kad on i ona igraju u razlicitim ligama
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bedifferent12
#1 kad on i ona igraju u razlicitim ligama
sljedece:
ja znam sad nabrojati 5 parova iz moje blize okoline u kojima je ona ta koja je pametnica, okretna, uspjesna, gura fax i/ili karijeru... a on se jedva provlaci... obnavlja godine na faxu, ispija kafe s rajom i td.
sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
i, koji su fenomen momci, koji nemaju ambicija da prate svoji djevojku/zenu u korak?
sto je super: sve ove veze se cine kao da stvarno dobro ferceraju!? ona odusevljena sto je neko voli, a on sto ne mora nista raditi... i mirna bosna!
sta vi mislite?
ja znam sad nabrojati 5 parova iz moje blize okoline u kojima je ona ta koja je pametnica, okretna, uspjesna, gura fax i/ili karijeru... a on se jedva provlaci... obnavlja godine na faxu, ispija kafe s rajom i td.
sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
i, koji su fenomen momci, koji nemaju ambicija da prate svoji djevojku/zenu u korak?
sto je super: sve ove veze se cine kao da stvarno dobro ferceraju!? ona odusevljena sto je neko voli, a on sto ne mora nista raditi... i mirna bosna!
sta vi mislite?
- homo_sapiens
#2 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
Je li te to spopala ljubomorabedifferent12 wrote:sljedece:
sta vi mislite?
-
O.o
Zasto? E jesi nasla pitanje, nikad ne znas sta se kome po glavi mota.
Ima takvih parova, necemo ih sad streljat. My guess is: sve to pocne iz neke naivne ljubavi a onda predje u naviku pa dok jedno jurca naokolo i nema vremena da razmislja ono koje nista ne radi uopste ne razmislja.
I jos nesto, fakat smo mi zene grozne, to naravno primjetimo, kad je jedna fantasticna a sadasnjeg partnera parazita bi streljale dok kad je cura ta koja je nasla frajera koji je vrijedan i sve ostalo a ona hebivjetar onda obicno kazemo vidi jest se dobro udala i slicno... Mislim, to moze samo kod nas...
Ima takvih parova, necemo ih sad streljat. My guess is: sve to pocne iz neke naivne ljubavi a onda predje u naviku pa dok jedno jurca naokolo i nema vremena da razmislja ono koje nista ne radi uopste ne razmislja.
I jos nesto, fakat smo mi zene grozne, to naravno primjetimo, kad je jedna fantasticna a sadasnjeg partnera parazita bi streljale dok kad je cura ta koja je nasla frajera koji je vrijedan i sve ostalo a ona hebivjetar onda obicno kazemo vidi jest se dobro udala i slicno... Mislim, to moze samo kod nas...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#5 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
Isto ono ¹to i sa djevojkom koja hoda sa socijalnim sluèajem i narkomanom... Sa seljaèinom i èetvrtastom glavom...bedifferent12 wrote: sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
Napraviæe ona ne¹to od njega... Polahko... Ide joj... Krenulo je... Popravlja se... Nauèio je mno¾enje i dijeljenje, boca se samo 2x sedmièno... Upisao je drugu godinu...
®ene boluju od toga
Armor protection... ON
-
bedifferent12
necu ja nikog ni za sta strijeljati, nego cisto primijetila fenomen... ko voli nek izvoli...
iz nekog razloga nisam ni pomislila na ovo
a bice da je najprije to 
tataratira wrote:sex
iz nekog razloga nisam ni pomislila na ovo
-
Sogan
e sad duboko udahni i dobro razmisli zasto uopste nisi ni pomislila na ovo najlogicnije objasnjenje i ujedno najbitniji detalj u vezama, dakle sexbedifferent12 wrote:necu ja nikog ni za sta strijeljati, nego cisto primijetila fenomen... ko voli nek izvoli...
tataratira wrote:sex![]()
![]()
iz nekog razloga nisam ni pomislila na ovoa bice da je najprije to
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
#10 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
vidiztluhcs wrote:Isto ono što i sa djevojkom koja hoda sa socijalnim slučajem i narkomanom... Sa seljačinom i četvrtastom glavom...bedifferent12 wrote: sta je to sa djevojkom koja odluci da ce se vezati za nekoga ko, ocigledno, ne moze ni primirisati njenom potencijalu s jedne strane?
Napraviće ona nešto od njega... Polahko... Ide joj... Krenulo je... Popravlja se... Naučio je množenje i dijeljenje, boca se samo 2x sedmično... Upisao je drugu godinu...
