kad padne libido
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Svemirski_Jebach
a mozda mu i ti previse dajes
ili je on derpe?
salu na stranu, jebi ga...vremenom seks zaista dodje u neku rutinu, manje ili vise. Umor, stres i obaveze cine svoje. Ovi koji nisu bili u takvoj situaciji ne znaju o cemu se radi.
Poenta je ne dozvoliti da rutina potpuno preuzme kontrolu. Nazalost, ponekad je to tesko, ali svakako ne i neizvodljivo.
Iskreno, nisam nikad bio u takvoj situaciji da sam izgubio seksualnu zelju na duze od jednog dana - i stvarno ne znam sta je rjesenje. Cini mi se da je potrebno unijeti malo svjezine u krevet, u tom smislu pogledaj temu o seksu u troje, mozda ti se ideja svidi...
ozbiljno, postoji puno stvari koje mozete uraditi, ali se oboje morate istrgnuti iz kolotecine, otidjite negdje za vikend...uradite nesto novo. Znam da se nema love za neke zajebancije ali ima stvari koje ne kostaju a vrlo su korisne.
I to za teretanu i nekretanje sigurno ima uticaja...los nacin zivota itekako utice na libido.
Uglavnom, ako ljubav i privlacnost postoji, odnosno ako ne postoji neki dublji problem (sto svakako treba istraziti) - to cete vec nekako rijesiti.
Sretno!
salu na stranu, jebi ga...vremenom seks zaista dodje u neku rutinu, manje ili vise. Umor, stres i obaveze cine svoje. Ovi koji nisu bili u takvoj situaciji ne znaju o cemu se radi.
Poenta je ne dozvoliti da rutina potpuno preuzme kontrolu. Nazalost, ponekad je to tesko, ali svakako ne i neizvodljivo.
Iskreno, nisam nikad bio u takvoj situaciji da sam izgubio seksualnu zelju na duze od jednog dana - i stvarno ne znam sta je rjesenje. Cini mi se da je potrebno unijeti malo svjezine u krevet, u tom smislu pogledaj temu o seksu u troje, mozda ti se ideja svidi...
ozbiljno, postoji puno stvari koje mozete uraditi, ali se oboje morate istrgnuti iz kolotecine, otidjite negdje za vikend...uradite nesto novo. Znam da se nema love za neke zajebancije ali ima stvari koje ne kostaju a vrlo su korisne.
I to za teretanu i nekretanje sigurno ima uticaja...los nacin zivota itekako utice na libido.
Uglavnom, ako ljubav i privlacnost postoji, odnosno ako ne postoji neki dublji problem (sto svakako treba istraziti) - to cete vec nekako rijesiti.
Sretno!
-
opasna_emancipovana
zar ovo nije već malo PREINTIMNO??!ines.c wrote:KAKO SE ZOVE TVOJ MOMAK?
zbunila si me...zasto te to zanima...mislis da ga znas!?e ako mislis da ga znas reci mi kako se zove taj decko sto mislis da je on...?!
-
Svemirski_Jebach
bila je s jednim sto ima curu duze vremena, on se bavi trgovinom. nije mu se mogo dici prvih dva puta al onda kad se dig'o odma je svrsio...pa konta da nije to tvoj momak. Spominjao joj je i to kako ga cura vise ne privlaci pa mora ta trane traziti...opasna_emancipovana wrote:zar ovo nije već malo PREINTIMNO??!ines.c wrote:KAKO SE ZOVE TVOJ MOMAK?
zbunila si me...zasto te to zanima...mislis da ga znas!?e ako mislis da ga znas reci mi kako se zove taj decko sto mislis da je on...?!
sala, nemoj se ljutiti...
-
konyan
Kakva zivotinja.Svemirski_Jebach wrote:bila je s jednim sto ima curu duze vremena, on se bavi trgovinom. nije mu se mogo dici prvih dva puta al onda kad se dig'o odma je svrsio...pa konta da nije to tvoj momak. Spominjao joj je i to kako ga cura vise ne privlaci pa mora ta trane traziti...opasna_emancipovana wrote:zar ovo nije već malo PREINTIMNO??!ines.c wrote:KAKO SE ZOVE TVOJ MOMAK?
zbunila si me...zasto te to zanima...mislis da ga znas!?e ako mislis da ga znas reci mi kako se zove taj decko sto mislis da je on...?!![]()
![]()
![]()
-
opasna_emancipovana
neko je spomenuo da ga ja možda ne opsjedam ili mu previše dajem...ma ne..to nisam ja..uvijek sam bila ona koja nikad ne bi nazvala prva, ne daj boze prva prisla momku, uvijek sam voljela da se oko mene muskarac trudi, da on bude lovac...
