Kada ce ovo vise prestati!!!

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Baby

#1 Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Baby »

Ja neznam sta je ovoj danasnjoj djeci...Dva djecaka koji su drugi razred osnovne skole,su dosad ubili tri macke... :x Pardon tri macica...Jutros kad sam se vracala iz setnje s cukom,docekao me je ovakav prizor u ulici... :x
Image
Mislim Hey... druga Djeca su bila očajna,komšije su prezirale i njih i njihove roditelje...Ja sam u neudomici,dal da ih izudaram il da ih policiji prijavim... I jos samo saznam li da je ubio moju evu,jer je od jutros nisam vidjela :sad: polomicu mu zube da mu ni zubar pomoc nece...
a da i nisam rekla na koji je način ubio mačke...zaveze ih za drvo i pogodi stjenom teškom 5 kg...kad je macka skoro pa mrtva,uzme izgaza je nogama,skace po njoj,dok ne umre,a jednu je zaklao čakijom i ubacio u kontener...tako su mi ispricala djeca koja nisu mogli spasiti jadne macice,jer su i njih kamenjem gadzali....
pa sad mi recite jesu li ta djeca psihicki bolesna,ili jednostavno nepravilno (ne)odgojena,tako da ce postati aBd buduce ubice..
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
mycy

#2 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by mycy »

Pa to su vec ubice!!! Fuuuuuujjjjjjjj... Njima ni policija ne bi mogla nista, to treba samo izgaziti ali njih ostaviti zive pa nek se oni pate!!!

Hvala Bogu pa u mom komsiluku nema takve djece (barem koliko ja znam) inace bi dosad bili na onom svijetu.... Katastrofa!!! Nadam se da je tvoja maca dobro!!!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by mIRCerka »

Babsy, gdje je to? Zovi policiju, zovi novinare.
Odmah.
Citizen-X

#4 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Citizen-X »

Pistolj majka, zarana cu da trazim dozvolu za oruzje pa kad taj retard naraste da zna da ce fino u vjecna lovista.

Kakva policija, kakva drzava i bakraci - kom obojci tom opanci. Spasit se kako znas i umijes. Ha ja.
Baby

#5 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Baby »

na bjelavama :x maloprije sam bila napolju,evi ni traga ni glasa ali nasli smo stjene u podrumu gdje ona voli boraviti,medju stjenama nema ni kapljice krvi,tako da se jos uvjek nadam da je ziva :sad:
Nazvat cu policiju,ali prvo cu da popricam s tom djecom,da im zaprijetim socijalnom sluzbom,policijom,da im bukvicu odrzim,otisla sam kod njegovih roditelja i rekla sam sta im sin radi,kazu oni,"Ma nista,rjesit cemo mi to" malo poslije izlazi njegov tata i viče"dje je mrtva mačka"...i onda kad sam ga vodila do nje na pola puta stane i kaze"ma haj nema veze,pokazat ce mi omar,mada ja nevjerujem da je on to uradio"
:x :x :x ON MISLI,A cjela mahala o tome pricaaa...
Mrzim,kad roditelji misle da se njihova djeca samo malo igrala sa macama,i da djeca treba da izraazavaju svoju kreativnost,kroz sta,kroz ubijanje macaka...ccc
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#6 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by mIRCerka »

Baby wrote:na bjelavama :x maloprije sam bila napolju,evi ni traga ni glasa ali nasli smo stjene u podrumu gdje ona voli boraviti,medju stjenama nema ni kapljice krvi,tako da se jos uvjek nadam da je ziva :sad:
Nazvat cu policiju,ali prvo cu da popricam s tom djecom,da im zaprijetim socijalnom sluzbom,policijom,da im bukvicu odrzim,otisla sam kod njegovih roditelja i rekla sam sta im sin radi,kazu oni,"Ma nista,rjesit cemo mi to" malo poslije izlazi njegov tata i viče"dje je mrtva mačka"...i onda kad sam ga vodila do nje na pola puta stane i kaze"ma haj nema veze,pokazat ce mi omar,mada ja nevjerujem da je on to uradio"
Mrzim,kad roditelji misle da se njihova djeca samo malo igrala sa macama,i da djeca treba da izraazavaju svoju kreativnost,kroz sta,kroz ubijanje macaka...ccc
Zovi policiju, nemas ti sta pricat sa njegovim roditeljima. Nadji svoju Evu, mozda se jadnica prepala kad je vidjela sta je bilo, i ne pustaj je vani. Vidim i kod tebe ima hajvana u tijelu insana....
Javi kad nadjes Evu.
cheguevara_k1

