Nekako mi se i čini da na ovo pitanje nema jenostavnog odgovora...a baš me zanimaju mišljenja.
Kad se voli, što se rastaje?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- J.
#1 Kad se voli, što se rastaje?
eto ljudi pitanje je jednostavno, ali ne znam koliko će odgovori biti takvi?
Nekako mi se i čini da na ovo pitanje nema jenostavnog odgovora...a baš me zanimaju mišljenja.
-
port4l
#2 Re: Kad se voli, što se rastaje?
Nimalo jednostavno, nimalo....
Nesporazumi koji onda uzrokuju svadje oko gluposti, onda to stvori neku sliku nepostojanja postovanja, onda to stvori nezadovoljstvo, onda bude nekih gresaka koje se vrlo tesko prastaju (ne zbog njihove velicine, to su male glupe greske, nego zbog nekih krivih ubjenjenja), onda se vise i ne cuje sta ona druga strana govori vec se radi po nekom vlastitom ubjedjenju (koje je po pravilu negativno do maximuma) i eto ga....
Vole se al tesko nalaze nacina da jedno drugom to kazu i pokazu... onda tu dodaj jos neki inat, neki ponos 'savjete' drustva i nekakve 'lovacke price' i kojekakve gluposti i eto ga rastanak...
Eto jedan od mogucih scenarija kad se voli sto se rastaje a ima ih sigurno 1000....
Nesporazumi koji onda uzrokuju svadje oko gluposti, onda to stvori neku sliku nepostojanja postovanja, onda to stvori nezadovoljstvo, onda bude nekih gresaka koje se vrlo tesko prastaju (ne zbog njihove velicine, to su male glupe greske, nego zbog nekih krivih ubjenjenja), onda se vise i ne cuje sta ona druga strana govori vec se radi po nekom vlastitom ubjedjenju (koje je po pravilu negativno do maximuma) i eto ga....
Vole se al tesko nalaze nacina da jedno drugom to kazu i pokazu... onda tu dodaj jos neki inat, neki ponos 'savjete' drustva i nekakve 'lovacke price' i kojekakve gluposti i eto ga rastanak...
Eto jedan od mogucih scenarija kad se voli sto se rastaje a ima ih sigurno 1000....
- metal_rules_cura
#3 Re: Kad se voli, što se rastaje?
Vrlo jednostavan odgovor... Samo ljubav nije dovoljna. Nikada bila.
- moler
#4 Re: Kad se voli, što se rastaje?
nažalost ali to je suština života odgovor tačanmetal_rules_cura wrote:Vrlo jednostavan odgovor... Samo ljubav nije dovoljna. Nikada bila.
-
zelenashica
#5 Re: Kad se voli, što se rastaje?
ja blondira onog što baš ne mogu prihvatitiport4l wrote:Nimalo jednostavno, nimalo....
....ljubav isključuje sve ove navode..bar po meni,ako s nekim ne možete pronaći zajedničku onda se ne volite.....jer ljubav je kompromis,davanje i uzimanje,.....ako vjerujete u lovačke priče....ni to veze s ljubavlju,..u ljubavi se slijepo vjeruje.....a najneprihvatljivije mi dođe....(početak blondiranog vole se al ne nalaze načina da jedno drugom pokažu)......ma daj fkt mi nema smisla voljeti nekoga a ne znati pokazati,ne znati potruditi se.....ljubav nema ono"ALI".....i prava ljubav ne zna za rastanak.....
,.....jednostavno da zaključim....ko god se rastao nije se ni volio
- moler
#6 Re: Kad se voli, što se rastaje?
vidi ovo ima jedna osoba e tu osobu samo iskreno vole roditelji a ta osoba voli samo svoje djete ili djecu to su jedine dvije prave čiste bez interesa ljubavimišica wrote:ja blondira onog što baš ne mogu prihvatitiport4l wrote:Nimalo jednostavno, nimalo....
Eto jedan od mogucih scenarija kad se voli sto se rastaje a ima ih sigurno 1000.......čuj sve ovo ,inat,ponos,.....lovačke priče...a ko fol ljubav....
