Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam inače to pobrkao - umjesto da sam se oženio , ja sam se udo
cccccc... pa gdje ti je pamet bila
Tad pamet ne funkcioniše , tad ljubav komanduje - meni je bome rekla ; ako hoš prc , prc - dođi kod mene živjeti i vjenčaj me.
Šta sam ja jadan znao ,... bilo mi je do prc , prc i potpisao neke papire na matičnom uredu , preselio se njoj i,........ šta je tu je , kasno shvatih da sam se udo
mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogačom".
Ali ih ima na svakom koraku...
Zanima me sta se desilo sa svetom institucijom braka? Izgleda da je brak za 90% muskaraca samo tinta na papiru..fuj
Dobro sto traze,al kad dijele,s kim to dijele? mislim hljeb
mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogačom".
pazi hljeb nad pogačom i par kifli okolo, onako kao dekor
tema je preko hljeba pogaĆe
Zanima me sta se desilo sa svetom institucijom braka? Izgleda da je brak za 90% muskaraca samo tinta na papiru..fuj
mlada i zelena wrote:Zgadim se svaki put kad naletim na neki ozenjeni primjerak muskog roda koji trazi "hljeba nad pogaèom".
ko ti je kriv sto si zgodna pa ti se upucavaju na svakom cosku