Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hastor wrote:Sve sto ti cini sve je to i prije radio nepoznatim i znatim,momak kultura.
Nagadzanje: imao jednom nekad nesto sto je mislo da ce biti vjecno,pa to sve izgubi(sjebao se).
Mislim da je momak ok samo malo mozda cudan hoce da prihvatis neke stvari u pocetku bolje je sad da to uradi vec u nekoj duzoj vezi jer u vezi neprihvatanje neki stvari cisto gubljenje vremena.
A mislim da nije od onih koji obecavaj,lazu i petljaju pa na kraju ispusis foru (ostanes ti ta sjebana).
Mislim da je do tebe sve dali mislis da je on taj pravi da ti niko pored njega vise netreba da je skroz ok itd. sve najbolje za njega.
On samo ceka tebe da ti to kazes da potvrdis sta mislis i kako ga zelis i to je to on ce sve da prihvati.
To je samo zamjena uloge muskarca i zene (macke i misa)
De ba budi malo musko pokazi mu sta znas obecavaj lazi petljaj ili kako ti to zelis ciniti najbolje.
on zna sta hocu
rekla sam mu
tad mi je rekao da nije jos spreman za vezu
nedavno je njegova bivsa prekinula sa njim - bili su skupa 5 godina.
ali ipak izadje. ipak flirtuje.
usput...
1.upoznala sam ga u diskoteci u jednom totalno drugom gradu nego sto zivimo
2. u gradu gdje zivimo, on ima kompaniju jedno 5 minuta hodanja od moje
3. moja naj drugarica je njegova rodica
4. ima kucu pored moje u bosni
Ako se nije stvorio da ga upoznam... KO JE?
hahahah
Ćelava cura wrote:Ma daj bona Amina, ako On ne zna sta hoce, onda ti treba da znas sta hoces.
i da
ako ipak ne znas sta ces s njim
proslijedi ga meni dosta od mene za danas
Ćelava cura wrote:Ma daj bona Amina, ako On ne zna sta hoce, onda ti treba da znas sta hoces.
i da
ako ipak ne znas sta ces s njim
proslijedi ga meni dosta od mene za danas
pa ja znam sta hocu...
pa onda to i uradi curo draga
reci mu... i kao sto sam ti vec rekla i jos ti je par ljudi savjetovalo - predji prva u napad
Za jedno 3 mjeseca kad ga nazoves bice da ima curu i da se zeni-ono nidje veze, pobogu zaljubio se preko usiju i hvala ti sto si mu bila prijateljica i eto vjencanje je tad i tad pa bi oni voljeli da dodjes... nidje veze
O.o wrote:Ma nista od njega sreco moja, trazi dalje.
Za jedno 3 mjeseca kad ga nazoves bice da ima curu i da se zeni-ono nidje veze, pobogu zaljubio se preko usiju i hvala ti sto si mu bila prijateljica i eto vjencanje je tad i tad pa bi oni voljeli da dodjes... nidje veze
*sigh
this sucks.
al kad ga odpisem, i ne nazovem, odmah se javlja "je li sve uredu? sta ima? nismo se culi" bla bla bla
ili me njegov naj bolji jaran zove
"e. rece mi on da se niste culi. ovaj. jeli sve u redu?"
O.o wrote:Ma nista od njega sreco moja, trazi dalje.
*sigh
this sucks.
al kad ga odpisem, i ne nazovem, odmah se javlja "je li sve uredu? sta ima? nismo se culi" bla bla bla
ili me njegov naj bolji jaran zove
"e. rece mi on da se niste culi. ovaj. jeli sve u redu?"
Joj pa to je super, vrati mu milo za drago, slijedeci put kad nazove nek se javi muska osoba ono tipa" E Amina za tebe je" dovoljno da ga trzne.... me is evil today
Amina nek se on malo ohladi od te prijasnje veze. Ne moj mu nista o nekoj vezi izmedu tebe i njega. Nakon nekog vremena on ce sebe naci u vezi sa tobom de fakto. Daj mu sansu da malo razmislja o sebi. Nek istjera onu prijasnju totalno iz sistema. Nek vidi da si ti bolja
Eto sinko nek ti je Allah dz.s. na pomoci
A i ovo sto ti ja govorim je samo puko nagadanje. Tvoje ce srce odlucit a mozda vam se i sudbina poklopi.
Naravno nedaj mu blizu sve i da hoce. A nemoj biti budala pa mu se nudit.
Some folk are replete with advice and instructions. You're not so long in the tooth as to be all-knowing, but neither are you a neophyte. Knowledge is acquired through experience, not words. Trust your own hard-earned wisdom.
(Neki ljudi su puni savjeta i direkcijama. Ti nisi toliko luda da mislis da znas sve, ali nisi ni glupa. Znanje se stize sa iskustvom, ne rijecima. Vjeruj u svoje tesko-zaradjeno iskustvo. --- tako nesta. nije bas bukvalno)
aminchev2 wrote:sta radite u slucaju kad si zainteresovana, i on daje mjesane signale (ponasa se kao da je momak, placa za svaki izlaz, otvara vrata, grli, ljuti se ako se pozdravis sa nekim drugim tipom, vodi te plesati zato sto ti se plese, itd), ali on nije spreman za vezu?
da li cekati, ili naci neku drugu osobu?
sta ako stvarno mislite da je ta osoba TA na koju vec godinama cekate?