Kadett

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

maxell_sarajevo

#26 Re: Kadett

Post by maxell_sarajevo »

cuj kadett 160 na sat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koliko mu je trebalo da razvije tu brzinu?Nekih 2 sata tamam da stignes iz Zagreba u Karlovac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
malizeleni

#27 Re: Kadett

Post by malizeleni »

maxell_sarajevo wrote:cuj kadett 160 na sat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Koliko mu je trebalo da razvije tu brzinu?Nekih 2 sata tamam da stignes iz Zagreba u Karlovac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa nizbrdo i nizvjetar, jedno po sata :mrgreen: :mrgreen:
zelenashica

#28 Re: Kadett

Post by zelenashica »

za_sada_bez_dobrog_nicka wrote:Zar ima ijedan da nije istuho :?
ima :-D moj,tek urađena limarija :lol: ....i vjerovali ili ne ide i 150km/h(ja brže ne smijem :) )....al bez guranja i povoljnog vjetra....uh kako bi tek išao kad bi ga pogurala :lol:
maxell_sarajevo

#29 Re: Kadett

Post by maxell_sarajevo »

mišica wrote:
ima :-D moj,tek urađena limarija :lol: ....i vjerovali ili ne ide i 150km/h(ja brže ne smijem :) )....al bez guranja i povoljnog vjetra....uh kako bi tek išao kad bi ga pogurala :lol:

Istruhnut ce Kadrija opet preko zime :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zelenashica

#30 Re: Kadett

Post by zelenashica »

maxell_sarajevo wrote:
mišica wrote:

Istruhnut ce Kadrija opet preko zime :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ma nek istune...ima limara fala bogu moraju i oni šta raditi :-D istina limarija im je slaba strana...al zato ne izdaje motor lako....dobar je on još koju godinu :)
omar.89

#31 Re: Kadett

Post by omar.89 »

Što jes jest motor je dobar, vozio sam ga ali sam zato svakih pola godine morao mjenjat pragove , a zadnja obrva mu nije mogla biti ni 10 dana
Post Reply