Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jedna tamo wrote:MUŠKARCI NISU SPOSOBNI DA VOLE...NISU ONI KRIVI VEĆ IM JE TAKO MOZAK KONSTRUISAN....
i ovdje nema čast izuzecima....
Nek si nam rekla,vrsna poznavateljice muškoga roda.
Ne'a ovdje sta puno jos da se doda, evo sve se samo kazalo. Naprosto ne mogu da vjerujem da ima raje da ovako konta.
Ps: Bez uvrede @jedna tamo, ne'am nista lose na umu.
Pa dobro, znam ja, ili bar pretpostavljam, zashto ti to govorish, ali opet ne mogu da vjerujem da na osnovu par loshih iskustava mozhesh generalizirati i sve mushkarce trpati u isti kosh?!
burek_in_space wrote:Pa dobro, znam ja, ili bar pretpostavljam, zashto ti to govorish, ali opet ne mogu da vjerujem da na osnovu par loshih iskustava mozhesh generalizirati i sve mushkarce trpati u isti kosh?!
burek_in_space wrote:Pa dobro, znam ja, ili bar pretpostavljam, zashto ti to govorish, ali opet ne mogu da vjerujem da na osnovu par loshih iskustava mozhesh generalizirati i sve mushkarce trpati u isti kosh?!
pa eto vidiš da mogu....
Naravno da mozhesh, samo se zapitaj da li zhelish zhivot pun gorchine ili ipak imash neshto drugo, ljepshe u planu?!
pa eto vidiš da mogu....
Naravno da mozhesh, samo se zapitaj da li zhelish zhivot pun gorchine ili ipak imash neshto drugo, ljepshe u planu?! [/quote
uopšte nisam ogorčena...samo iznosim svoj stav i iskrena sam....
a znam da će se samnom složiti bar 90% žena