#7 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by cheguevara_k1 »

Hmmm... Pitam se pitam... Sta bi se desilo ako bi neko sebi nabavio sasvim prikladnog kucnog ljubimca kao sto su : puma, ris ( mace slatke ) ili hijena ( retardirani cuko ) pa ih malo dao toj djeci da se izivljavaju na njima ? Naravno, mislim na odrasle primjerke koji su dobro gladni i dobro nadrkani na ljudski rod ( posto u prirodi nisu ljudozderi i covjeka napadaju samo ako su napadnute ) ???

Sta bi se desilo sa zivotinjom i sa vlasnikom ? Za "malog Omara slatkog " i njegove drugare se ne sekiram plaho :)
Vozdra_123

#8 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Vozdra_123 »

zao mi je tih zivotinja
zao mi je te djece - ali ona su zauvjek izgubljena
kad si to spreman uraditi u tim godinama onda bolje da nisi clan ovog drustva

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =3&t=49698
mycy

#9 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by mycy »

Samo sto u nasoj drzavi uvijek naj**u neduzne zivotinje koje se uvijek samo brane, pa se kao posljedica muce po sinterajima ili moramo muciti i sebe i njih sa brnjicama!! Ovakvu djecu treba u sinteraj, strpati u kavez i ne dati im nista da jedu...
cheguevara_k1

#10 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by cheguevara_k1 »

mycy wrote:Samo sto u nasoj drzavi uvijek naj**u neduzne zivotinje koje se uvijek samo brane, pa se kao posljedica muce po sinterajima ili moramo muciti i sebe i njih sa brnjicama!! Ovakvu djecu treba u sinteraj, strpati u kavez i ne dati im nista da jedu...
:thumbup: :thumbup: :bih: :bih:
mycy

#11 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by mycy »

Hvala na podrsci...
Asana

#12 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Asana »

Baby wrote: Nazvat cu policiju,ali prvo cu da popricam s tom djecom,da im zaprijetim socijalnom sluzbom,policijom,da im bukvicu odrzim,otisla sam kod njegovih roditelja i rekla sam sta im sin radi,kazu oni,"Ma nista,rjesit cemo mi to" malo poslije izlazi njegov tata i viče"dje je mrtva mačka"...i onda kad sam ga vodila do nje na pola puta stane i kaze"ma haj nema veze,pokazat ce mi omar,mada ja nevjerujem da je on to uradio"
Nema s takvima price... samo ce te zapikirati za osvetu kada mu jednog dana iz bilo kojeg drugog razloga, a bit ce ga, policija dodje na vrata...
:cry:
notabene

#13 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by notabene »

Kakva policija, ne budite smjesni.... Reci meni ko su ja cu im mjeru uzeti. Na pamet im nikada slicno nece past
Baby

#14 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Baby »

mIRCerka wrote:
Baby wrote:na bjelavama :x maloprije sam bila napolju,evi ni traga ni glasa ali nasli smo stjene u podrumu gdje ona voli boraviti,medju stjenama nema ni kapljice krvi,tako da se jos uvjek nadam da je ziva :sad:
Zovi policiju, nemas ti sta pricat sa njegovim roditeljima. Nadji svoju Evu, mozda se jadnica prepala kad je vidjela sta je bilo, i ne pustaj je vani. Vidim i kod tebe ima hajvana u tijelu insana....
Javi kad nadjes Evu.
mIRCi eva nije moja maca,eva je maca koja se meni jednom okotila na tavanu,i odtad tu stalno spava,a po ulici lunja kad joj se cefne :) svi je vole i hrane...a policija je pozvana u dva i nije dosla...
Dr.Cuddy