a sto se tice seksa, on je uvije prvi inicirao seks, ja nekad nisam bila za, nekada namjerno ne bih mogla, a on je naravno ludio, i kad bi me na kraju ''promunto''bilo bi fenomenalno..znaci znam te cake i sve to stoji.
ali u posljednje vrijeme kao da je on zaboravio na seks...recimo sad je u jedno fazi ( podugoj ) maženja. znam da se seksa nije zasitio jer pobogu nikad nismo pretjerivali nit sam ja bila napasna nimfomanka.
i kad eto pokušamo iz tog ''maženja'' malo srtratvenije sto vuče na seks, skontam da mu se nije digao, a napaljen je! to me naljuti i povrijedi, jer pomislim
da glumi napaljenost. ja mu to tad obicno kazem, a on se naljuti ( kao da si mu puko samar ) i tad se sve ugasi...
razgovarali smo o tome...on misli da je gl. krivac posao i to sto zivi sam već godinama, nekvalitetno se hrani, malo kreče tj. autom od kuće do posla itd.
nisam samo znala da će to tako jako uticati na naš seks.zivot!
mozda ce vrijeme uciniti svoje..nadam se da je ovo neka prolazna faza..
a sto se tice seksa, on je uvije prvi inicirao seks, ja nekad nisam bila za, nekada namjerno ne bih mogla, a on je naravno ludio, i kad bi me na kraju ''promunto''bilo bi fenomenalno..znaci znam te cake i sve to stoji.
ali u posljednje vrijeme kao da je on zaboravio na seks...recimo sad je u jedno fazi ( podugoj ) maženja. znam da se seksa nije zasitio jer pobogu nikad nismo pretjerivali nit sam ja bila napasna nimfomanka.
i kad eto pokušamo iz tog ''maženja'' malo srtratvenije sto vuče na seks, skontam da mu se nije digao, a napaljen je! to me naljuti i povrijedi, jer pomislim
da glumi napaljenost. ja mu to tad obicno kazem, a on se naljuti ( kao da si mu puko samar ) i tad se sve ugasi...
razgovarali smo o tome...on misli da je gl. krivac posao i to sto zivi sam već godinama, nekvalitetno se hrani, malo kreče tj. autom od kuće do posla itd.
-
opasna_emancipovana
haj dobro..Svemirski_Jebach wrote:bila je s jednim sto ima curu duze vremena, on se bavi trgovinom. nije mu se mogo dici prvih dva puta al onda kad se dig'o odma je svrsio...pa konta da nije to tvoj momak. Spominjao joj je i to kako ga cura vise ne privlaci pa mora ta trane traziti...opasna_emancipovana wrote:zar ovo nije već malo PREINTIMNO??!ines.c wrote:KAKO SE ZOVE TVOJ MOMAK?
zbunila si me...zasto te to zanima...mislis da ga znas!?e ako mislis da ga znas reci mi kako se zove taj decko sto mislis da je on...?!![]()
![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
pa kako ne vidis...on bi se zenio, al ne zna kako ti to reci...ne hvatas suptilne porukeopasna_emancipovana wrote:neko je spomenuo da ga ja možda ne opsjedam ili mu previše dajem...ma ne..to nisam ja..uvijek sam bila ona koja nikad ne bi nazvala prva, ne daj boze prva prisla momku, uvijek sam voljela da se oko mene muskarac trudi, da on bude lovac...
-
Hierarchia
Preintimno...za bogdu intimnije od tvojih seksualnih problema koje ljudi razvlače po forumu.opasna_emancipovana wrote:zar ovo nije već malo PREINTIMNO??!ines.c wrote:KAKO SE ZOVE TVOJ MOMAK?
Slučajno te znam (sasvim slucajno sam saznala ko si) i pravo mi je cudo da ..... tako brzo svršava.
-
Svemirski_Jebach
oh my godHierarchia wrote:Preintimno...za bogdu intimnije od tvojih seksualnih problema koje ljudi razvlače po forumu.opasna_emancipovana wrote:zar ovo nije već malo PREINTIMNO??!ines.c wrote:KAKO SE ZOVE TVOJ MOMAK?
Slučajno te znam (sasvim slucajno sam saznala ko si) i pravo mi je cudo da ..... tako brzo svršava.
oho...a hierarchia - jelde s tobom nije tako brzo?
nego, pocelo je...daj kokice i flasu vode
-
Svemirski_Jebach
buraz..ovo ce da bude zanimljivo...ko je gdje svrsio i za kolikokonyan wrote:Ja sam gajbu pod noge pristavio, za svaki slucaj.
