kada se ne moze dici...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
luciferino
Pa njima to inače jako teško pada i puno su osjetljiviji od žena. Možda je u pitanju odgoj, a možda dobro znani muški ponos. 
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
cuj nasla novog? za 2 sata...dia81 wrote:a moguce da se puko necim al eto ne znam...ma zavrsena prica nasla sam novog hehe...i ovaj nema problema
-
shin
mlada i zelena wrote:Evo rijesenje kad se ne dize
Muškarac u londonskom restoranu odsjekao vlastiti spolni organ
Jedan čovjek je odsjekao vlastiti spolni organ pred užasnutim gostima u prometnom londonskom restoranu.
Policija je pozvana u restoran Zizzi u Londonu u nedjelju u 21 sat nakon što je dobila dojavu da se pojavio čovjek s nožem. Trgovački predstavnik Start McMahon, koji je večerao u restoranu s djevojkom, izjavio je za novine Sun:
"Taj je čovjek ušao trčeći u kuhinju, uzeo veliki nož i počeo je mahati njime uokolo. Svi su počeli vrištati i bježati, a on je skočio na sto, skinuo je hlače i izvukao spolovilo. Potom ga je odsjekao i nisam mogao vjerovati svojim očima."
Glasnogovornica Scotland Yarda izjavila je da je muškarac bio dobi između 30 i 40 godina i da je jedina povrijeđena osoba u incidentu, te da je povrede nanio sam sebi.
Kazala je da je on prebačen u bolnicu u južnom Londonu gdje je njegovo stanje opisano kao stabilno.
covjek postao eunuh zato sto su ga zene gledale kao sex object