![]()
....ljubav isključuje sve ove navode..bar po meni,ako s nekim ne možete pronaći zajedničku onda se ne volite.....jer ljubav je kompromis,davanje i uzimanje,.....ako vjerujete u lovačke priče....ni to veze s ljubavlju,..u ljubavi se slijepo vjeruje.....a najneprihvatljivije mi dođe....(početak blondiranog vole se al ne nalaze načina da jedno drugom pokažu)......ma daj fkt mi nema smisla voljeti nekoga a ne znati pokazati,ne znati potruditi se.....ljubav nema ono"ALI".....i prava ljubav ne zna za rastanak..........dvoje ljudi koji ne mogu prije svega jedno s drugim razgovarati,koji ne mogu jedno drugo shvatiti ustvari samo riječ "ljubav"povlače po jeziku jer eto kao vole se...a u stvari samo odlažu rastanak iz navike,straha za drugačije,straha da možda nikad s nekim drugim neće upoznati pravu ljubav......
,.....jednostavno da zaključim....ko god se rastao nije se ni volio....
prije nego sad na mene krene rafalna paljba......
- Citizen-X
#7 Re: Kad se voli, što se rastaje?
Manifestacija ljubavi kao pojave kod jednog dijela ljudi ima vise faza:
zaljubljenost--> ljubav --> ljubomora --> opsesija --> posesija-->nezadovoljstvo-->mrznja
A kljucni faktor procesa je ljubomora citaj jebeni ego - koliko ce se ciji u relaciji zadovoljiti - dakle ona postane ili zdrava, dakle razumna ili postane progresivna i unistavajuca gdje nastaje gusenje i osobe i osjecaja.
Najgore je u svemu tome sto se voli zauvijek u jednom zapecku mozdanog korteksa sto se bazira na sjecanjima,a drasticno kada se mrznja dramaticno i bez ustezanja - manifestuje.
Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje, ta dva emocionalna homeostatski abnormalna stanja. Skoro nevidljiva.
Energija je ista a posljedice su obrnuto proporcionalne.
Samo je pitanje koliko ces je preci.
zaljubljenost--> ljubav --> ljubomora --> opsesija --> posesija-->nezadovoljstvo-->mrznja
A kljucni faktor procesa je ljubomora citaj jebeni ego - koliko ce se ciji u relaciji zadovoljiti - dakle ona postane ili zdrava, dakle razumna ili postane progresivna i unistavajuca gdje nastaje gusenje i osobe i osjecaja.
Najgore je u svemu tome sto se voli zauvijek u jednom zapecku mozdanog korteksa sto se bazira na sjecanjima,a drasticno kada se mrznja dramaticno i bez ustezanja - manifestuje.
Tanka je linija izmedju ljubavi i mrznje, ta dva emocionalna homeostatski abnormalna stanja. Skoro nevidljiva.
Energija je ista a posljedice su obrnuto proporcionalne.
Samo je pitanje koliko ces je preci.
-
zelenashica
#8 Re: Kad se voli, što se rastaje?
o kakvoj ljubavi ti pričašmoler wrote:vidi ovo ima jedna osoba e tu osobu samo iskreno vole roditelji a ta osoba voli samo svoje djete ili djecu to su jedine dvije prave čiste bez interesa ljubavimišica wrote:ja blondira onog što baš ne mogu prihvatitiport4l wrote:Nimalo jednostavno, nimalo....
Eto jedan od mogucih scenarija kad se voli sto se rastaje a ima ih sigurno 1000.......čuj sve ovo ,inat,ponos,.....lovačke priče...a ko fol ljubav....
![]()
....ljubav isključuje sve ove navode..bar po meni,ako s nekim ne možete pronaći zajedničku onda se ne volite.....jer ljubav je kompromis,davanje i uzimanje,.....ako vjerujete u lovačke priče....ni to veze s ljubavlju,..u ljubavi se slijepo vjeruje.....a najneprihvatljivije mi dođe....(početak blondiranog vole se al ne nalaze načina da jedno drugom pokažu)......ma daj fkt mi nema smisla voljeti nekoga a ne znati pokazati,ne znati potruditi se.....ljubav nema ono"ALI".....i prava ljubav ne zna za rastanak..........dvoje ljudi koji ne mogu prije svega jedno s drugim razgovarati,koji ne mogu jedno drugo shvatiti ustvari samo riječ "ljubav"povlače po jeziku jer eto kao vole se...a u stvari samo odlažu rastanak iz navike,straha za drugačije,straha da možda nikad s nekim drugim neće upoznati pravu ljubav......
