kad vam je pun K

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sabanss

Post by sabanss »

Sta ces, inace su teme musko-zenskih odnosa nezahvalne i odmah sve nekako ide u generalizaciju.

Sto, opet i ne mora biti lose. Licno sam shvatio da za uspjesnu vezu ne treba previse znacaja pridavati tome sto ona prica :lol:

Izvinjavam se damama :-)
LeKo

Post by LeKo »

sabanss wrote:Sta ces, inace su teme musko-zenskih odnosa nezahvalne i odmah sve nekako ide u generalizaciju.

Sto, opet i ne mora biti lose. Licno sam shvatio da za uspjesnu vezu ne treba previse znacaja pridavati tome sto ona prica :lol:

Izvinjavam se damama :-)
Potpisujem, ako krenes u raspravu ode u P.M ti jednu ona 201 niđe kraja.
guevera

Post by guevera »

lara b.

Post by lara b. »

svaka duga veza je navika, a plus sto se mi kroz taj period promjenimo, pa tako i ta veza..sve se mijenja...
u svakom slucaju treba se pitati koliko je ostalo postovanja i ljubavi /ne mislim strasti/ i zasto se svadjate... mozda se vise ne podnosite, mozda imate razlicite potrebe, jedna osoba se drasticno promjenila, opustila, vezu odrzava samo druga osoba...
a mozda su to prolazne krize koje se daju rijesiti i obavezno o tome popricati i dogovoriti se...truditi se da jedno drugom pravite ustupke ako vec nemate iste zelje...
najgore je kada obicno muskarac kao ne vidi problem, a zena nezadovoljna i gundja... znaci da On nece da vidi, bas ga briga i zeli da ona sama rijesi sve probleme i da nista ne trazi, da je sve fino rijeseno, onako kako on voli i zeli i njemu dobro... a bas ga briga sto je ona nezadovoljna i sta ona zeli, on se ne zeli oko nje i njenih potreba peglati... :roll:
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

prije dva dana smo prekinuli....evo ziva sam i zdrava,mentalno bar ,grlo me boli :D :D ..znam da je to mizerno mal period ali,jedini nacin da me slusa,tj da me cuje kada mu govorim jeste da se napravi drastican potez...on izgleda ne kota uopste zasto sam u ovakvom stanju,kakvom jesam..
sve je ok kada sam nasmijana,kada se zezamo i slicno,ali kada dodje trenutak da pricamo i da mu kazem sta mi smeta ,on misli da umisljam..tacnije ,da ga citiram"joj opet ti iste price.samo hoces da se svadjas i bez razloga stvaras famu"
eh sta ti je reci musko :D
na jedno im udje na drugo uho izadje...
vrijeme ce pokazati..valjda :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

