Kada bi dao Bog,...
-
BajrinNajmladji
#1 Kada bi dao Bog,...
Kada bi dao Bog,...Da zaradim velike pare,...Kupio bih brod,...Da obiđem cijeli svijet,...Za siromašne pijance otvorio bih kafanu,...Točio besplatno piće i tako riješio sve njihove probleme,....
http://www.youtube.com/watch?v=hFl1HhQWZN4
http://www.youtube.com/watch?v=7Dhzgde8M9U
Šta bi ste vi da zaradite VELIKE pare?
http://www.youtube.com/watch?v=hFl1HhQWZN4
http://www.youtube.com/watch?v=7Dhzgde8M9U
Šta bi ste vi da zaradite VELIKE pare?
- Clint_Eastwood
#2 Re: Kada bi dao Bog,...
Kad bi ih zaradio svojim radom, znojem, odnosno svojom pameću ne bi mi ni palo na pamet da nekome nešto poklanjam osim ako to ne bi bilo neslućeno bogatstvo kao npr. što ima Bill Gates.
Međutim, kad bih dobio veliki novac, tada bih već razmislio o podjeli u humanitarne svrhe nekoj nezbrinutoj djeci ili slično.
Međutim, kad bih dobio veliki novac, tada bih već razmislio o podjeli u humanitarne svrhe nekoj nezbrinutoj djeci ili slično.
- Soul_Sista
#3 Re: Kada bi dao Bog,...
..kupila bih sebi krov nad glavom da vise nemoram misliti o tome 

-
ponosna_manjina
#4 Re: Kada bi dao Bog,...
konacno bih sredio pedalu na biciklu
- Soul_Sista
#5 Re: Kada bi dao Bog,...
. i i i i kupila bih ljubavi, kao sto bi Laka rekaoBond_JaneBond wrote:sista imamo slicne zelje
- turban
#6 Re: Kada bi dao Bog,...
Srusio bi Zeljezaru u Zenici i sagradio farmu Holandskih krava.
Onog Indica(vlasnika Zeljezare)objesio bi za one ljeljke sto mu stoje u gacama i susio ga na onom prirodnom dimu sto trenutno ispustaju sto javno sto tajno iz Zeljezare,PA BI GA ONDA KAD DOBIJE RAK SVIH ORGANA PUSTIO DA SE ZALI ni manje ni vise nego medjunarodnom sudu pravde.
Onog Indica(vlasnika Zeljezare)objesio bi za one ljeljke sto mu stoje u gacama i susio ga na onom prirodnom dimu sto trenutno ispustaju sto javno sto tajno iz Zeljezare,PA BI GA ONDA KAD DOBIJE RAK SVIH ORGANA PUSTIO DA SE ZALI ni manje ni vise nego medjunarodnom sudu pravde.
- ljubav_aha
#7 Re: Kada bi dao Bog,...
nije za tebe novac, a jos manje bogatstvoClint_Eastwood wrote:Kad bi ih zaradio svojim radom, znojem, odnosno svojom pameću ne bi mi ni palo na pamet da nekome nešto poklanjam osim ako to ne bi bilo neslućeno bogatstvo kao npr. što ima Bill Gates.
- Soul_Sista
#8 Re: Kada bi dao Bog,...
..eh, ali samo kad bi Bog daoBond_JaneBond wrote:ne, ne bih kupila brdo ljubavi-vec bi proizvodila ljubav danonocnoSoul_Sista wrote:. i i i i kupila bih ljubavi, kao sto bi Laka rekaoBond_JaneBond wrote:sista imamo slicne zelje
![]()
i zivjeli bi sretni do kraja nasih zivota
![]()
![]()
![]()
i otvorila bih 3 firme![]()
pride da se imamo cime zabavljati u slobodno vrijeme
..nema ni tvojim zeljama mahane
- Clint_Eastwood
#9 Re: Kada bi dao Bog,...
De mi nađi jednog čovjeka iz BIH koji dijeli novac?!!!ljubav_aha wrote:nije za tebe novac, a jos manje bogatstvoClint_Eastwood wrote:Kad bi ih zaradio svojim radom, znojem, odnosno svojom pameću ne bi mi ni palo na pamet da nekome nešto poklanjam osim ako to ne bi bilo neslućeno bogatstvo kao npr. što ima Bill Gates.
