Haj' se za cas razbacaj, da vidim kako i to izgledaEnticer wrote:Nije to sovinistickaPalaSa Marsa wrote:E sto ne mogu ove sovinisticke![]()
Sta ste se razbacali vise
, to je realisticka
, a ne znas ti mene kad se ja zaista razbacam
![]()
![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Haj' se za cas razbacaj, da vidim kako i to izgledaEnticer wrote:Nije to sovinistickaPalaSa Marsa wrote:E sto ne mogu ove sovinisticke![]()
, to je realisticka
![]()
![]()

Da se i razbacam ne mozes ovako vidjetiPalaSa Marsa wrote:Haj' se za cas razbacaj, da vidim kako i to izgledaEnticer wrote:Nije to sovinistickaPalaSa Marsa wrote:E sto ne mogu ove sovinisticke![]()
, to je realisticka
![]()
![]()
A bil ti stvarno voljela to vidjeti?PalaSa Marsa wrote:E pa sto onda pricas tako
Enticer wrote:A bil ti stvarno voljela to vidjeti?PalaSa Marsa wrote:E pa sto onda pricas tako
eee ima, ima od gledanja, ..., kako je Sidartha gledo rijeku pa mu se kazaloPalaSa Marsa wrote:Ma sta imam gledat'..sta covjek ima od gledanja
Jasta je, sigurna sam skoro, pa da jes'...Nego pusti suplju sto se tice gledanja, gledanje k'o gledanje, gledas, a ne kontaskolega wrote:eee ima, ima od gledanja, ..., kako je Sidartha gledo rijeku pa mu se kazaloPalaSa Marsa wrote:Ma sta imam gledat'..sta covjek ima od gledanja
Kolega, dobro je sve sto je dobro, a ovo drugo sto Ti rece, mozda, mozda dragi kolega, ako sta saznas, javi mi, bicu ti zahvalna do kraja zivotakolega wrote:dobro, onda umjesto gledanja se može slušati ili možda, dirati
nije problem, spoznaja ima, samo kako da ti javim, posaljem goluba pismonosu?PalaSa Marsa wrote:Kolega, dobro je sve sto je dobro, a ovo drugo sto Ti rece, mozda, mozda dragi kolega, ako sta saznas, javi mi, bicu ti zahvalna do kraja zivota![]()
Nemoj goluba pismonosu, nego goluba radonosu, nebil' is'o na pos'o za menekolega wrote:nije problem, spoznaja ima, samo kako da ti javim, posaljem goluba pismonosu?PalaSa Marsa wrote:Kolega, dobro je sve sto je dobro, a ovo drugo sto Ti rece, mozda, mozda dragi kolega, ako sta saznas, javi mi, bicu ti zahvalna do kraja zivota![]()
nije problem, umjesto goluba cu ti poslati konja, ..., samo goluba ti je lakse hraniti od konja ali ti kako hocesPalaSa Marsa wrote:Nemoj goluba pismonosu, nego goluba radonosu, nebil' is'o na pos'o za mene
Konja...pa nije losa ideja, mogu ti rec..Nego s'konjem ide Princ, sta s'tim..kolega wrote:nije problem, umjesto goluba cu ti poslati konja, ..., samo goluba ti je lakse hraniti od konja ali ti kako hocesPalaSa Marsa wrote:Nemoj goluba pismonosu, nego goluba radonosu, nebil' is'o na pos'o za mene
mogu ti reći da si zahtjevna, malo je danas kraljeva a samim tim i prinčevi su deficitarni, ..., dobro, hajde ne znam hoće li biti princ ali ispod dobrog jahača nećeš dobitiPalaSa Marsa wrote:Konja...pa nije losa ideja, mogu ti rec..Nego s'konjem ide Princ, sta s'tim..![]()
Cekaj da razmislim malo..golub il' konj s'Princem na sebi..
![]()
Hm, sta li je ovo bilo, losa konstatacija, masta ili pak nesto drugo, sto moja malenkost nemogade prepoznat'.. Svezite princa da ne spadne sa konja..kolega wrote:mogu ti reći da si zahtjevna, malo je danas kraljeva a samim tim i prinčevi su deficitarni, ..., dobro, hajde ne znam hoće li biti princ ali ispod dobrog jahača nećeš dobitiPalaSa Marsa wrote:Konja...pa nije losa ideja, mogu ti rec..Nego s'konjem ide Princ, sta s'tim..![]()
Cekaj da razmislim malo..golub il' konj s'Princem na sebi..
![]()
Nemam ranca za magarca, salji gouba bez princa, i to onog radonosukolega wrote:princ dolazi u paketu sa konjem, gdje si vidjela princa na golubu, ..., jedino magarac dolazi bez dodatne opreme, hoćeš magarca?
darovat ću ti plavog golubaPalaSa Marsa wrote:Nemam ranca za magarca, salji gouba bez princa, i to onog radonosu
Jel' trebam i boju da biramkolega wrote:darovat ću ti plavog golubaPalaSa Marsa wrote:Nemam ranca za magarca, salji gouba bez princa, i to onog radonosu
imaj srca kad zakuca na tvoja vrata
ne gledaj u njemu prolaznika bez alibija
ne gledaj u njemu plavog goluba
Razbio si dilemu u mojoj glavi kolega, sve do sad sam mislila da gloub dolazi na prozorkolega wrote:nije potrebno, samo ga (goluba) primi kad zakuca na tvoja vrata
Sta ce pitom, mora da ga je neko vec dresir'o, pa se pripitomio, nema gusta tukolega wrote:ovdje se radi o pitomom golubu