Zasto 1.5 milion Bosanaca i Hercegovaca po svijetu suti, dok im cetnici u BiH oduzimaju pravo na postojanje??? Ko to u BiH zeli da dijaspora Bih ostane bez korijena, imena , imovine i svega ostalog na sto covjek kao individua ima pravo samim svojim rodjenjem?. Ne zaboravimo Josipovu cuvenu recenicu iz njegove monodrame" IZBJEGLICE SU LJUDI KOJE SVI IZBJEGAVAJU".Zar cemo samo sutiti i trpjeti genocid koji dan danas vrse nad nama sljedbenici ideje o velikoj Srbiji.
Mozda mi kao narod jednostavno nismo normalni kada dopustamo da nas ubijaju , ponizavaju i pljackaju nase??!
Jer vjerujem niko normalan ne bi trpio zlocin koji se dogadja narodu Bosne i Hercegovine.
Hvala.
Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
- slavkoimamodilera
#2 Re: Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
Rece on izdaleka i zagrize hamburger iz McDonaldsa i popi gutljaj Coca Cole Light...
-
izdaleka
#3 Re: Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
Ne jedem to smece a rijetko pijem colu light, zivim zdravo.
Cinizam je odlika BALKANACA blago nama...
- nokia6170
#4 Re: Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
Sta su sad krivi ovdje cetnici i kako oni oduzimaju Bosancima i Hercegovcima pravo na postojanje?izdaleka wrote:Zasto 1.5 milion Bosanaca i Hercegovaca po svijetu suti, dok im cetnici u BiH oduzimaju pravo na postojanje??? Ko to u BiH zeli da dijaspora Bih ostane bez korijena, imena , imovine i svega ostalog na sto covjek kao individua ima pravo samim svojim rodjenjem?. Ne zaboravimo Josipovu cuvenu recenicu iz njegove monodrame" IZBJEGLICE SU LJUDI KOJE SVI IZBJEGAVAJU".Zar cemo samo sutiti i trpjeti genocid koji dan danas vrse nad nama sljedbenici ideje o velikoj Srbiji.
Mozda mi kao narod jednostavno nismo normalni kada dopustamo da nas ubijaju , ponizavaju i pljackaju nase??!
Jer vjerujem niko normalan ne bi trpio zlocin koji se dogadja narodu Bosne i Hercegovine.
Hvala.
- slavkoimamodilera
#5 Re: Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
Jesam, balkanac sam, pijem velike tocene pive, podrigujem i hvatam zene za guzicu u prolazuizdaleka wrote:Ne jedem to smece a rijetko pijem colu light, zivim zdravo.
-
cim
#6 Re: Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
Ja nisam za to da mi iko ukida pravo na postojanje, ali kakav je clan 17. Jesmo li za ili protiv njega? MOze li ko ovo objasniti!!!.
Neupuceni
Neupuceni
-
hadzofield
#7 Re: Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
slavkoimamodilera wrote:Jesam, balkanac sam, pijem velike tocene pive, podrigujem i hvatam zene za guzicu u prolazuizdaleka wrote:Ne jedem to smece a rijetko pijem colu light, zivim zdravo.
i naravno prdis ... kad grah nije dobro skuhan heheeh:)
-
hadzofield
#8 Re: Kada cemo ukinuti clan 17 o drzavljanstvu??
izdaleka wrote:Zasto 1.5 milion Bosanaca i Hercegovaca po svijetu suti, dok im cetnici u BiH oduzimaju pravo na postojanje??? Ko to u BiH zeli da dijaspora Bih ostane bez korijena, imena , imovine i svega ostalog na sto covjek kao individua ima pravo samim svojim rodjenjem?. Ne zaboravimo Josipovu cuvenu recenicu iz njegove monodrame" IZBJEGLICE SU LJUDI KOJE SVI IZBJEGAVAJU".Zar cemo samo sutiti i trpjeti genocid koji dan danas vrse nad nama sljedbenici ideje o velikoj Srbiji.
Hvala.
Vratite se u BiH i mozete slobodno da postojite