Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Legne, kao što legne čaša hladne vode na +35. Pitanje ti cilja na ukuse, a o ukusima se ne raspravlja. Godi, smiruje, uzdiže. Ima ih dosta koji vole zorom, ja sam jedan od njih.
u sred dana, uveče pred spavanja, u toku noći kad ne mogu zaspat....kako god,osim zornjaka... e to mi je problem...ujutro se osjećam bljutavo,ružno,nikakvo...a dok ustanem do kupatila da se dohavizam malo,to onda više nije zornjak... et...
irdijana wrote:u sred dana, uveče pred spavanja, u toku noći kad ne mogu zaspat....kako god,osim zornjaka... e to mi je problem...ujutro se osjećam bljutavo,ružno,nikakvo...a dok ustanem do kupatila da se dohavizam malo,to onda više nije zornjak... et...
Zornjak je nesto sto je najbolje ....ma lahko ces se ti navici nato ......jos je fino ono kad kisa pada i dobuje po staklima pendzera ......ma dobro je uvijek kad se ima skime
irdijana wrote:u sred dana, uveče pred spavanja, u toku noći kad ne mogu zaspat....kako god,osim zornjaka... e to mi je problem...ujutro se osjećam bljutavo,ružno,nikakvo...a dok ustanem do kupatila da se dohavizam malo,to onda više nije zornjak... et...
Zornjak je nesto sto je najbolje ....ma lahko ces se ti navici nato ......jos je fino ono kad kisa pada i dobuje po staklima pendzera ......ma dobro je uvijek kad se ima skime
nejbolje legne kad gosti dođu. dobar je osjecaj gledati njihove reakcije kad akcija krene, a pogotovo jer se ni ne prekida. ta kombinacija akcije i reakcije mi je
sumirprimus wrote:meni ovo ujutro nikad nije bilo jasno,kako moze ujutro bit najbolje???
jel doruČak najvažniji...yes i šta je tude NEjasno ....neg kako se more doĆ do ove prodavĆice PP,email,skajpet,mesengere itd....misli daleko jest ...imal ovog kodnaske u Bosni a Bogumi i Hercegovini...Hvala
Ovisna o seksu
Britanka Crystal Waren spavala sa hiljadu muškaraca
U ispovijesti za britanski časopis Mirror, Crystal Waren je otkrila kako je spavala sa hiljadu muškaraca te da zbog toga ne žali.