situacija: dernek i galoni alkohola...meni nije prvi put da mi se to desi a njemu valjda jeste...sjeban do bola...nidje veze, desilo se i nije problem bit ce bolje drugi put...???sto se uzbudjuje bez razloga...
kada se ne moze dici...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dia81
#1 kada se ne moze dici...
eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
situacija: dernek i galoni alkohola...meni nije prvi put da mi se to desi a njemu valjda jeste...sjeban do bola...nidje veze, desilo se i nije problem bit ce bolje drugi put...???sto se uzbudjuje bez razloga...
-
*mima*
#4 Re: kada se ne moze dici...
Ne uzbudjuju se oni bez razloga...........To se njima redovno desava.......dia81 wrote:eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
- dark side of the moon
nek ti mima objasni...ona ima jednu širinu sto se tice ovih tema...to je fantazija 
-
Eshek
#9 Re: kada se ne moze dici...
Peškiri?dia81 wrote:eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
-
_BosanaC
#10 Re: kada se ne moze dici...
Pegasus317 wrote:Peškiri?dia81 wrote:eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
-
*mima*
#11 Re: kada se ne moze dici...
A kako je mogao da te uzbudi bilo ko ko je popio galone alkohola???????dia81 wrote:eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
-
dia81
u pitanju su konzumacije ogromnih kolicina alkohola i ostalih supstanci...a ne desava se cesto al nije da se nije desilo i smatram to normalnom stvari...nidje veze sad lik ima 22 godine i oko toga se uzbudjuje...a bila bi gluplja od njih da pomislim da je do mene...ztluhcs wrote:da je do tebe ako se frajerima oko tebe ne diže kad si s njimadia81 wrote:nidje veze ne kontam sta zelis time reci?
-
dia81
#14 Re: kada se ne moze dici...
joj duga prica ne mogu sad bas u detalje...nije to tema uopste...mima wrote:A kako je mogao da te uzbudi bilo ko ko je popio galone alkohola???????dia81 wrote:eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
situacija: dernek i galoni alkohola...meni nije prvi put da mi se to desi a njemu valjda jeste...sjeban do bola...nidje veze, desilo se i nije problem bit ce bolje drugi put...???sto se uzbudjuje bez razloga...![]()
![]()
![]()
![]()
- dark side of the moon
a i ti navalila a covjek pijan....vidi sta si uradila

-
_BosanaC
Ma meni tu nesto smrdiPegasus317 wrote:Đes', Bosanek...
a) Ako je muskarac fakat popio, a nije toliko pijan da je vec zaspao, ne da nije problem da mu se digne, nego problem moze biti samo da ne moze svrsiti satima
b) Autorica teme nije ni bila u toj situaciji ili joj je djuvegija vec uveliko hrkao
c) Kao sto uvazeni kolega rece
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
sa pravom maèkom je uvijek februar a ti se tje¹i...dia81 wrote:u pitanju su konzumacije ogromnih kolicina alkohola i ostalih supstanci...a ne desava se cesto al nije da se nije desilo i smatram to normalnom stvari...nidje veze sad lik ima 22 godine i oko toga se uzbudjuje...a bila bi gluplja od njih da pomislim da je do mene...ztluhcs wrote:da je do tebe ako se frajerima oko tebe ne di¾e kad si s njimadia81 wrote:nidje veze ne kontam sta zelis time reci?
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#19 Re: kada se ne moze dici...
voli mala s le¹evimadia81 wrote:joj duga prica ne mogu sad bas u detalje...nije to tema uopste...mima wrote:A kako je mogao da te uzbudi bilo ko ko je popio galone alkohola???????dia81 wrote:eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
situacija: dernek i galoni alkohola...meni nije prvi put da mi se to desi a njemu valjda jeste...sjeban do bola...nidje veze, desilo se i nije problem bit ce bolje drugi put...???sto se uzbudjuje bez razloga...![]()
![]()
![]()
![]()
- In_side
eto vidis covjek zna._BosanaC wrote:Pegasus317 wrote:Đes', Bosanek...
a) Ako je muskarac fakat popio, a nije toliko pijan da je vec zaspao, ne da nije problem da mu se digne, nego problem moze biti samo da ne moze svrsiti satima![]()
Kod mene je, popio nepopio guzi ko lud
-
*mima*
#22 Re: kada se ne moze dici...
Pa o cemu je onda tema???????? O galonima??????dia81 wrote:joj duga prica ne mogu sad bas u detalje...nije to tema uopste...mima wrote:A kako je mogao da te uzbudi bilo ko ko je popio galone alkohola???????dia81 wrote:eh ovako zbog cega se frajeri nakon ovoga ponasaju kao da su sugavi?
![]()
![]()
![]()
- karanana
Ne kontam problem ustvari...Iz naslova mi se cini da mu se ne moze dici...U tom slucaju odvedi ga na rucak obilat skoljkama i morskim plodovima a za dezert med i orasi.
Ali iz tvog problema ja ko da procitah da mu se nekako prebrzo digne i cim te dotako da je svrsio, jeli to bio problem? U tom slucaju prije nego te drugi put dotakme, nek ode i nek ga tresne dva-tri puta od lavabo.
Ali iz tvog problema ja ko da procitah da mu se nekako prebrzo digne i cim te dotako da je svrsio, jeli to bio problem? U tom slucaju prije nego te drugi put dotakme, nek ode i nek ga tresne dva-tri puta od lavabo.
-
Eshek
_BosanaC wrote:Ma meni tu nesto smrdiPegasus317 wrote:Đes', Bosanek...jer:
a) Ako je muskarac fakat popio, a nije toliko pijan da je vec zaspao, ne da nije problem da mu se digne, nego problem moze biti samo da ne moze svrsiti satima![]()
b) Autorica teme nije ni bila u toj situaciji ili joj je djuvegija vec uveliko hrkao![]()
c) Kao sto uvazeni kolega recepeskircic
Apsulutli agriii, uvazheni koljeg.
Meni se desilo jednom u životu, jer sam u po frke vidio nešto, što me podsjetilo na mater
A nema tog alkohola, droga, kliničke smrti i bolesti koje su mu mogle dohakati