Draga moja, nisam ti ja kriva za tvoj neuspjeh..........nemoj ovdje da lijecis svoje frustracije..............dia81 wrote:bas ti hvala na savjetima iz komentara se vidi da si rodjena jebacica...mima wrote:Ma ne moze tebe niko prosvijetlit............Jedino ON .....kad uspijes da ga dignes..........dia81 wrote:draga mima
prosvijetli nas...cekali smo te dugo i evo nevjerovatno nadjemo te na forumu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kada se ne moze dici...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
*mima*
-
dia81
ma samo ti polako i tebi ce se kad tad desiti nego vjerovatno nemas dovoljno staza da imas ovakva iskustva...mima wrote:Draga moja, nisam ti ja kriva za tvoj neuspjeh..........nemoj ovdje da lijecis svoje frustracije..............dia81 wrote:bas ti hvala na savjetima iz komentara se vidi da si rodjena jebacica...mima wrote: Ma ne moze tebe niko prosvijetlit............Jedino ON .....kad uspijes da ga dignes..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
kaokakao
uspjela je i dia81....ali mali zakaz`o....Zhaba wrote:barem ga uspjela u krevet 'vucimima wrote:Ma ne moze tebe niko prosvijetlit............Jedino ON .....kad uspijes da ga dignes..........dia81 wrote:draga mima
prosvijetli nas...cekali smo te dugo i evo nevjerovatno nadjemo te na forumu...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
tataratira
dia81 wrote:i klarinet i saxofon i oboa i flauta...i pomogne ali ne zadugo...tataratira wrote:pa da si malo...muzička škola, klarinet
možda je do narkotika
-
Dendrlix
Kaki ba narkotici, jedino da se horsom puko pa nije hashimaga bio u tom folu! Da nije keca u skoli fasovo?tataratira wrote:dia81 wrote:i klarinet i saxofon i oboa i flauta...i pomogne ali ne zadugo...tataratira wrote:pa da si malo...muzička škola, klarinet
možda je do narkotika
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Jel barem znate u ¹ta ste gurali... Mo¾da je otpor bio prevelik, nije ni ono dole ko¹tano... Spu¾vasto je to tijelodia81 wrote:bez zajebancije oboje smo bili pjani hehe a jel on bio drogiran to je vrlo moguce al ne znam 4 sure...
- Maraschino
kada se ne moze dici...
dia81,
reci ti meni sta je veci problem, kada se ne moze dici ili kada se ne moze spustiti pa taljiza satima.
-
dia81
znamo gdje smo gurali...ztluhcs wrote:Jel barem znate u šta ste gurali... Možda je otpor bio prevelik, nije ni ono dole koštano... Spužvasto je to tijelodia81 wrote:bez zajebancije oboje smo bili pjani hehe a jel on bio drogiran to je vrlo moguce al ne znam 4 sure...Nemreš zidove probijat s njim
a ni u iglene uši mećat...
-
dia81
zavisi..al prije kad se ne moze dici...nekad sam ja raspolozena za taljizanje satimaMaraschino wrote:kada se ne moze dici...
dia81,
reci ti meni sta je veci problem, kada se ne moze dici ili kada se ne moze spustiti pa taljiza satima.
-
Zhaba
pa sta sam rekla??? pricam o diji ne o mimi ona jos suhakaokakao wrote:uspjela je i dia81....ali mali zakaz`o....Zhaba wrote:barem ga uspjela u krevet 'vucimima wrote: Ma ne moze tebe niko prosvijetlit............Jedino ON .....kad uspijes da ga dignes..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
tataratira
Dendrlix wrote:Kaki ba narkotici, jedino da se horsom puko pa nije hashimaga bio u tom folu! Da nije keca u skoli fasovo?tataratira wrote:dia81 wrote: i klarinet i saxofon i oboa i flauta...i pomogne ali ne zadugo...
možda je do narkotika
haj dobro, valjda se ti razumiješ
- dacina_curica