Žene boluju od toga:D:D
Armor protection... ON
ima tu jos nesto, a to su dvije stvari
1. u nasoj sredini, on nije "neka prilika"
2. ukoliko je zena koja voli da je superiorna i dominira u svakodnevnici i intelektualno, ovo joj odgovara.
eh sad, ko dominira u sexu, to samo oni znaju
-
Krhljo
Evo mene za primjer
. Djevojka mi krenula na fax prije mene zavrsila a ja sam fakat imao i belaja ali ga jos nisam zavrsio. Voli me, cini mi se da dise za mene ali i ja za nju. Jebiga treba da skontas iz drugog ugla mozda on i nije tako bezze koliko ti mislis jer da je bezze ostavila bi ga ili ostavila bi me. Npr. ona na poslu ja kod kuce lezim na krevetu i naprdjivam se dali cu uciti ili necu ali jos taj dan nam i neka nasa godisnjica pa se levat i ne javljam na telefon niti je zovem
, ali druga medalja price je da sam ja prije 2 dana otisao i narucio buket da joj covjek donese u kancelariju sa porukicom
, pa se necu da javim jer cekam dok on ne dodje i da joj cvijece eh onda ja jos pored poruke roknem neki slogan i to je to
, nije ljubav paradajz
.
Imam belaja sa djevojkom jer je vazdan pitaju sto ce sa zgubidanom i akrepom ko sto sam ja ali me ona brani
.
Imam belaja sa djevojkom jer je vazdan pitaju sto ce sa zgubidanom i akrepom ko sto sam ja ali me ona brani
-
JANNINA
#12 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
ej znam i ja tih slucajeva..jedna cura 5 god gradjevine a on automehanicar!i sta sad ako takve cure mogu voljeti takve momke neka ihbedifferent12 wrote:sljedece:
sta vi mislite?
-
JANNINA
jao jao a vi muskarci upravo to govorite....pa samo vam je sex vazan...mi znske mozemo bez sex ihihihiihhihi samo da znateztluhcs wrote:...i javi nam da li je dobar (unutarbračni) sex dovoljan razlog za metilja u životu...
Žene... Šta sve neće zbog sexa uraditi
-
ztluhcs
TI onda jal nisi ¾ensko, jal ne mo¾e¹ bez ljubavi, jal samo voli¹ teoretisati... You tell me...JANNINA wrote:jao jao a vi muskarci upravo to govorite....pa samo vam je sex vazan...mi znske mozemo bez sex ihihihiihhihi samo da znateztluhcs wrote:...i javi nam da li je dobar (unutarbraèni) sex dovoljan razlog za metilja u ¾ivotu...
®ene... ©ta sve neæe zbog sexa uraditi
-
JANNINA
pa ko ne vooli sex...al receno je "sta vi zene necete tzbog sex uraditi" to dovodi do zakljucka da smo opsjednute sexom...ona se neko0pogresno izrazio....ztluhcs wrote:TI onda jal nisi žensko, jal ne možeš bez ljubavi, jal samo voliš teoretisati... You tell me...JANNINA wrote:jao jao a vi muskarci upravo to govorite....pa samo vam je sex vazan...mi znske mozemo bez sex ihihihiihhihi samo da znateztluhcs wrote:...i javi nam da li je dobar (unutarbračni) sex dovoljan razlog za metilja u životu...
Žene... Šta sve neće zbog sexa uraditi
- danas
#16 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks
sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultet
nije sala bome
ha ja, pa nece one SUsvakim
-- kad vec puse, nek je makar qurac sa diplomom 
sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultet
- Bea_Trix
- Location: 'Mount Everest: forbidding, aloof, terrifying. The mountain with the biggest tits in the world.'
#17 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
nema nikog badanas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultetnije sala bome
- danas
#18 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
a nista onda, cekacu ja do sutradawn_upon_dawn wrote:nema nikog badanas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
sad zeljno iscekujem 'obrazovanu' zensku postavu da doleti, da se pohvale malo kako hairlija u njihA ima zavrsen fakultetnije sala bome
sve spavaju normalno u ovo doba
osim mene
-
amrino
#19 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
danas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
-
O.o
#20 Re: kad on i ona igraju u razlicitim ligama
ahahahaamrino wrote:danas wrote:jel' ovo volume II one teme kako joj momak/muz mora imati faks![]()
Svaka cast
-
ztluhcs