#15 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Dr.Cuddy »

da bog mili sačuva, jesul' djeca ili monstrumi?????????? :x :x :x :x :x policiju, socjalno, psihijatre, psihologe sve im sveži na vrat...i osiguraj dokaze!!!!!
Baby

#16 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Baby »

Monstruozna djeca...Molim vas kako bi se opravdao izjavio je kako je maci bila otkinuta glava,ali je ona ipak zivjela...khhmm...sto on bujnu mastu ima...ali eto priznao je svom dedi kako to nisu ucinili namjerno,vec se razigrali...ma ubij se "Omare sine"
Dr.Cuddy

#17 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Dr.Cuddy »

http://www.sarajevo-x.com/posaljivijest

Ovo je prilika da sudjelujete u kreiranju vijesti najposjećenijeg bh. news portala. Dok ste se kretali vašim gradom desilo se nešto neobično i nesvakidašnje. Svjedočili ste nekom događaju, uzeli ste svoj mobitel ili digitalni fotoaparat te fotografisali zanimljiv ili čak šokirajući događaj. Snimljeni materijal želite da vidi bh. javnost? Pošaljite nam vašu vijest i mi ćemo je objaviti. Također, možete nam slati i najave događaja za koje smatrate da su važni.

Kako biste poslali vašu vijest, ispunite donji obrazac:
notabene

#18 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by notabene »

ajde Baby pošalji na sarajevo-x... neka malo javnost vidi kako nasa mala rajica se sprema da kolje, gaze, bodu i sl kada narastu... Ali ne zivotinjice, ovoga puta nesto na dvije noge..
mycy

#19 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by mycy »

Sliku moras poslati.... Stavi naslov "Kad se Sarajevska djeca razigraju!"
Celly

#20 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Celly »

ma napisi ovdje kako se kreteni zovu, pa, ko god ih u prolazu sretne, nek im samarcinu sveze. nece im ponovo pasti na pamet...
Baby

#21 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Baby »

ok...eva je krepala :( :( :( :( :( :( :( :( :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: patila je....previse ju je bolilo kad su je kamenom pogodili u glavu,tako nam je prenijela zena,koja ju je zakopala....
saniisani

#22 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by saniisani »

Tako mi je zao tih maci...

a sto se tih socijalnih debila od djece tiche, za takvo nesto bih ja licno (poslacu ti hocu majke mi) dao cvaju nekom starijem i jachem djecaku (barem 3-5 godina stariji) i da ih dobro IZDEGENECHI... pa nek onda roditelji kazu..." ma nije to nista, djecija igra"...

majke mi moje samo da sam u SA, *ebo bi im ja mamu...

DOBRO SE SJECAM kad sam imao 7 godina i kao sva normalna djeca u tim godinama sam pisao svoj dnevnik koji i dan danas imam - slucajno sam na selu stao na Bubamaru... bio sam u depresiji citav mjesec.. a poslije sam napisao te osjecaje u svoj dnevnik... hej, stao sam na bubamaru... nista mi nije skrivila a ja je ubio - iz nehata ili ne, ona je mrtva....

a mislim da bi crk'o kad bih ubio ili pomislio da ubijem male machice....

isto tako se sjecam kako sam se zestoko POMARISAO sa jednim, malcem iz Hrasnog (prije 20 godina) kad sam ga vidio da je jednu machku nabio nogom u Miljacku...

pa ja bi takve u HAPS!!!! mamu im je..em

sto se tice CVAJE moja ponuda je vazeca i stoji otvorena (ako treba i vise para)...
Baby

#23 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Baby »

http://www.sarajevo-x.com/clanak/080625152
evo objavila sam vjest na sarajevo-x
notabene

#24 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by notabene »

odlicno baby
Baby

#25 Re: Kada ce ovo vise prestati!!!

Post by Baby »

hvala...ovo bi trebalo na vjesti stavit....da se vidi kakvih monstruma ima...
Post Reply