-
lady_bug
kad prije?! zena je tu manje od mjesec danaHierarchia wrote:Preintimno...za bogdu intimnije od tvojih seksualnih problema koje ljudi razvlače po forumu.opasna_emancipovana wrote:zar ovo nije već malo PREINTIMNO??!ines.c wrote:KAKO SE ZOVE TVOJ MOMAK?
-
Svemirski_Jebach
jarane ja ljepote...
a onda jednom rukom drzi kosu a drugom sakama u glavu
a obavjestajna sluzba radi ko sat...

a obavjestajna sluzba radi ko sat...
-
konyan
Svemirski_Jebach wrote:jarane ja ljepote...![]()
![]()
a obavjestajna sluzba radi ko sat...![]()
Ne bih da budem neumjestan, ali mozda mu se digne na tu scenu.. znas ono.. njih dvije.. jedna na drugoj.. pa druga na prvoj.. pa malo grublje..
-
djevica68
#68 Re: kad padne libido
Na zalost,ja sam imala jedno jako ruzno iskustvo,a ti vidi da li mozes izvuci pouku ili rjesenje svog problema iz moje kratke price...Moj muskarac je taj problem s libidom imao nekoliko mjeseci,naravno taj osjecaj da nece da mu se digne,iako ima zelju,je poguban za muskarca.Upravo se dogadjalo to da ako i uspije da mu se digne,jako brzo svrsi...I jednog dana ga ja lijepo,filozofski,zamolim da ode doktoru,misleci da je u pitanju mozda upala prostate ili tako nesto.Medjutim,otkrije se putem nalaza krvi i urina da moj dragi ima dijabetes...I vec par mjeseci nemamo odnose...on mene zadovolji,ne mogu duse grijesiti,lize me,ja svrsim...ali ja sam pozeljela osjetiti onu lijepu,tvrdu cunu u sebi,ono pravo uzivanje i pravi orgazam...opasna_emancipovana wrote:ne znam jel bila ova tema,
zanima me sljedeće : koji su glavni razlozi pada seksualne želje kod muškarca, tj. ne može da mu se digne i to ga tišti i muči? posao, bolest, osjećaj da nije poželjan, ona ga više ne pali...
da li vam se to dešavalo i koliko je trajalo?
šta tada poduzeti?kako vratiti želju?
e sad sigurno će se neki za*ebavati, ali mene stvarno zanimaju ozbiljni odgovori, misljenje
-
Svemirski_Jebach
#69 Re: kad padne libido
gluho bilodjevica68 wrote:Na zalost,ja sam imala jedno jako ruzno iskustvo,a ti vidi da li mozes izvuci pouku ili rjesenje svog problema iz moje kratke price...Moj muskarac je taj problem s libidom imao nekoliko mjeseci,naravno taj osjecaj da nece da mu se digne,iako ima zelju,je poguban za muskarca.Upravo se dogadjalo to da ako i uspije da mu se digne,jako brzo svrsi...I jednog dana ga ja lijepo,filozofski,zamolim da ode doktoru,misleci da je u pitanju mozda upala prostate ili tako nesto.Medjutim,otkrije se putem nalaza krvi i urina da moj dragi ima dijabetes...I vec par mjeseci nemamo odnose...on mene zadovolji,ne mogu duse grijesiti,lize me,ja svrsim...ali ja sam pozeljela osjetiti onu lijepu,tvrdu cunu u sebi,ono pravo uzivanje i pravi orgazam...opasna_emancipovana wrote:ne znam jel bila ova tema,
zanima me sljedeće : koji su glavni razlozi pada seksualne želje kod muškarca, tj. ne može da mu se digne i to ga tišti i muči? posao, bolest, osjećaj da nije poželjan, ona ga više ne pali...
da li vam se to dešavalo i koliko je trajalo?
šta tada poduzeti?kako vratiti želju?
e sad sigurno će se neki za*ebavati, ali mene stvarno zanimaju ozbiljni odgovori, misljenje
-
Hierarchia
Zanimljivo je posmatrati kako se otkrivaju vase psihopatoloske recke.konyan wrote:Svemirski_Jebach wrote:jarane ja ljepote...![]()
![]()
a obavjestajna sluzba radi ko sat...![]()
![]()
Punu ruku saka ima
![]()
Lud si..
Ne bih da budem neumjestan, ali mozda mu se digne na tu scenu.. znas ono.. njih dvije.. jedna na drugoj.. pa druga na prvoj.. pa malo grublje..![]()
![]()
- Lace
zivi sam? pa useli seopasna_emancipovana wrote:neko je spomenuo da ga ja možda ne opsjedam ili mu previše dajem...ma ne..to nisam ja..uvijek sam bila ona koja nikad ne bi nazvala prva, ne daj boze prva prisla momku, uvijek sam voljela da se oko mene muskarac trudi, da on bude lovac...