A ja znam firme gdje rade, muž, žena, i ljubavnica u istoj firmiinsomnia78 wrote:Nije pravilo. Znam ja porodice dje cak i djeca rade u istoj firmi
Kada ti se nabacuje kolega
Moderator: anex
- edo_79
#101 Re: Kada ti se nabacuje kolega
- spreca
#102 Re: Kada ti se nabacuje kolega
U kakvim su odnosima njih dvije ili zena nezna da je u trokutuedo_79 wrote:A ja znam firme gdje rade, muž, žena, i ljubavnica u istoj firmiinsomnia78 wrote:Nije pravilo. Znam ja porodice dje cak i djeca rade u istoj firmi![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#103 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Ja koliko znam obje su u stalnom radnom odnosuspreca wrote:U kakvim su odnosima njih dvije ili zena nezna da je u trokutu
-
moonca
#104 Re: Kada ti se nabacuje kolega
ima slucajeva da zena zna i pusti. znala sam za takvu kombinaciju- poznati par u gradu -- imali su privatnog trenera- dolazila kuci .. i bila je s njim 'u prijateljskim odnosima ' preko 2o ++god... cak su zajedno isli i u kupovinu hrane - zena umre prije 3 god - on se ozeni s trenerkom nakon godinu dana - ona umre nakon 2 godine - on jos uvijek ziv - mislim da ima 94 godine..mislili smo da ce on prvi 'u nebeske odaje' - jer se stalno zalio na srce..spreca wrote:U kakvim su odnosima njih dvije ili zena nezna da je u trokutuedo_79 wrote:A ja znam firme gdje rade, muž, žena, i ljubavnica u istoj firmiinsomnia78 wrote:Nije pravilo. Znam ja porodice dje cak i djeca rade u istoj firmi![]()
![]()
![]()
![]()
. to je prica za filma ...
kada je prvi put dosla kod njih u stan s njim da vjezba- on se pojavio u spido kacicama-- ona
- klixoris
#105 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Zaključak i poruka muškarcima: za dug i vitalan život, pristavljaj gdje god stignešmoonca wrote:
ima slucajeva da zena zna i pusti. znala sam za takvu kombinaciju- poznati par u gradu -- imali su privatnog trenera- dolazila kuci .. i bila je s njim 'u prijateljskim odnosima ' preko 2o ++god... cak su zajedno isli i u kupovinu hrane - zena umre prije 3 god - on se ozeni s trenerkom nakon godinu dana - ona umre nakon 2 godine - on jos uvijek ziv - mislim da ima 94 godine..mislili smo da ce on prvi 'u nebeske odaje' - jer se stalno zalio na srce..![]()
![]()
Zaključak i poruka ženama: ako hoćete da vam muškarac bude vitalan i dugo živi, pustite ga da pristavlja gdje god stigne
- славянин
#106 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Jedna mora da zna inace neka se pazi dok spavaedo_79 wrote:Ja koliko znam obje su u stalnom radnom odnosuspreca wrote:U kakvim su odnosima njih dvije ili zena nezna da je u trokutu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
moonca
#107 Re: Kada ti se nabacuje kolega
..to je vec neka bolest...klixoris wrote:Zaključak i poruka muškarcima: za dug i vitalan život, pristavljaj gdje god stignešmoonca wrote:
ima slucajeva da zena zna i pusti. znala sam za takvu kombinaciju- poznati par u gradu -- imali su privatnog trenera- dolazila kuci .. i bila je s njim 'u prijateljskim odnosima ' preko 2o ++god... cak su zajedno isli i u kupovinu hrane - zena umre prije 3 god - on se ozeni s trenerkom nakon godinu dana - ona umre nakon 2 godine - on jos uvijek ziv - mislim da ima 94 godine..mislili smo da ce on prvi 'u nebeske odaje' - jer se stalno zalio na srce..![]()
![]()
![]()
Zaključak i poruka ženama: ako hoćete da vam muškarac bude vitalan i dugo živi, pustite ga da pristavlja gdje god stigne
- edo_79
#108 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Amoonca wrote:..to je vec neka bolest...
- kabal1337
#109 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Ako ti pokloni ruzu

-
moonca
#110 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Hm .. izgleda kako za koga - no, istrazivanem su dosli do podataka da - osobe koje se vise puta razvode ili cesto mijenjaju patnere, umaju 34 % veci rizik od prerane smrti -uzrokovana stresom , povecanim unosom nikotina.......edo_79 wrote:Amoonca wrote:..to je vec neka bolest...
.licno mislim da je i neka ' poremecena hemija u mozgu..
- spreca
#111 Re: Kada ti se nabacuje kolega
klixoris wrote:Zaključak i poruka muškarcima: za dug i vitalan život, pristavljaj gdje god stignešmoonca wrote:
![]()
![]()
- spreca
#112 Re: Kada ti se nabacuje kolega
edo_79 wrote:Ja koliko znam obje su u stalnom radnom odnosuspreca wrote:U kakvim su odnosima njih dvije ili zena nezna da je u trokutu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- insomnia78
#113 Re: Kada ti se nabacuje kolega
Ma hajte molim vas. Pazi Trumpa, Hefnera, citavu plejadu ovih glumaca...moonca wrote:Hm .. izgleda kako za koga - no, istrazivanem su dosli do podataka da - osobe koje se vise puta razvode ili cesto mijenjaju patnere, umaju 34 % veci rizik od prerane smrti -uzrokovana stresom , povecanim unosom nikotina.......edo_79 wrote:Amoonca wrote:..to je vec neka bolest...itako dalje ..
![]()
- edo_79
#114 Re: Kada ti se nabacuje kolega
moonca wrote:Hm .. izgleda kako za koga - no, istrazivanem su dosli do podataka da - osobe koje se vise puta razvode ili cesto mijenjaju patnere, umaju 34 % veci rizik od prerane smrti -uzrokovana stresom , povecanim unosom nikotina.......edo_79 wrote:Amoonca wrote:..to je vec neka bolest...itako dalje ..
![]()
-
moonca
#116 Re: Kada ti se nabacuje kolega
insomnia78 wrote:Ma hajte molim vas. Pazi Trumpa, Hefnera, citavu plejadu ovih glumaca...moonca wrote:moonca wrote:..to je vec neka bolest...
Hm .. izgleda kako za koga - no, istrazivanem su dosli do podataka da - osobe koje se vise puta razvode ili cesto mijenjaju patnere, umaju 34 % veci rizik od prerane smrti -uzrokovana stresom , povecanim unosom nikotina.......itako dalje ..
![]()

..samo su gledali i pipkali...
- Norm
#117 Re: Kada ti se nabacuje kolega
...ma ne znam, sve je toedo_79 wrote:You lucky you.....Norm wrote:..a sta ako je kontra?...meni se nabacuje kolegica...![]()
![]()
Uh, nedo mi Bog tog scenarija...Euridika wrote: A šta ako si žensko i nabacuje ti se kolegica, ili još gore muško si, a nabacuje ti se kolega?![]()
![]()
Ko zna kako bih reagovao