Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja kad sam bio mali bio sam sladak i lijep , a kazu mi da sam i bio pametan... Ne znam sta mi bi od jednom... Sada sam porasto previse, sve mi poraslo i dlake na psima i raste mi brada, ali jos uvjek govore da sam osto pametan, da sam jos uvijek onoliko pametan kao i kada sam bio mali...
Ljudi sta mi se desava!
UPOZORENJE: GLUPA TEMA OD GLUPOG COVJEKA, ZATO STO MU JE DOSTA SVEGA!
jA kad sam bila mala imala sam velike obraze i nisam imala kose
Ali sam bila fino celjade...nisam pravila probleme kao sto to danas radim Bila sam i mrsava uzasno ...i .... i...govorila sam dumge umjesto dugme ... i kad sam pocela tecno da pricam nisam jos znala da hodam ah da...prevrnula sam se na glavu jednom iz besikice
Sve je bilo sjajno dok nisam napunila 11 god. tad sam pocela praviti probleme i sebi i drugima
P.S. jelde +od 13 godina da ovo nema veze sa temom , ali eto ukratko moj CV
Neki dan sam morao nesto da sacekam na jednom prometnom mjestu i obzirom da nisam imao nista od stampe pri ruci a niti nekakav lijep pogled udubio sam se u izucavanje ljudi koji prolaze.
Smjenjivali su se teenageri, srednjovjecni ljudi, mladici, djevoke, pa starci i svetako bez nekog pravila.
Djeci i teenagerima je svojstven polet, citav svijet je pred njima i njihov dok vec mladichi i djevojke osjecaju taj teret zivota a srednjovjecni ljudi i starci su slomljeni, isuseni ispijeni, pobjedjeni...
Gledam ih i pitam se gdje nestade onaj zhar i polet iz tih ljudi prije 10 godina recimo ovaj mladic je bio ko onaj malac tamo a sad ni farmerke da opere ni cipele da ocisti a nista ga ne kosta...
Gledam jos po inerciji mlade majke se nesto i trude a one sa 3-4 djeteta ili djecom osnovcima su se vec predale, oblace se ko i svoje nane. Te zene nisu ruzne, srednjovjecne zene nisu teenagerke ali su lijepe ako se ne predaju duhom. Kad umre ona iskra u oku nestane i ljepote kako kod muskarca tako i kod zene.
Moj Pape - ne da meni šta se mai ispraviti. Žešmo i u botasu nastaviti razligu u kone ćešo a ćena će se štone i za proguglati
Meni se kova đasvi bete matidr u vušugla a ti koka hoš'
kad sam ja bila mala...nekih 9 mjeseci starosti...mislila sam da sam musko..pa sam to i saopstila okolini "ja sam musko" ponovila im 3 puta da dobro zapamte...jooo 9 mjeseci i vec pricala ko velika...napredno celjade...ne znam sta mi se desilo