Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tuzna je to prica.
Da,davno je to bilo.
Davne 1992 ostadoh bez njega,gotovo preko noci.Evo vec 14 godina pokusavam da ga vidim u nekim drugim bojama ali ne ide pa ne ide,kad je mahala od malena infiltrirala crveno-plavu krv.Najteze mi je kad vidim havere koji imaju svoje favorite kako se cimaju i loze jedan drugog pred medjusobne okrsaje a ja onako sutim po strani i cekam novu temu.
A tako bi se rado i ja zakacio i uzviknuo:
"Moj je bolji,veci,perspektivniji...!"
Al`dzaba je-nema ga!
@Winetou:Stari mi je bio vezista u Naprijedu.Volio sam mu prkositi BSK-ovim dresom .Nisam znao za to da ih je Damir preuzeo.Ne moze im pomoci ni kompletna ekipa Barce,sve sa maserima .
@Horny:Ne racuna se ovo poslije `92.I nemoj i ti sad kukati kao oni sto su isli u cetnicko leglo(Marakanu) a onda kukaju-"..a jooj,gadjali su nas,ovo,ono".Sta ocekivati?
Koliko sam ja upratio svrstavas se u "Manijake"?!
E sad vracam film u onaj period 1987-1992 i nema sanse da se sjetim da je bilo kakvih posebnih carki sa Manijacima.Mozda par individualnih sto se ne moze iskljuciti ni u kojoj prilici ali onih kolektivnih poput onoga 2000 i neke sigurno nije bilo u gore navedenom periodu.
Znam da je Purgerija(BBB) u to doba najgore prosla(kamenovanje,pendrecenje,improvizovani logor na pomocnom stadionu-bez masovnog kontakta sa Lesinarima!) te kontam da nisi mozda medju njima bio.
Sta znam-"Tifo izlet" ili tako nesto.