,.....jednostavno da zaključim....ko god se rastao nije se ni volio....
prije nego sad na mene krene rafalna paljba......
![]()
mada ....kad pročita citizenov post,malo zastadoh
- profi25
#9 Re: Kad se voli, što se rastaje?
ma vremenom ljubav postaje navika...a problemcici se uvijek iznova javljaju...jos neka netrpeljivost kada se pojavi to je pocetak kraja
cesto ako mi zelimo i ocekujemo u vezi xx stvari, a to ne dobijemo ili ta osoba nema te osobine to vremenom smeta... u pocetku je sve super, ali vremenom vise nije
evo moja kolegica je ostavila momka jer ga nakon 3 godine nije vise mogla trpiti kako ona kaze, jer on nema nikakve ambicije, ona sada magistrira, a on studira vec 8 godina ekonomiju i nema pravi posao, ona to ne zeli tako, voli ga i upozoravala ga je da se uozbilji, ali kaze nece vise
ja sam raskinuo jednu vezu prije 2 godine, volio sam tu djevojku, ali je vise nisam ni podnosio, ne znam kako da opisem to
bila je razmazena, jedinica kod roditelja, komplikovana sa svojim zahtjevima, stalno nezadovoljna, flertovala sa mojim jaranima, mene stalno provjeravala, svaki put nazivala da uskladimo stacemo obuci tu noc, bas me nervirala sve vise i vise...dok na kraju nisam rekao dosta je
ljubav ti nista posebno ne znaci kada osoba pocne "provoditi" svoje i nema obzira ili napokon pokaze pravo lice 
cesto ako mi zelimo i ocekujemo u vezi xx stvari, a to ne dobijemo ili ta osoba nema te osobine to vremenom smeta... u pocetku je sve super, ali vremenom vise nije
evo moja kolegica je ostavila momka jer ga nakon 3 godine nije vise mogla trpiti kako ona kaze, jer on nema nikakve ambicije, ona sada magistrira, a on studira vec 8 godina ekonomiju i nema pravi posao, ona to ne zeli tako, voli ga i upozoravala ga je da se uozbilji, ali kaze nece vise
ja sam raskinuo jednu vezu prije 2 godine, volio sam tu djevojku, ali je vise nisam ni podnosio, ne znam kako da opisem to
-
zelenashica
#10 Re: Kad se voli, što se rastaje?
profi25 wrote:ma vremenom ljubav postaje navika...a problemcici se uvijek iznova javljaju...jos neka netrpeljivost kada se pojavi to je pocetak kraja![]()
cesto ako mi zelimo i ocekujemo u vezi xx stvari, a to ne dobijemo ili ta osoba nema te osobine to vremenom smeta... u pocetku je sve super, ali vremenom vise nije![]()
evo moja kolegica je ostavila momka jer ga nakon 3 godine nije vise mogla trpiti kako ona kaze, jer on nema nikakve ambicije, ona sada magistrira, a on studira vec 8 godina ekonomiju i nema pravi posao, ona to ne zeli tako, voli ga i upozoravala ga je da se uozbilji, ali kaze nece vise![]()
ja sam raskinuo jednu vezu prije 2 godine, volio sam tu djevojku, ali je vise nisam ni podnosio, ne znam kako da opisem tobila je razmazena, jedinica kod roditelja, komplikovana sa svojim zahtjevima, stalno nezadovoljna, flertovala sa mojim jaranima, mene stalno provjeravala, svaki put nazivala da uskladimo stacemo obuci tu noc, bas me nervirala sve vise i vise...dok na kraju nisam rekao dosta je
ljubav ti nista posebno ne znaci kada osoba pocne "provoditi" svoje i nema obzira ili napokon pokaze pravo lice
- J.
#11 Re: Kad se voli, što se rastaje?
Ma jok, kakva ljubav, to je bila samo zaljubljenost i ništa više...dok se govori o nekom ,,pravom licu''. 
-
zelenashica
#12 Re: Kad se voli, što se rastaje?
J. wrote:Ma jok, kakva ljubav, to je bila samo zaljubljenost i ništa više...dok se govori o nekom ,,pravom licu''.
- metal_rules_cura
#13 Re: Kad se voli, što se rastaje?