PITARKA_SA wrote:prije dva dana smo prekinuli....evo ziva sam i zdrava,mentalno bar ,grlo me boli :D :D ..znam da je to mizerno mal period ali,jedini nacin da me slusa,tj da me cuje kada mu govorim jeste da se napravi drastican potez...on izgleda ne kota uopste zasto sam u ovakvom stanju,kakvom jesam..
sve je ok kada sam nasmijana,kada se zezamo i slicno,ali kada dodje trenutak da pricamo i da mu kazem sta mi smeta ,on misli da umisljam..tacnije ,da ga citiram"joj opet ti iste price.samo hoces da se svadjas i bez razloga stvaras famu"
eh sta ti je reci musko :D
na jedno im udje na drugo uho izadje...
vrijeme ce pokazati..valjda :D :D
Jel' bas SAMO do njega i samo je ON taj koji ne slusa i ne cuje? :roll:
OVO NIJE NIKAKAV SOVINISTICKO PROPAGANDISTICKI STAV- OVO JE PROSTO ISTINA
MI MUSKARCI SMO JEDNOSTAVNI
Napokon sve stoji crno na bijelo; dani, kojima su zene govorile da nas ne razumiju, su odbrojani. Ovime dobivate jedno mocno oruzje koje cete dati vasim zenama u ruke i koje ce pomoci da vas vase zene konacno pocinju razumijevati!
MANIFEST MUSKARACA (jednom zauvijek!)
Gospodjama, gospodicnama, damama, suprugama, djevojkama, zarucnicama i svima drugim zenama:
1. Ako mislis da si predebela, tada vjerojatno i jesi! Ne pitaj me nista o tome, ne zelim odgovoriti na to pitanje.
2. Kada zelis nesto, dovoljno je da to i zatrazis. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! On jednostavno ne funkcioniraju kod nas! Cak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj zeni trebala biti jasna!
3. Kada postavis neko pitanje, na koje u biti i ne ocekujes odgovor, nemoj se cuditi kada dodje odgovor koji nisi htjela cuti!
4. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodas kruh, mislim upravo to - da mi dodas kruh! Time ti ne predbacujem sto kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!
5. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitas na sta upravo mislim! 96,5 posto vremena muskarci misle na sex! Ne, mi nismo opsjednuti, to je jednostavno jedna stvar, koja nam pricinjava najvecu radost!
6. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije nista strasno. Molim te da se naviknes na to. Zato te molim da me ne pitas na sto mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, nogometu, alkoholu, sisama, guzicama ili autima.
7. Petak/subota/nedjelja = puno zderati = prijatelji = nogomet na televiziji = pivo = losi maniri. To ti je kao puni mjesec ili plima i oseka - jednostavno neizbjezno!
8. Kupovina mi ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo i nikad, bas nikad nece!
9. Kad idemo negdje van, sto god da imas na sebi super ti stoji. Kunem se!
10. Imas dovoljno odjece i obuce. Plac je ucjena! Da sam sebe dovedem do financijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!
11. Vecina muskaraca ima 3 para cipela. Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.
12. Jednostavno odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!
13. Kada imas problem, zamoli me samo da ti pomognem rijesiti ga. Ne ocekuj isto sazaljenje koje inace dobivas od svojih prijateljica.
14. Glavobolja koja traje 8 tjedana nije glavobolja! Idi doktoru!
15. Kada kazem nesto sto se moze dvojako tumaciti i jedno od tumacenja te uznemirava, budi sigurna da mislim ono drugo!
16. Svi muskarci vide samo 16 boja! Trula visnja je voce, a ne boja!
17. Mi volimo pivo kao sto vi volite rucne torbice. Vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!
18. Kada te pitam sto ti je, a ti kazes da nije nista, vjerovat cu ti i ponasati se kao da nista nije bilo!
19. Nemoj me pitati da li mi se svidjas! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih vise bio tu gdje jesam!
20. I na kraju osnovno pravilo: U slucaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o cemu god se radilo, uzmi uvijek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!
MI SMO STVARNO JEDNOSTAVNI!!!
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

nisam savrsena..daleko sam od toga..ali uvijek sam bila tu kada se trebalo razgovarati ..samo to trazim...ali pod pojmom razgovor ,ne aludiram na monolog vec dijalog
mozda..ustvari vjerovatno ima i mene u svemu tome..za ljubav i za svadju je potrebno dvoje... :roll:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

PITARKA_SA wrote:nisam savrsena..daleko sam od toga..ali uvijek sam bila tu kada se trebalo razgovarati ..samo to trazim...ali pod pojmom razgovor ,ne aludiram na monolog vec dijalog
mozda..ustvari vjerovatno ima i mene u svemu tome..za ljubav i za svadju je potrebno dvoje... :roll:
Jednom prilikom sam istu tu pricu pricao jednom jaranu... I kaze mi znas sta... Sjedim ti s curom jutros na kafi, i njena prica se od tvoje ni u jednom zarezu ne razlikuje :roll:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

A mozda je problem kod mene bio sto ona nije bila pitarka a ova jeste :?

Nego, evo jedna pjesmica za nasu forumsku pitarku :D
"One"

Is it getting better
Or do you feel the same
Will it make it easier on you now
You got someone to blame
You say...

One love
One life
When it's one need
In the night
One love
We get to share it
Leaves you baby if you
Don't care for it

Did I disappoint you
Or leave a bad taste in your mouth
You act like you never had love
And you want me to go without
Well it's...

Too late
Tonight
To drag the past out into the light
We're one, but we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other
One...

Have you come here for forgiveness
Have you come to raise the dead
Have you come here to play Jesus
To the lepers in your head

Did I ask too much
More than a lot
You gave me nothing
Now it's all I got
We're one
But we're not the same
Well we
Hurt each other
Then we do it again
You say
Love is a temple
Love a higher law
Love is a temple
Love the higher law
You ask me to enter
But then you make me crawl
And I can't be holding on
To what you got
When all you got is hurt

One love
One blood
One life
You got to do what you should
One life
With each other
Sisters
Brothers
One life
But we're not the same
We get to
Carry each other
Carry each other

One...life

One
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

jesi ti vidovit? :D
ta mi je pjesma na mobitelu
:lol: :lol:
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

hajd u zdravlju i veselju i boljeg promijenila :D :D :D
_BosanaC

Post by _BosanaC »

PITARKA_SA wrote:jesi ti vidovit? :D
ta mi je pjesma na mobitelu
:lol: :lol:
Hanuma ba jes' to ti? :-? :shock: :D
River_isle

