vodolija_33 wrote:
100,00€ na kravu
eh sada kad je postalo zanimljivo oni prestase, evo ja isto stavljam 100,00€ na kravu,
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
AenemA wrote:Jebo mater seljackih tema na ovom forumu...
vodolija_33 wrote:Dižem iznos na 150,00€
Ko je shisha kad nije postavila pitanje kako treba...sta ako je forumashica udata? onda jeste u vezi sa ozenjenimbug wrote:i sad bi te valjda alena kamenovala... sta li...
imas ga ti pravou Fatime vise Jajca wrote:ma ima njih jos npr Poznati Japanac Jasi mi Kitu ili vise Jajca metak puce
mIRCerka wrote:Ko je shisha kad nije postavila pitanje kako treba...sta ako je forumashica udata? onda jeste u vezi sa ozenjenimbug wrote:i sad bi te valjda alena kamenovala... sta li...![]()
nebuloza.....
Koga ?u Fatime vise Jajca wrote:i ti bi ga uhvatio jel'da![]()
![]()
![]()
vodolija_33 wrote:Dižem iznos na 150,00€
daredevil wrote:vodolija_33 wrote:Dižem iznos na 150,00€
stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu na Kravu!!!
E jos da dogovorimo datum i termin borbe, i neki umjetnicki program i naravno predborbe, evo ja cu na sebe preuzeti da kontaktiram Ziju Polju da bude u predborbama.
Kravo ako ovo pobjedis (u sta ne sumnjam) mozda i Don King te potrazi.
GO Kravo GO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki od transparenata bi mogli biti SA KRAVOM DO POBJEDE![]()
![]()

ma tu smo temu vec apsolvirali sa majom i njenom patkom...fino sam joj rekla "tvoja pi*ka tvoj problem" ...vulgarno, ali direktno i jasnobug wrote:mIRCerka wrote:Ko je shisha kad nije postavila pitanje kako treba...sta ako je forumashica udata? onda jeste u vezi sa ozenjenimbug wrote:i sad bi te valjda alena kamenovala... sta li...![]()
nebuloza.....ma bolan sustina je da je moja stvar s kim sam, ako i jesam u toj "nesretnoj vezi" zasto bih bila gora od doticnog?
vodolija_33 wrote:daredevil wrote:vodolija_33 wrote:Dižem iznos na 150,00€
stavljam svu pokretnu i nepokretnu imovinu na Kravu!!!
E jos da dogovorimo datum i termin borbe, i neki umjetnicki program i naravno predborbe, evo ja cu na sebe preuzeti da kontaktiram Ziju Polju da bude u predborbama.
Kravo ako ovo pobjedis (u sta ne sumnjam) mozda i Don King te potrazi.
GO Kravo GO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Neki od transparenata bi mogli biti SA KRAVOM DO POBJEDE![]()
![]()
Evo ja ću biti navijačica
E ovo je vec nestopitt wrote:Jerry, Jerry...
Znali smo da nas neces iznevjeriti!!!krava wrote:alena,
vidim ide ti ta statistika...
hajde mi reci u procentima koliko ima ozenjenih muskaraca u bih?
a vidim da su kvote dobre....imam i podrsku i navijacice....
dovezite blato !!