Ljubav je stadij iznad zaljubljenoti i ona dolazi s vremenom. Moje misljenje. Tu se nema sta prepoznati ili ne. Svidjanje i zaljubljenost su svojstveni "pokusaji" ljubavi i ona osoba sa kojom uspijes doci na visi stadij je ona oko koje se vrijedi potruditi i takvo nesto se, uglavnom, prepozna. Ono sto bi, eventualno, moglo doci poslije je druga prica.
- J.
#14 Re: Kad se voli, što se rastaje?
nemoj ba preskakati zaljubljenost, ima i ona svojih čari, samo što znai spustiti ako to ne pređe u ljubav.mišica wrote:J. wrote:Ma jok, kakva ljubav, to je bila samo zaljubljenost i ništa više...dok se govori o nekom ,,pravom licu''.naravno...zaljubljenost je već nešto drugo.....ona može i nestati...ali prave ljubavi ne nestaju
...eh da mi je znati samo kako prepoznati pravu ljubav
da se dalje ne zaljubljujem........
a mene zanima, ako već pređe u ljubav, čemu razlaz, ako su obje osobe svjesne da je to vrhunac...il' što bi mi rekli...nema dalje.
- River_isle
#15 Re: Kad se voli, što se rastaje?
neki ljudi jednostavno nisu jedno za drugo; kada to uvide onda pozele srecu jedno drugome - a ako zelis da je neko sretan ne sputavas ga jos necim sto nema buducnosti. jedan moj prekid je bio takav, sa rijecima "volim te" kao posljednjim... danas svako ima svoj zivot i trudimo se biti sretni, dobri smo prijatelji i "ne volimo se" na taj nacin nego kao pravi prijatelji. sada ce neko reci nepostoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene, ili ce reci da je morbidno da se ljudi poslije veze ponasaju prisnije "nego bi trebali" - dok god ne postoje nikakva osjecanja ni s jedne strane, ja kaze moze!
a ako se jos uvijek pitas, odgovorit cu ti retoricki: kad se ne voli, zasto se ostaje u vezi?
a ako se jos uvijek pitas, odgovorit cu ti retoricki: kad se ne voli, zasto se ostaje u vezi?
-
zelenashica
#16 Re: Kad se voli, što se rastaje?
eh, tvoje retoričko pitanje zaslužuje samostalnu temu.....i odgovori na nju se veoma kompikovani i duboki...tako da se i o tom pitanju može ponaosob diskutovatiRiver_isle wrote:neki ljudi jednostavno nisu jedno za drugo; kada to uvide onda pozele srecu jedno drugome - a ako zelis da je neko sretan ne sputavas ga jos necim sto nema buducnosti. jedan moj prekid je bio takav, sa rijecima "volim te" kao posljednjim... danas svako ima svoj zivot i trudimo se biti sretni, dobri smo prijatelji i "ne volimo se" na taj nacin nego kao pravi prijatelji. sada ce neko reci nepostoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene, ili ce reci da je morbidno da se ljudi poslije veze ponasaju prisnije "nego bi trebali" - dok god ne postoje nikakva osjecanja ni s jedne strane, ja kaze moze!
- J.
#17 Re: Kad se voli, što se rastaje?
River_isle wrote:neki ljudi jednostavno nisu jedno za drugo; kada to uvide onda pozele srecu jedno drugome - a ako zelis da je neko sretan ne sputavas ga jos necim sto nema buducnosti. jedan moj prekid je bio takav, sa rijecima "volim te" kao posljednjim... danas svako ima svoj zivot i trudimo se biti sretni, dobri smo prijatelji i "ne volimo se" na taj nacin nego kao pravi prijatelji. sada ce neko reci nepostoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene, ili ce reci da je morbidno da se ljudi poslije veze ponasaju prisnije "nego bi trebali" - dok god ne postoje nikakva osjecanja ni s jedne strane, ja kaze moze!
samo ću reći da razumijem skroz, jer sam u istoj situaciji...i da, i mi smo sada prijatelji, prijatelji koji potiskuju osjećanja, u šta će to prerasti i kako će završiti...ne znam.
A što se tiče ovog kad se ne voli, ostaje se u vezi čisto da bi se bilo u vezi, ljudi ne mogu biti sami. Izgleda.
-
uciteljica
#18 Re: Kad se voli, što se rastaje?
Zato sto je tako sudjeno.Malo sudbine,malo drugih ljudi u svemu tome i tu puca.J. wrote:eto ljudi pitanje je jednostavno, ali ne znam koliko će odgovori biti takvi?