Post by River_isle »

mislim da sam prodrla u riznicu "neshvacenog" -sve mi je jasno (malo sutra :D )
dakle muskarcima kada je pun K oni ce to reci, staviti tacku i nema vise; ako ne primjecuje da je tebi pun K onda njega zapravo boli K za tobom pa se od tebe (zene) ocekuje da stavis tacku :-)
jesam li blizu? :D
Durra

Post by Durra »

OVO NIJE NIKAKAV SOVINISTICKO PROPAGANDISTICKI STAV- OVO JE PROSTO ISTINA
MI MUSKARCI SMO JEDNOSTAVNI
Napokon sve stoji crno na bijelo; dani, kojima su zene govorile da nas ne razumiju, su odbrojani. Ovime dobivate jedno mocno oruzje koje cete dati vasim zenama u ruke i koje ce pomoci da vas vase zene konacno pocinju razumijevati!
MANIFEST MUSKARACA (jednom zauvijek!)
Gospodjama, gospodicnama, damama, suprugama, djevojkama, zarucnicama i svima drugim zenama:
1. Ako mislis da si predebela, tada vjerojatno i jesi! Ne pitaj me nista o tome, ne zelim odgovoriti na to pitanje.
2. Kada zelis nesto, dovoljno je da to i zatrazis. Da pojasnimo jednu stvar: Mi smo JEDNOSTAVNI! Mi ne razumijemo nikakva suptilna i indirektna pitanja! On jednostavno ne funkcioniraju kod nas! Cak ni ona suptilna i indirektna pitanja, koja bi svakoj zeni trebala biti jasna!
3. Kada postavis neko pitanje, na koje u biti i ne ocekujes odgovor, nemoj se cuditi kada dodje odgovor koji nisi htjela cuti!
4. Mi smo JEDNOSTAVNI! Kada te zamolim da mi dodas kruh, mislim upravo to - da mi dodas kruh! Time ti ne predbacujem sto kruh nije na stolu. Kod nas nema nekih skrivenih poruka niti predbacivanja. Mi smo stvarno JEDNOSTAVNI!
5. Mi smo JEDNOSTAVNI! Nema nikakvog smisla da me pitas na sta upravo mislim! 96,5 posto vremena muskarci misle na sex! Ne, mi nismo opsjednuti, to je jednostavno jedna stvar, koja nam pricinjava najvecu radost!
6. Mi smo JEDNOSTAVNI! Ponekad ne mislim samo na tebe. To nije nista strasno. Molim te da se naviknes na to. Zato te molim da me ne pitas na sto mislim, ako nisi spremna razgovarati o politici, ekonomiji, filozofiji, nogometu, alkoholu, sisama, guzicama ili autima.
7. Petak/subota/nedjelja = puno zderati = prijatelji = nogomet na televiziji = pivo = losi maniri. To ti je kao puni mjesec ili plima i oseka - jednostavno neizbjezno!
8. Kupovina mi ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo i nikad, bas nikad nece!
9. Kad idemo negdje van, sto god da imas na sebi super ti stoji. Kunem se!
10. Imas dovoljno odjece i obuce. Plac je ucjena! Da sam sebe dovedem do financijske propasti nije nikakav dokaz moje ljubavi prema tebi!
11. Vecina muskaraca ima 3 para cipela. Ponavljam: mi smo JEDNOSTAVNI! Ne znam odakle ti ideja da ja mogu znati koji ti od tvojih 30 pari cipela najbolje stoji.
12. Jednostavno odgovori poput da ili ne su potpuno dovoljni kod svakog pitanja!
13. Kada imas problem, zamoli me samo da ti pomognem rijesiti ga. Ne ocekuj isto sazaljenje koje inace dobivas od svojih prijateljica.
14. Glavobolja koja traje 8 tjedana nije glavobolja! Idi doktoru!
15. Kada kazem nesto sto se moze dvojako tumaciti i jedno od tumacenja te uznemirava, budi sigurna da mislim ono drugo!
16. Svi muskarci vide samo 16 boja! Trula visnja je voce, a ne boja!
17. Mi volimo pivo kao sto vi volite rucne torbice. Vi nas ne razumijete; ne razumijemo ni mi vas!
18. Kada te pitam sto ti je, a ti kazes da nije nista, vjerovat cu ti i ponasati se kao da nista nije bilo!
19. Nemoj me pitati da li mi se svidjas! Kada ne bi bilo tako, ja ne bih vise bio tu gdje jesam!
20. I na kraju osnovno pravilo: U slucaju najmanje nedoumice, dileme ili sumnje, o cemu god se radilo, uzmi uvijek ono najjeftinije ili najjednostavnije!!!
MI SMO STVARNO JEDNOSTAVNI!!!
e halal ti pita, uz male izmjene... naravno al ovo je u principu to..
Bingo, Pun pogodak 8-)
Post Reply