Kad sam bio u bolnici, morao sam doktorima pricat viceve, posto sam tad znao dosta viceva
U toj bolnici su bile dvije recepcionarke, starije zene, jednu sam volio, a jednu nisam, jer je ova druga stalno nesto galamila
Ha ya,kad mi se mozezvrk wrote:S4mpion wrote:
Jeo cijeli dan zato sto su se te vrecice gomilale mjesecima,za mene je to mjesecima bilo masinsko ulje,a ne kikiriki puter ili marmelada.![]()
![]()
A nisam samo zderao k´o lud,nego sam malo i "ceifio" po cijeli dan
![]()
Ne sjecam se soka iz vrecica,ali se sjecam sokova u malim staklenkama(shvatam te potpuno,i mi smo u tim danima imali mnostvo gostiju![]()
) Stari je ponekad donosio gajbu tih sokova iz firme,bez ikakvih obiljezja,sokovi bili kvalitetni pravo,onako kao Fructal(ili mi se to tada ucinilo),gusti sokovi,malo su nam belaja pravili,ali "dohakali" smo im
![]()
![]()
snob
Vala i saobracajni znakovi su bili ceste mete,al manje ofirno kad je bandera drvena,manje se cujenOrMaLaC wrote:Zvekno glavom u banderu....
Legendarni bajk,moj prvi bicikl koji sam dobio na poklon od rodjaka i naucio vozit za 15 minutaMr. Brightside wrote:
Zapostavljen ili mislis zlostavljanMedenoSrce wrote:Sreca pa je vrsnjakinja inace bismo pomislili da si bio zapostavljen kao dijete187 wrote:Joj ja se sjecam par seksualnih kontakta sa jednom vrsnjakinjom ... Ima li smo samo 4 godine![]()

S4mpion wrote:
Ova plasticna kasika je bila strasno fleksibilna,cesto sam je koristio umjesto pracke,stavis u kasiku kamencic,nategnes i opucas![]()
.Znao sam nekad,u nedostatku kamencica,i kilu graha potrosit gadjajuci,s balkona,narod i ptice na ulici.
![]()
joj u srce me pogodiS4mpion wrote:
Ova plasticna kasika je bila strasno fleksibilna,cesto sam je koristio umjesto pracke,stavis u kasiku kamencic,nategnes i opucas![]()
.Znao sam nekad,u nedostatku kamencica,i kilu graha potrosit gadjajuci,s balkona,narod i ptice na ulici.
![]()
zvrk wrote:joj u srce me pogodiS4mpion wrote:
![]()
a ne znam ove bobe da sam vidjela![]()
ja sam bar kamenja imala dovoljno hahahahahha
@sampion, sumnjam da si iz zaliha otvorio paket jedan i poslikao ga

S4mpion wrote:
od ratnih paketa ostalo mi je samo nekoliko ovih kasika.A ova je slika sa Google-a preuzeta.Mislim,ko bi zdrav u sred rata ostavio paket za uspomenu
![]()
.Ali ovaj mi keks cak ni u ratu nije bio poslastica,bio je kao drvo,kao iver
![]()
,a ove zvake ili bombone su mi nepoznate,sjecam se nekih zelenih zvaka,obicno su 2 komada bila u jednom providnom pakovanju
Ovakve:
Auu kad li cu ja docekati da odrastemsemlaca wrote:Rodici oprala kosu omekšivačem za veš, potrošila 1.5 l omekšivača iz Njemačkei zaradila batine, a rodica alergijsku reakciju
![]()
S drugaricom pobjegla u Tuzlanku (sad robna kuća Omega) lunjale cijeli dan, našla nas njena mama prebila i nju i mene, moja mama me poštedila taj put![]()
Ukrala dedi dvije cigare i s rođakom ko velika išla ulicom i cvarilai dan danas prezirem cigare
![]()
@hakazvaka
moj stari kaže da si veliki kad počneš kupovati karte za tramvaj, tj kad se svojevoljno prestaneš švercati
Isto, čak sam i protrčavačla ispodDioda wrote:Bila sam fascinirana dugom, i bila sam ubijedjena da cu jednog dana uspjeti protrcati ispod nje i postati musko
A ja sam sestru ubijedila da sam ja tatino dijete iz prvog braka s Marjiom Šerifovićotherside wrote:Ductus Holedocus wrote: -odgrizla malcu nos![]()
-pricala djeci,kako je strina rodila dijete , da ga drzi u kadi i da o tome nikom ne prica![]()
![]()
![]()
uvjerila brata da su ga roditelji usvojili ali mu to ne mogu reci.
a ja sam naravno bila njihovo PRAVO dijete, samim tim, imala sam sve povlastice![]()
nasla u nekoj kutiji tatine slike iz mladosti medju kojima je bilo par sa nekim tetama koje ne lice na mamu![]()
uzela makaze i uredno ih isjekla sa svih slika do kojih sam dosla