Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

BIHfan

#1 Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by BIHfan »

Razmisljao sam, kao i mnogi, kome dati glas na ovim izborima. Naravno, bez potrebe za analizom, moj izbor je SDA stranka. Kao u svakoj stranci sigurno ima lica kojima vrijedi dati svoj glas, kao i onih koji to ne zasluzuju.

Motiv za pokretanje ove teme je slijedeci:
Sigurno ima mnogo glasaca koji ce glasati za SDA stranku bez da analiziraju ko to zasluzuje glas kad je kadar u pitanju. Misljenja sam, ukoliko bi se pomoglo glasacima pri selekciji unutar stranke, utoliko bi doprinjeli boljoj vlasti i buducnosti drzave sutra.

Tako bih molio sve vas koji imate pozitivna iskustva i misljenja o odredjenim kandidatima ove stranke da ih iznesete ovdje, kako bi neko sutra mogao glasati za iste.

Molio bih takodje one na platnom spisku bilo koje stranke isl. da zaobidju temu. Dakle samo konstruktivni komentari su pozeljni (bar sto se mene tice, a moja ne pije vode :lol: :)
Last edited by BIHfan on 19/09/2010 11:31, edited 1 time in total.
bogumil-8

#2 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by bogumil-8 »

Meni se čini da je više onih za koje ne treba glasati! Toliko je "kadrova" promarširalo i pokazalo se lošim, da stvar više nije do ljudi, već do stranke (treba je u cjelini staviti ad akta).
debelimedo

#3 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by debelimedo »

naredna recenica je paradox
Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!
Suti i trpi

#4 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by Suti i trpi »

BIHfan wrote:Naravno, bez potrebe za analizom, moj izbor je SDA stranka. Kao u svakoj stranci sigurno ima lica kojima vrijedi dati svoj glas, kao i onih koji to ne zasluzuju.
Svaki clan SDA je kriminalac, saucesnik u kriminalu ili nijemi posmatrac kriminala.
Ridjobrki

#5 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by Ridjobrki »

Senad Šepić. :thumbup:

(kad ja to kao dugogodišnji neglasač i kritičar SDA kažem otvoreno i javno onda možeš misliti koliko visoko mišljenje imam o tom čovjeku...)
BIHfan

#6 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by BIHfan »

Suti i trpi wrote:
BIHfan wrote:Naravno, bez potrebe za analizom, moj izbor je SDA stranka. Kao u svakoj stranci sigurno ima lica kojima vrijedi dati svoj glas, kao i onih koji to ne zasluzuju.
Svaki clan SDA je kriminalac, saucesnik u kriminalu ili nijemi posmatrac kriminala.
Zaista ne pomazes, svi smo mi saucesnici ili posmatraci a poneki i kriminalci. eto recimo, ovakvim komentarima ne pomazes i ja cu redom zaci i x-ati, sto te stavlja bar u jednu od ovih kategorija :-)

Ridjobrki, poznat mi je otprilike rad istog. ima li gdje biografija? ne bi bilo lose postati.
suncica24

#7 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by suncica24 »

Ste bi tek bilo da nisi razmisljao :D
BIHfan

#8 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by BIHfan »

suncica24 wrote:Ste bi tek bilo da nisi razmisljao :D
Glasao bi za SDP, najiskrenije :run:
kinvart

#9 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by kinvart »

Ridjobrki wrote:Senad Šepić. :thumbup:

(kad ja to kao dugogodišnji neglasač i kritičar SDA kažem otvoreno i javno onda možeš misliti koliko visoko mišljenje imam o tom čovjeku...)
jah... :lol: (tvoj izbor, a ne komentar)
probuseni $

#10 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by probuseni $ »

Moze neki clan SDA biti cist ko suza kao privatna osoba i takvih je vjerovatno najvise, ali njegova je partija prepolovila Bosnu i dala polovicu srbima, te i on jadan ispade izdajnik. Tuzna je ta SDA .
Savjetnik Premijera

#11 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by Savjetnik Premijera »

BIHfan wrote:Razmisljao sam, kao i mnogi, kome dati glas na ovim izborima. Naravno, bez potrebe za analizom, moj izbor je SDA stranka. Kao u svakoj stranci sigurno ima lica kojima vrijedi dati svoj glas, kao i onih koji to ne zasluzuju.

