Kad se svjetla ugase.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
#1 Kad se svjetla ugase.....
Navodno jako puno zena gasi svjetla tokom seksuValnih aktivnosti jer se stide svog tijela
valjda misle da ako ih lik vidi bez push up grudnjaka i ono steznjaka od carapa koji im daje ravan stomak da ce se "ohladiti" (ahaaaaaa, eh kad bi zene znale da je njima najbitnije da ih skinu, i to ne zbog inspekcije
).....mrvicu tuzno
ali da se mi fokusiramo malo vise na ovaj dio mrak/svijetlo....kako je kod vas? je li uglavnom u mraku, pod pokrivacima?
ili preferirate (ili cesce praktikujete) sex bilo po danu bilo po dobrom svijetlu, ono da se sve vidi?
tama ili svijetlost, u kojem ste taboru? 
- pitt
Jesu.....ali i opasnije. Znalo se par puta u zaru borbe sve izvrnuti pa onda prekidaj napad u po frke da nebi vatrogasci ko pojacanje se pojavilianais_nin wrote:svijece su bolje od disco ball![]()
Mada je i mrak dobar kada koristis one sensual oils sto svjetle u mraku......koje ludilo
- pitt
Raporede..... al ja bitke vodim na sirem geografskom podrucju.....i koloseum bi bio malianais_nin wrote:mmmm vatrogasci, pojacanje, dobra ideja![]()
![]()
ma joj tebe pa svijece se stave u stalke i strateski rasporedeocigledno posao za zenu
-
Svemirski_Jebach
ma nista to...ljuljaj i po danu i po noci, i po mraku i po danu.
- zena21
Mislim da su zene vise opterecene svojim tijelima nego sto bi trebalo... Ne znam ni jednu zenu, ma koliko lijepa bila, koja je 100% zadovoljna svojim izgledom
Ali kada dodje do "onih" stvari, mislim da vecina muskaraca i ne vidi te neke nase "nedostatke" o kojima mi brinemo
Bitno je da zena voli sebe takvu kakva jeste i da ima samopouzdanje... Onda nema potrebe gasiti svjetla
Ali i to opet sve zavisi od situacije... Svjetlo, svijece, potpuni mrak... Sve zavisi ko sta voli...
Ja licno nemam problema ni po danu ni u mraku

Ali kada dodje do "onih" stvari, mislim da vecina muskaraca i ne vidi te neke nase "nedostatke" o kojima mi brinemo
Bitno je da zena voli sebe takvu kakva jeste i da ima samopouzdanje... Onda nema potrebe gasiti svjetla
Ja licno nemam problema ni po danu ni u mraku
-
PITARKA_SA
nisam nesto pretjerano samouvjerena,svjesna sam svih mana i vrlina svoga tijela,ali eto,jako cudno je to i pored toga sto sam prilicno stidna,da mi svijetlo apsolutno ne smeta ,pa bilo to dnevno svijetlo ili neko vjestacko,ne smeta mi i ne ustrucavam se radi istog 
-
shadow
hehe...kad mu vec trebaju reflektoripitt wrote:U kakve li se ti rupe zavlacis.....shin wrote:
Nista bez ovog, pospjesuje akciju.![]()
po danu se ne trudim da pravim neki pozeljan ambijent (daj sta dash
- anais_nin
ma nije caka u pretjeranom samopouzdanju....PITARKA_SA wrote:nisam nesto pretjerano samouvjerena,svjesna sam svih mana i vrlina svoga tijela,ali eto,jako cudno je to i pored toga sto sam prilicno stidna,da mi svijetlo apsolutno ne smeta ,pa bilo to dnevno svijetlo ili neko vjestacko,ne smeta mi i ne ustrucavam se radi istog
- van Basten
nisam pobornik jakog svjetla, smeta mi očima
, al opet nisam ni za mrkli mrak... neki polumrak je idealan... dovoljno da se oči mogu napariti al opet ostane sasvim dovoljno prostora za istraživački rad ruku i za golicanje mašte
- Irm@
...mislim da nist vishe ne trebam dodatizena21 wrote:Mislim da su zene vise opterecene svojim tijelima nego sto bi trebalo... Ne znam ni jednu zenu, ma koliko lijepa bila, koja je 100% zadovoljna svojim izgledom![]()
Ali kada dodje do "onih" stvari, mislim da vecina muskaraca i ne vidi te neke nase "nedostatke" o kojima mi brinemo![]()
Bitno je da zena voli sebe takvu kakva jeste i da ima samopouzdanje... Onda nema potrebe gasiti svjetlaAli i to opet sve zavisi od situacije... Svjetlo, svijece, potpuni mrak... Sve zavisi ko sta voli...
Ja licno nemam problema ni po danu ni u mraku![]()
![]()
- SaraLe
Jeli ne mozes pogoditi gdje treba ili....pitt wrote:Raporede..... al ja bitke vodim na sirem geografskom podrucju.....i koloseum bi bio malianais_nin wrote:mmmm vatrogasci, pojacanje, dobra ideja![]()
![]()
ma joj tebe pa svijece se stave u stalke i strateski rasporedeocigledno posao za zenu
:D
- pitt
Onda bi dzaba bilo da je i u kartonskoj kutiji zar ne?SaraLe wrote:Jeli ne mozes pogoditi gdje treba ili....pitt wrote:Raporede..... al ja bitke vodim na sirem geografskom podrucju.....i koloseum bi bio malianais_nin wrote:mmmm vatrogasci, pojacanje, dobra ideja![]()
![]()
:D