Ja sam bila u vezi 3,5 godine.Sada smo u braku 1,5 god.Da se nismo uzeli bilo bi svega.
Po meni u svakoj vezi je najvaznija tolerancija.I onda nema problema.Samo no sikiriki i ne daj na sebe.
-
PalaSa Marsa
#19 Re: Kad se voli, što se rastaje?
Svakako je dobro, ako je vec doslo do rastanka, da ljudi pozele srecu jedno drugom...Ja mislim da je dobro kad muskarac i zena "mogu ostati prijatelji", ali ako je vec veza zavrsena sa rijecima "volim te", tesko da nekog od njih dvoje nece zaboljeti..ili cak mozda, da ce se nekad vratit'' taj osjecaj (ne kazem da ce biti i trajan), ali ako se desi da odete na ista mjesta (slucajno) napravite neki pokret rukom i sl, nasmijete se kao nekad (dok je sve to trajalo u VEZI) i da se vrate neke slike iz proslosti, pa se desi ono cega ste se upravo rijesili, i onda ponovo ljudi dolaze na kraj pocetka....Eto moje misljenje, da Stvarno ljubav postoji i drag je osjecaj kad ljubav uzme na svoje, divan je kad volis, kad osjetis da si voljen/na..Isto tako, je tesko kad se ljudi rastaju, kad odlaze, ali sve je to dio zivota i price svake za sebe, mislim da ne mozemo poistovjecivati veze sa nekim drugima, ali prosto ima neka draz u svim osobama s'kojima smo proveli i najmanji trenutak u nasem zivotu...I jos (koliko je dobro kad ljudi ostanu prijatelji, isto toliko vreba opasnost od ponovne "avanture", koja ponekad i vodi na neki put koji bas i nema neki odredjen smijer...River_isle wrote:neki ljudi jednostavno nisu jedno za drugo; kada to uvide onda pozele srecu jedno drugome - a ako zelis da je neko sretan ne sputavas ga jos necim sto nema buducnosti. jedan moj prekid je bio takav, sa rijecima "volim te" kao posljednjim... danas svako ima svoj zivot i trudimo se biti sretni, dobri smo prijatelji i "ne volimo se" na taj nacin nego kao pravi prijatelji. sada ce neko reci nepostoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene, ili ce reci da je morbidno da se ljudi poslije veze ponasaju prisnije "nego bi trebali" - dok god ne postoje nikakva osjecanja ni s jedne strane, ja kaze moze!
-
d2
#20 Re: Kad se voli, što se rastaje?
uciteljica wrote: Po meni u svakoj vezi je najvaznija tolerancija.I onda nema problema.Samo no sikiriki i ne daj na sebe.
hmmm, ja partnerici dam na sebe... da li grijesim ?
- River_isle
#21 Re: Kad se voli, što se rastaje?
ja sam rusitelj svih kodexa ljubavi... "the prekid" je bio prije 8 dugih godina... bez avantura, pez pokusaja... prisnost tj dodirivanje je bilo samo casama - kada bi nazdravljaliPalaSa Marsa wrote:Svakako je dobro, ako je vec doslo do rastanka, da ljudi pozele srecu jedno drugom...Ja mislim da je dobro kad muskarac i zena "mogu ostati prijatelji", ali ako je vec veza zavrsena sa rijecima "volim te", tesko da nekog od njih dvoje nece zaboljeti..ili cak mozda, da ce se nekad vratit'' taj osjecaj (ne kazem da ce biti i trajan), ali ako se desi da odete na ista mjesta (slucajno) napravite neki pokret rukom i sl, nasmijete se kao nekad (dok je sve to trajalo u VEZI) i da se vrate neke slike iz proslosti, pa se desi ono cega ste se upravo rijesili, i onda ponovo ljudi dolaze na kraj pocetka....Eto moje misljenje, da Stvarno ljubav postoji i drag je osjecaj kad ljubav uzme na svoje, divan je kad volis, kad osjetis da si voljen/na..Isto tako, je tesko kad se ljudi rastaju, kad odlaze, ali sve je to dio zivota i price svake za sebe, mislim da ne mozemo poistovjecivati veze sa nekim drugima, ali prosto ima neka draz u svim osobama s'kojima smo proveli i najmanji trenutak u nasem zivotu...I jos (koliko je dobro kad ljudi ostanu prijatelji, isto toliko vreba opasnost od ponovne "avanture", koja ponekad i vodi na neki put koji bas i nema neki odredjen smijer...River_isle wrote:neki ljudi jednostavno nisu jedno za drugo; kada to uvide onda pozele srecu jedno drugome - a ako zelis da je neko sretan ne sputavas ga jos necim sto nema buducnosti. jedan moj prekid je bio takav, sa rijecima "volim te" kao posljednjim... danas svako ima svoj zivot i trudimo se biti sretni, dobri smo prijatelji i "ne volimo se" na taj nacin nego kao pravi prijatelji. sada ce neko reci nepostoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene, ili ce reci da je morbidno da se ljudi poslije veze ponasaju prisnije "nego bi trebali" - dok god ne postoje nikakva osjecanja ni s jedne strane, ja kaze moze!
