Znaci mozes pogoditi, samo ti treba malo vise vremena da SAFATAS "metu"pitt wrote:Onda bi dzaba bilo da je i u kartonskoj kutiji zar ne?SaraLe wrote:Jeli ne mozes pogoditi gdje treba ili....pitt wrote: Raporede..... al ja bitke vodim na sirem geografskom podrucju.....i koloseum bi bio mali:D
Kad se svjetla ugase.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SaraLe
- pitt
ne nego se ne ogranicavam na uze prostore. mozes ti i bolje citat....SaraLe wrote:Znaci mozes pogoditi, samo ti treba malo vise vremena da SAFATAS "metu"pitt wrote:Onda bi dzaba bilo da je i u kartonskoj kutiji zar ne?SaraLe wrote: Jeli ne mozes pogoditi gdje treba ili....
- pitt
Dobro sad.......u vasim godinama covjek se sve manje i oslanja na viddigger wrote:Ma jeste. A ja najvolim pipati...pitt wrote:Let it be light.....:D:D
Kakva tmina.....po mraku je najbolje malo smanjiti ali opet da se fino vidi:D Nije lose ni disko ball umjesto sijalice instalirati
::D
- pitt
#30 Re: Kad se svjetla ugase.....
Uhhh trixie (od miljaBeatrix wrote:ma zeMskaanais_nin wrote:Navodno jako puno zena gasi svjetla tokom seksuValnih aktivnosti jer se stide svog tijelavaljda misle da ako ih lik vidi bez push up grudnjaka i ono steznjaka od carapa koji im daje ravan stomak da ce se "ohladiti" (ahaaaaaa, eh kad bi zene znale da je njima najbitnije da ih skinu, i to ne zbog inspekcije
).....mrvicu tuzno
ali da se mi fokusiramo malo vise na ovaj dio mrak/svijetlo....kako je kod vas? je li uglavnom u mraku, pod pokrivacima?
ili preferirate (ili cesce praktikujete) sex bilo po danu bilo po dobrom svijetlu, ono da se sve vidi?
tama ili svijetlost, u kojem ste taboru?
I'm all about dark
sta cu kad volim mrak, jos vise sumrak ili zoru. ne zato sto se stidim svog tijela, to vala bas ne mogu reci, nego sto mi je atmosfera onda inspirativna, sumrak i zora imaju tako sexy boje (crvena, ljubicasta, plava, narancasta
) a za spas od potpunog mraka moze svijeca, mada su mi one nekako too romantic
ja sam za misterije
pa zato ne volim svjetla ko u hirurskoj sali
jel ima ista smisla ovo? uh, anais, uvijek me zadeveras
- pitt
#31 Re: Kad se svjetla ugase.....
Hmmmm sad me interesuje ta misterijaBeatrix wrote:pa sta da ti kazempitt wrote:Uhhh trixie (od miljaBeatrix wrote: ma zeMskaI'm all about dark
sta cu kad volim mrak, jos vise sumrak ili zoru. ne zato sto se stidim svog tijela, to vala bas ne mogu reci, nego sto mi je atmosfera onda inspirativna, sumrak i zora imaju tako sexy boje (crvena, ljubicasta, plava, narancasta
ja sam za misterije
), sa tobom covjek bas mora biti kreativan.....nocu -danju
:D
samo da zapjevam: "I live from dusk till dawn...."
- anais_nin
#35 Re: Kad se svjetla ugase.....
joj sto volim kad te zadeveramBeatrix wrote:ma zeMskaanais_nin wrote:Navodno jako puno zena gasi svjetla tokom seksuValnih aktivnosti jer se stide svog tijelavaljda misle da ako ih lik vidi bez push up grudnjaka i ono steznjaka od carapa koji im daje ravan stomak da ce se "ohladiti" (ahaaaaaa, eh kad bi zene znale da je njima najbitnije da ih skinu, i to ne zbog inspekcije
).....mrvicu tuzno
ali da se mi fokusiramo malo vise na ovaj dio mrak/svijetlo....kako je kod vas? je li uglavnom u mraku, pod pokrivacima?
ili preferirate (ili cesce praktikujete) sex bilo po danu bilo po dobrom svijetlu, ono da se sve vidi?
tama ili svijetlost, u kojem ste taboru?
I'm all about dark
ja sam za misterije