Motiv za pokretanje ove teme je slijedeci:
Sigurno ima mnogo glasaca koji ce glasati za SDA stranku bez da analiziraju ko to zasluzuje glas kad je kadar u pitanju. Misljenja sam, ukoliko bi se pomoglo glasacima pri selekciji unutar stranke, utoliko bi doprinjeli boljoj vlasti i buducnosti drzave sutra.

Tako bih molio sve vas koji imate pozitivna iskustva i misljenja o odredjenim kandidatima ove stranke da ih iznesete ovdje, kako bi neko sutra mogao glasati za iste.

Molio bih takodje one na platnom spisku bilo koje stranke isl. da zaobidju temu. Dakle samo konstruktivni komentari su pozeljni (bar sto se mene tice, a moja ne pije vode :lol: :)
-Bakir Izetbegovic
-Nedzad Brankovic
-Mustafa Mujezinovic
-Saja
-Arzija Mahmutovic
-Semiha Borovac
Ma ima ih masala, vire oza svakog coska
Ridjobrki

#13 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by Ridjobrki »

Mene je u osnovnoj učilo da se u pismenoj zadaći ne može dobiti pozitivna ocjena ako tekst nije u skladu teme pa fino odgovaram čovjeku. Kao da svi ne znamo kako je SDA puna smradova pa eto došli mudraci otkriti toplu vodu.

Ja sam odgojen tako da budem pošten, realan i pravedan i da kritikujem negativno a da ne oklijevam pohvaliti pozitivno. Mišljenja sam da je korisnije napisati jednu argumentiranu pohvalu nego sto prežvakanih generalizacija.

Što se Šepića lično tiče, tom momku pripada budućnost (ako i njemu ne obore kakav helikopter kako imaju običaj kada su čestiti krajiški kadrovi u Sarajevu u pitanju). Živi bili pa vidjeli.
Suti i trpi

#14 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by Suti i trpi »

BIHfan wrote:
Suti i trpi wrote:
Zaista ne pomazes, svi smo mi saucesnici ili posmatraci a poneki i kriminalci. eto recimo, ovakvim komentarima ne pomazes i ja cu redom zaci i x-ati, sto te stavlja bar u jednu od ovih kategorija :-)

Ridjobrki, poznat mi je otprilike rad istog. ima li gdje biografija? ne bi bilo lose postati.
Ne znam za tebe, ali ja nisam ni kriminalac, ni saucesnik, ni posmatrac. Da vidim da neko hapa, sigurno bih ga prijavio.

Ne moze moralan covjek biti clan SDA.
wizzard

#15 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by wizzard »

Ridjobrki wrote:Mene je u osnovnoj učilo da se u pismenoj zadaći ne može dobiti pozitivna ocjena ako tekst nije u skladu teme pa fino odgovaram čovjeku. Kao da svi ne znamo kako je SDA puna smradova pa eto došli mudraci otkriti toplu vodu.

Ja sam odgojen tako da budem pošten, realan i pravedan i da kritikujem negativno a da ne oklijevam pohvaliti pozitivno. Mišljenja sam da je korisnije napisati jednu argumentiranu pohvalu nego sto prežvakanih generalizacija.

Što se Šepića lično tiče, tom momku pripada budućnost (ako i njemu ne obore kakav helikopter kako imaju običaj kada su čestiti krajiški kadrovi u Sarajevu u pitanju). Živi bili pa vidjeli.
Svaka cast, cijenim otprilike jedini vrijedan post na ovu temu. Pljuvaci ne kontaju da ce izazvati kontraefekat svojim sto subjektivnim sto objektivnim postovima.

ubijedjen sam da ima postenog kadra u SDA stranci, naravno, ovaj forum nije mjerilo, jer je poznat predznak vecine forumasa.

molim da, ukoliko ne znate takvog kandidata, ne komentarisete puno na temu, jer je to cisti off topic. molio bih moderaciju da se pozabavi ovim.
GAU 8

#16 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by GAU 8 »

Ova je prica besmislena.
Zna se kakav je vodeci kadar, a da ovi "cista obraza" sluze samo hvatanju naivnih glasaca.
Ti "posteni" na kraju opet nece imati ama bas nikakvog uticaja na politiku stranke.