- ljubav_aha
#10 Re: Kada bi dao Bog,...
zavisi o kakvom dijelenju novca pises,ako nekom treba pomoci ili posuditi novac,zasto je to nemoguce uraditi u BiH,ako naravno imas posaoClint_Eastwood wrote:De mi nađi jednog čovjeka iz BIH koji dijeli novac?!!!ljubav_aha wrote:nije za tebe novac, a jos manje bogatstvoClint_Eastwood wrote:Kad bi ih zaradio svojim radom, znojem, odnosno svojom pameću ne bi mi ni palo na pamet da nekome nešto poklanjam osim ako to ne bi bilo neslućeno bogatstvo kao npr. što ima Bill Gates.
-
shitpifter
#11 Re: Kada bi dao Bog,...
prvo bih se postarao da skinem junf. vučem ga već više od dvije decenije, i baš mi je dosadio.
- Divlja_Djevojka
#12 Re: Kada bi dao Bog,...
...neznam sta bi.. vjerovatno bi dovrsila kucu,i uzela si alfa romeo 
- Sunrise00
#13 Re: Kada bi dao Bog,...
dio u humanitarne svrhe 
dio za putovanje citavim svijetom u kojem bih posjetila i mnoge siromasne africke zemlje i pomogla tim ljudima
kupila bih stanove u Parizu, New Yorku, i jos po jedan na ostalim kontinentima
dio bih ostavila za studij na nekom prestiznom univerzitetu
dio bih dala roditeljima
i naravno, jos neke sitnice

edit: upravo sam skontala da ovo zvuci kao govor neke misice plavuse koja ne zna 2 da sastavi
ali... 
dio za putovanje citavim svijetom u kojem bih posjetila i mnoge siromasne africke zemlje i pomogla tim ljudima
dio bih dala roditeljima
i naravno, jos neke sitnice
edit: upravo sam skontala da ovo zvuci kao govor neke misice plavuse koja ne zna 2 da sastavi
-
shadow
#14 Re: Kada bi dao Bog,...
ma vidim ja da si se uzbudila pa nabrajas onako s brda s dola...mozda bolje da ipak sve ostane po starom, a?Sunrise00 wrote:dio u humanitarne svrhe
dio bih dala roditeljima
i naravno, jos neke sitnice![]()
edit: upravo sam skontala da ovo zvuci kao govor neke misice plavuse koja ne zna 2 da sastaviali...
- shiz
#15 Re: Kada bi dao Bog,...
Došlo bi do opuštanja u svakom smislu te riječi 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#16 Re: Kada bi dao Bog,...
Kupila bih kucu...sa zemljom...halal dio zemlje Velji i psima...dio meni za macketnjak...stipendiranje studenata veterine koji bi imali praksu na toj halal zemlji 
Ako bi bila bas veca svota, onda bi pokrila nabavku opreme potrebne za pomoc djeci koju stalno saljemo vani, kao i skolovanje doktora, specijalizacija itd, pa da djecu spasavamo ovdje za mnogo manje para a jednako efikasno...
odo dalje sanjati...
Ako bi bila bas veca svota, onda bi pokrila nabavku opreme potrebne za pomoc djeci koju stalno saljemo vani, kao i skolovanje doktora, specijalizacija itd, pa da djecu spasavamo ovdje za mnogo manje para a jednako efikasno...
odo dalje sanjati...
- Banksy
#17 Re: Kada bi dao Bog,...
As of 2007 Bill and Melinda Gates were the second most generous philanthropist in America, having given overClint_Eastwood wrote:
Kad bi ih zaradio svojim radom, znojem, odnosno svojom pameću ne bi mi ni palo na pamet da nekome nešto poklanjam osim ako to ne bi bilo neslućeno bogatstvo kao npr. što ima Bill Gates.
$28 billion to charity.
- Skyfox
#18 Re: Kada bi dao Bog,...
ajme, odlicno....Banksy wrote:
As of 2007 Bill and Melinda Gates were the second most generous philanthropist in America, having given over
$28 billion to charity.
i ja bih definitivno dio dao za nezbrinutu djecu, to i sad radim pa znam da se ne bih dvoumio oko toga, dio mIRCi za njen halal
A sebi bih priustio kucu, vikendicu na moru i dobro auto, a to i nisu neke neostvarive zelje...
a kad bi to bile neke lude pare... uzeo bih 4-5godina i obisao bih svaki kontinent i pogledao sve zanimljivo, a kad bi mi dodijalo vratio se na posao
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#19 Re: Kada bi dao Bog,...
I ja bih opet u Afriku, da sadim papriku.babilon wrote:Kupila bih dio Bosne i Hercegovine koji se zove RS i ukinula istu. Zatim bih ostvarila svoj san, pravac Afrika i nigdje se ne bih vise vracala iz nje.