Kad se svjetla ugase.....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

#1 Kad se svjetla ugase.....

Post by anais_nin »

Navodno jako puno zena gasi svjetla tokom seksuValnih aktivnosti jer se stide svog tijela :oops: valjda misle da ako ih lik vidi bez push up grudnjaka i ono steznjaka od carapa koji im daje ravan stomak da ce se "ohladiti" (ahaaaaaa, eh kad bi zene znale da je njima najbitnije da ih skinu, i to ne zbog inspekcije :lol:).....mrvicu tuzno :oops: ali da se mi fokusiramo malo vise na ovaj dio mrak/svijetlo....kako je kod vas? je li uglavnom u mraku, pod pokrivacima? :D ili preferirate (ili cesce praktikujete) sex bilo po danu bilo po dobrom svijetlu, ono da se sve vidi? :D tama ili svijetlost, u kojem ste taboru? :D
pitt

Post by pitt »

Let it be light..... :D:D:D
Kakva tmina.....po mraku je najbolje malo smanjiti ali opet da se fino vidi :D:D Nije lose ni disko ball umjesto sijalice instalirati :D::D
anais_nin

Post by anais_nin »

svijece su bolje od disco ball :oops: :D
pitt

Post by pitt »

anais_nin wrote:svijece su bolje od disco ball :oops: :D
Jesu.....ali i opasnije. Znalo se par puta u zaru borbe sve izvrnuti pa onda prekidaj napad u po frke da nebi vatrogasci ko pojacanje se pojavili :D:D

Mada je i mrak dobar kada koristis one sensual oils sto svjetle u mraku......koje ludilo :D:D:D
anais_nin

Post by anais_nin »

mmmm vatrogasci, pojacanje, dobra ideja :lol: :D

ma joj tebe pa svijece se stave u stalke i strateski rasporede :D ocigledno posao za zenu :D
pitt

Post by pitt »

anais_nin wrote:mmmm vatrogasci, pojacanje, dobra ideja :lol: :D

ma joj tebe pa svijece se stave u stalke i strateski rasporede :D ocigledno posao za zenu :D
Raporede..... al ja bitke vodim na sirem geografskom podrucju.....i koloseum bi bio mali :D:D
pitt

Post by pitt »

Ovim metu nacrtas na cilju a projektil obojis u strijelu..... :D:D

Image
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

ma nista to...ljuljaj i po danu i po noci, i po mraku i po danu.
fabrika

Post by fabrika »

Svemirski_Jebach wrote:ma nista to...ljuljaj i po danu i po noci, i po mraku i po danu.
Svaka cast Svemirski, posteno i iskreno, odmah ga isuces i zaklanfas. Nisi dosao da radis nekakve svjetlosne efekte. Isto sam cuo da hrdjavu *urcu i dlaka smeta. :-)
zena21

Post by zena21 »

Mislim da su zene vise opterecene svojim tijelima nego sto bi trebalo... Ne znam ni jednu zenu, ma koliko lijepa bila, koja je 100% zadovoljna svojim izgledom :roll:

Ali kada dodje do "onih" stvari, mislim da vecina muskaraca i ne vidi te neke nase "nedostatke" o kojima mi brinemo :D
Bitno je da zena voli sebe takvu kakva jeste i da ima samopouzdanje... Onda nema potrebe gasiti svjetla :oops: Ali i to opet sve zavisi od situacije... Svjetlo, svijece, potpuni mrak... Sve zavisi ko sta voli...

Ja licno nemam problema ni po danu ni u mraku :oops: 8-) :D
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

nisam nesto pretjerano samouvjerena,svjesna sam svih mana i vrlina svoga tijela,ali eto,jako cudno je to i pored toga sto sam prilicno stidna,da mi svijetlo apsolutno ne smeta ,pa bilo to dnevno svijetlo ili neko vjestacko,ne smeta mi i ne ustrucavam se radi istog :)
shin

Post by shin »

Image

Nista bez ovog, pospjesuje akciju.
pitt

Post by pitt »

shin wrote:Image

U kakve li se ti rupe zavlacis..... :-) :-)
shadow

Post by shadow »

pitt wrote:

U kakve li se ti rupe zavlacis..... :-) :-)
hehe...kad mu vec trebaju reflektori :-D bolje mu je nek prostre kakvu dekicu na parking, upali duga svjetla na bibiju i nek prashi :D

po danu se ne trudim da pravim neki pozeljan ambijent (daj sta dash :D) ali u mraku svijece cuda cine :-)
*mima*

Post by *mima* »

.
Last edited by *mima* on 01/03/2011 08:09, edited 1 time in total.
anais_nin

Post by anais_nin »

PITARKA_SA wrote:nisam nesto pretjerano samouvjerena,svjesna sam svih mana i vrlina svoga tijela,ali eto,jako cudno je to i pored toga sto sam prilicno stidna,da mi svijetlo apsolutno ne smeta ,pa bilo to dnevno svijetlo ili neko vjestacko,ne smeta mi i ne ustrucavam se radi istog :)
ma nije caka u pretjeranom samopouzdanju.... :D nego ono djaba ti najbolji *fucker* na svijetu ako se ti ne osjecas sexy kraj njega, ni najmrkliji mrak ti ne pomaze :D :lol: a brate fino pomjesat, malo mraka, malo polumraka, a malo i po svijetlu i po danu :D vec pod reflektorima, to ostavljam Jenni :lol:
van Basten

Post by van Basten »

nisam pobornik jakog svjetla, smeta mi očima :D , al opet nisam ni za mrkli mrak... neki polumrak je idealan... dovoljno da se oči mogu napariti al opet ostane sasvim dovoljno prostora za istraživački rad ruku i za golicanje mašte
Saian

Post by Saian »

dze si speleolog :D :D :D
black-cat

Post by black-cat »

:D :D neka svijeca...... :D :D i treba da se vidi :D :D pogled i tu i tamo jos ponesto :D :D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) Meni kad mrak padne na oci, .... meni je svakako mrak, .... :D
black-cat

Post by black-cat »

pape wrote::-) Meni kad mrak padne na oci, .... meni je svakako mrak, .... :D
:D :D pa prijatelju valjda bi ti se trebalo razdaniti.......... inace nigdje hajra od tebe :D :D
Irm@

Post by Irm@ »

zena21 wrote:Mislim da su zene vise opterecene svojim tijelima nego sto bi trebalo... Ne znam ni jednu zenu, ma koliko lijepa bila, koja je 100% zadovoljna svojim izgledom :roll:

Ali kada dodje do "onih" stvari, mislim da vecina muskaraca i ne vidi te neke nase "nedostatke" o kojima mi brinemo :D
Bitno je da zena voli sebe takvu kakva jeste i da ima samopouzdanje... Onda nema potrebe gasiti svjetla :oops: Ali i to opet sve zavisi od situacije... Svjetlo, svijece, potpuni mrak... Sve zavisi ko sta voli...

Ja licno nemam problema ni po danu ni u mraku :oops: 8-) :D
...mislim da nist vishe ne trebam dodati :-D
patrius

Post by patrius »

When the music's over turn off the light...
SaraLe

Post by SaraLe »

pitt wrote:

Raporede..... al ja bitke vodim na sirem geografskom podrucju.....i koloseum bi bio mali :D:D
Jeli ne mozes pogoditi gdje treba ili.... :D
pitt

Post by pitt »

SaraLe wrote:
pitt wrote:

Jeli ne mozes pogoditi gdje treba ili.... :D
Onda bi dzaba bilo da je i u kartonskoj kutiji zar ne? :D
Post Reply