-
PalaSa Marsa
#22 Re: Kad se voli, što se rastaje?
River_isle wrote:ja sam rusitelj svih kodexa ljubavi... "the prekid" je bio prije 8 dugih godina... bez avantura, pez pokusaja... prisnost tj dodirivanje je bilo samo casama - kada bi nazdravljaliPalaSa Marsa wrote:Svakako je dobro, ako je vec doslo do rastanka, da ljudi pozele srecu jedno drugom...Ja mislim da je dobro kad muskarac i zena "mogu ostati prijatelji", ali ako je vec veza zavrsena sa rijecima "volim te", tesko da nekog od njih dvoje nece zaboljeti..ili cak mozda, da ce se nekad vratit'' taj osjecaj (ne kazem da ce biti i trajan), ali ako se desi da odete na ista mjesta (slucajno) napravite neki pokret rukom i sl, nasmijete se kao nekad (dok je sve to trajalo u VEZI) i da se vrate neke slike iz proslosti, pa se desi ono cega ste se upravo rijesili, i onda ponovo ljudi dolaze na kraj pocetka....Eto moje misljenje, da Stvarno ljubav postoji i drag je osjecaj kad ljubav uzme na svoje, divan je kad volis, kad osjetis da si voljen/na..Isto tako, je tesko kad se ljudi rastaju, kad odlaze, ali sve je to dio zivota i price svake za sebe, mislim da ne mozemo poistovjecivati veze sa nekim drugima, ali prosto ima neka draz u svim osobama s'kojima smo proveli i najmanji trenutak u nasem zivotu...I jos (koliko je dobro kad ljudi ostanu prijatelji, isto toliko vreba opasnost od ponovne "avanture", koja ponekad i vodi na neki put koji bas i nema neki odredjen smijer...River_isle wrote:neki ljudi jednostavno nisu jedno za drugo; kada to uvide onda pozele srecu jedno drugome - a ako zelis da je neko sretan ne sputavas ga jos necim sto nema buducnosti. jedan moj prekid je bio takav, sa rijecima "volim te" kao posljednjim... danas svako ima svoj zivot i trudimo se biti sretni, dobri smo prijatelji i "ne volimo se" na taj nacin nego kao pravi prijatelji. sada ce neko reci nepostoji prijateljstvo izmedju muskarca i zene, ili ce reci da je morbidno da se ljudi poslije veze ponasaju prisnije "nego bi trebali" - dok god ne postoje nikakva osjecanja ni s jedne strane, ja kaze moze!
- kolega
#23 Re: Kad se voli, što se rastaje?
a umijes i ti sebi nagoditid2 wrote:uciteljica wrote: Po meni u svakoj vezi je najvaznija tolerancija.I onda nema problema.Samo no sikiriki i ne daj na sebe.
hmmm, ja partnerici dam na sebe... da li grijesim ?
- kolega
#24 Re: Kad se voli, što se rastaje?
rakija se lijeci vinommišica wrote:naravno...zaljubljenost je već nešto drugo.....ona može i nestati...ali prave ljubavi ne nestaju
...eh da mi je znati samo kako prepoznati pravu ljubav
da se dalje ne zaljubljujem........
marihuana kokainom
sve ostalo, sve ostalo
sve ostalo Severinom
- otherside
#25 Re: Kad se voli, što se rastaje?
opaaaa kolega, nisam te prepoznalakolega wrote: rakija se lijeci vinom
marihuana kokainom
sve ostalo, sve ostalo
sve ostalo Severinom