Zato treba gledati predsjednika partije, i njem program.
Gledati neke marginalne pojedince je besmisleno.
wizzard

#17 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by wizzard »

GAU 8 wrote:Ova je prica besmislena.
Zna se kakav je vodeci kadar, a da ovi "cista obraza" sluze samo hvatanju naivnih glasaca.
Ti "posteni" na kraju opet nece imati ama bas nikakvog uticaja na politiku stranke.

Zato treba gledati predsjednika partije, i njem program.
Gledati neke marginalne pojedince je besmisleno.
Ako cemo tako, veceg djona od lagumdzije nema. sve je to u par deka. ja licno glas tihom/bakiru teze, ispred lagumdzije silajdjica i ostalih. al kako ko.

vratimo se listama.
BIHfan

#18 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by BIHfan »

Gledam listu za parlament. jedno od imena recimo:

Hajriz Becirovic. znam da je dosta uradio pozitivnih stvari dok je bio ministar za boracka pitanja, cini mi se da se tako zvalo ministarstvo.
Ridjobrki

#19 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by Ridjobrki »

Ne bih se složio da je priča besmislena. Ovi kadrovi nisu marginalci - samo nisu u ovom momentu istureni i to je jako pametan potez Tihića. Zašto potrošiti takve ljude u ovakvim situacijama kad je bolje narodu kao žrtvu priložiti Bakira ili Mustafu M.?
Rascjepkanost centra i nesposobnost SDP-a kazuju da je jedini izgledan put za napredak BIH evolucija SDA. Tihi za sad dobro to radi.
seln

#20 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by seln »

Uraditi bilo sta "cista obraza" je postupanje protiv programskih nacela SDA.
pitanje je, ono...javna kuca radi 20 godina, koja radnica bi se mogla cista obraza udati?
wizzard

#21 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by wizzard »

hajde, postavite biografije sepica i becirovica? i slike da vidimo ljepotanje :-D
nosara

#22 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by nosara »

Ridjobrki wrote:Ne bih se složio da je priča besmislena. Ovi kadrovi nisu marginalci - samo nisu u ovom momentu istureni i to je jako pametan potez Tihića. Zašto potrošiti takve ljude u ovakvim situacijama kad je bolje narodu kao žrtvu priložiti Bakira ili Mustafu M.?
Rascjepkanost centra i nesposobnost SDP-a kazuju da je jedini izgledan put za napredak BIH evolucija SDA. Tihi za sad dobro to radi.
Koje...? Urusava drzavu i betonira rs, ruku pod ruku sa lepim...

Da je u sda pola bezgresnih andjela, zbog one druge polovine olosa koji pljacka i rasprodaje drzavu, glas za sda je glas za rs i dodika i adezeove... Isto se odnosi i na zagrabih...
kiky

#23 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by kiky »

nepostoji niko u sda vrijedan pomena a kamoli glasa na izborima ...
da imaju imalo obraza davno bi napustili tu sramotu od partije ...
:D
Suti i trpi

#24 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by Suti i trpi »

Ridjobrki wrote: Rascjepkanost centra i nesposobnost SDP-a kazuju da je jedini izgledan put za napredak BIH evolucija SDA. Tihi za sad dobro to radi.
Druze Ridji, sve u redu, samo da Bosnolog ne procita :mrgreen: .
seln

#25 Re: Kadar SDA za koji se moze cista obraza dati glas!

Post by seln »

wizzard wrote:hajde, postavite biografije sepica i becirovica? i slike da vidimo ljepotanje :-D
Lijepe su i cure u javnim kucama, ali su ipak kurve.
Locked