Kad ozenjeni glume frajere!!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
ALENA
#1 Kad ozenjeni glume frajere!!!!
Vozdra Raja,
poznato je da u nasolj zemlji 99% ozenjenih muskaraca, pored svoje zene i nekoliko djece ima i djevojku sa strane
Sta vi mislite o ovome?
poznato je da u nasolj zemlji 99% ozenjenih muskaraca, pored svoje zene i nekoliko djece ima i djevojku sa strane
Sta vi mislite o ovome?
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ma...koji su kreteni onih 1 %
.ALENA...ko ti je to slagao
...?
-
rajvosa
#6 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!
ALENA wrote:Vozdra Raja,
Sta vi mislite o ovome?
Kada bi se ovaj procenat odnosio na Svedsku , Svajcarsku , Holandiju ni tada ti nebih povjerovao ...Dakle neozbiljan komentar...
-
winetou
#13 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!
Alena da li si ti u vezi sa oženjenim?ALENA wrote:Vozdra Raja,
Sta vi mislite o ovome?
-
_MaYa_
#16 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!
eeee...nisam ne planiram dok sam normalna raditi takvu glupost, zasto? pa ima toliko slobodnih zasto si to napravitiALENA wrote:Vozdra Raja,
Sta vi mislite o ovome?
ali vjerujte mi da imam prijateljice koje imaju takve veze, u gradu se prave da se nisu vidjeli a navecer cijelu noc se sexaju, iskreno.....ponekad se pitam kako mi mogu biti prijateljice...al dobro...njihov odabir, cak sta vise i one imaju ozbiljne veze
-
sekiracija1
#20 Re: Kad ozenjeni glume frajere!!!!
bravo djevojkeALENA wrote:Vozdra Raja,
Sta vi mislite o ovome?
-
No_oNe__
Alena mozes li navesti izvore te svoje statistike!?
nadam se da je ovaj broj 99% bio samo posljedica verbalne gresku u uopstavanju!
sta mislim o tome? O CEMU? """""cinjenici""""" da 99% muskaraca u Sarajevu ima ljubavnicu ili o tome opcenito?
1. to nije istina
2. uzas, ja sam prije za razvod nego za ljubavne afere!
nadam se da je ovaj broj 99% bio samo posljedica verbalne gresku u uopstavanju!
sta mislim o tome? O CEMU? """""cinjenici""""" da 99% muskaraca u Sarajevu ima ljubavnicu ili o tome opcenito?
1. to nije istina
2. uzas, ja sam prije za razvod nego za ljubavne afere!
-
nasmijana
Ja se samo pitam kako to da imaju uopste zelju ti ozenjeni da imaju nekog sa strane?
Pa vjerovatno zato sto danasnje zene misle da je dovoljno zadovoljiti muskarca samo lezi a njega pusti neka odradi sav posao....hm.....mislim da je to jedan od uzroka ....A po meni svako moze da pita a djevojke ako im se to ne svida mislim da budu ljubavnice i nista vise da im on placa sve troskove za njihove usluge
mogu reci NE valjda i to postoji u vokabularu toliko od mene caos