaci ne pišu na način kao ti u gornjem citatu...tamo ne postoji "bre".Dakle ne prodaješ svoj medtakođer mi se možete javiti na pp ako vas zanima hercegovački (okolina Ljubuškog) vrcani med od kadulje.