Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni je najjace kad promjene ime dvorani koju ce mozda 1% ljudi zvati tako.
Pa zar nije logicnije da su sacekali malo i nekoj novoj dvorani, stadionu dali ime Juan Antonio Samaranch ili ulici, sta ja znam. Kod ulica je malo drugacije, brze ime zazivi... Eto otkad se skenderija zove Mirza Delibasic, jos mi niko nikad nije rekao da ode na tekmu u dvoranu MD...
Gdje ces na klizanje...ma u Juan Antonio Samaranch dvoranu.
Ja sam ishao jednom davno prije 6-7 godina i nisu imali klizaljke broj 46, raja se lomila i klizala ja gledao i jos sam ishao prije 2 godine, nasli mi neke 46 broj, krs zivi, sharaf dole popustio, umalo nogu nisam iskrenuo, al opet ne nauci klizat
eto ako ima neka fina instruktorica nek se javi valjda cu ovaj put imati vishe srece sa klizaljkama
Admir_1984 wrote:Ja sam ishao jednom davno prije 6-7 godina i nisu imali klizaljke broj 46, raja se lomila i klizala ja gledao i jos sam ishao prije 2 godine, nasli mi neke 46 broj, krs zivi, sharaf dole popustio, umalo nogu nisam iskrenuo, al opet ne nauci klizat
eto ako ima neka fina instruktorica nek se javi valjda cu ovaj put imati vishe srece sa klizaljkama
46 više ne možeš nazivati klizaljkama već prije sanke, kao one za skeleton
C J E N O V N I K
usluga korištenja ledene plohe i drugih usluga na klizalištu ZETRA
za period sezone, odnosno od 01.01.2011. do 28.02.2011. godine
1. Dnevni termini za fizička lica - besplatni
- ulaz ............................... besplatan
- garderoba ............................... 1,00 KM
- oštrenje klizaljki ............................... 5,00 KM
- iznajmljivanje klizaljki ............................... 5,00 KM
2. Komercijalni termini za fizička lica
- ulaz ............................... 5,00 KM
- garderoba ...............................1,00 KM