La Frogi
brzo jarana
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma nesto mi tesko povjerovati da nisi nikada cula za Aljasku,a s Turskom nema apsolutno nikakve veze..meni je odmor u Turskoj vezan za plazhu i kupanje,Aljaska je netaknuta priroda,(mada se i tamo osjeti rusilacko prisustvo covjeka) i nema hotela sa 5 zvjezdica,all-inclusive aranzhmana..neupucena wrote:Neka si mi objasnio da putovanje na Aljasku za koju sam ja mislila da je Turska kopija kosta puno vise. Ja jadna nisam nikad ni cula prije za Aljasku dok je ti nisi spomenuo.Jeste ja sjedim sa jednim velikim bichem i tjeram je da mi kuha i pere..Very Happy
Ona meni u nekim stvarima otvara oci,u nekim stvarima ja njoj..
Pitanje i tebi i anais_ninu:nije vam palo na pamet da ima djevojaka koje ne hodaju pu inostranstvu sa momcima?jednostavno nije dio njihovog odgoja i to je to... Roll
Druga stvar,recimo da navedeno nije problem:
putovanje na Aljasku nije 10-dnevno ljetovanje u Turskoj koje kosta sve skupa nekih 800-1000KM...
E sada,ne zhelim da zvucim drsko,ali ako vas dragi zovne na takvo putovanje,a ne mozhete sebi da ga priustite,a on se opet ponudi da preuzme sve troskove puta sta biste uradili?
A do sada,izlazeci sa njom,nije mi nikada dopustila da platim kaficu vise,da ne govorim o krupnijim stvarima..ima svoj ponos i to je to,zato je i volim i postujem..
Stari moj, svejedno mi je hocu li zvucati drsko ali ti si tipican primjer kompleksasa kojem treba djevojka u odnosu na koju ces ispadati neka velicina a ti ces nju lafo postovati zato sto je ponosna i nece milostinje od tebe. Previse bljutavo i moze proci kod nekih domacica koje se hrane laganim stivom. Za osobu koja istice svoje predjene kilometre, strano drzavljanstvo i plateznu moc, imas duh dobrog domacina iz Dragotinje Donje.
Pa nije bilo bas -30 posto je i gore ljetoBeatrice_22 wrote:jeste jeste, a i jaako je ljubomoran, to je skonto kad ga je zvao delegat "idemo na batake"...
dobro mu je sto hoce da pocne meditiranti, ja to podrzavam, ali nema veze sa temom.
i njih su dvoje jako razliciti. ma eto, voljela bih znat sta je bilo na kraju. da imam neki epilog.
p.s. meni interesantniji trenutno onaj teletrader: on juri na -30 sa cukama i saonicama dok hladni vjetar reze poput sablje, a Marisol ceka kod kuce...
ma kome trebaju one latino sapunice. ionaku su sve to (ma koliko nevjerovatno ponekad zvucalo) pokupili iz zivota

Kako god vi to interpretiraleBeatrice_22 wrote:
recimo da sam napola puta i da se tjesim da su tridesete najbolje godine. za muskarce jesu... but za cure... kazu da postanemo teskeu metaforickom mislu
Beatrice_22 wrote:
Ivo je bio slina. Milagros je zasluzila bolje. Ona i ja volimo crneovce
Ma nemoj?Beatrice_22 wrote: nema vise dobrih sapunica
Maxi...Max.Cherry wrote:Vala... nakon svega ja imam samo još jedno reći - ovaj La Forge je brate hajta prava.
Al kako ove žene vazda imaju više reći od muškaraca to je čudo jedno... I kad se zalijepe za nešto već rečeno, pa onda opucaju repliku u tri toma... Nikoga ne osuđujem, svi radimo što nam je volja, al kontam kako im nije mrsko, pogotovo nakon što je postalo očito da se o temi nema šta više reći. Pa i Teletrader... frajer ima svoju furku, pustite ga ba. Ona njega pita kako ona nije čula za aranžman na Alasku...???
Ja mislim da svi imaju toliko toga reći o nebitnim stvarima, a kada je u pitanju obrnut slučaj, onda svi ignorišu diskusiju.
Evo inicijativa - hajmo pokušati ne osuđivati ono što drugi ljudi rade ili vole. On voli da mu djevojka bude na oku jer je ljubomoran do nivoa kada to postaje neuljudno... neka mu. Njegovo. A ne govoriti mu da nađe kravu da hoda za njim. Ako uspije naći žensko koje je spremno za to, pa možda i voli biti potčinjena - super. Oboje zadovoljni. Neke od vas vole da budu nezavisne - super, ali zašto osuđivati one koje vole da ne rade ništa i da ih gotive frajeri, na sve moguće načine. Ako im to prolazi kod muška koje je spremno da ga ona vuče za nos godinama, neka mu.
Volite se ba, budite susretljiviji, fleksibilniji, imajte više razumijevanja za one druge. Ne budite licemjerni. Ja sam prije nekoliko dana napisao nešto što je istina i odmah belaj, samo zato jer niko nije stisnuo pa napisao nešto slično. A samo istina boli, laž ide niz dlaku ljudima.
Možete reći da šupljiram, ali samo pokušavam da dignem kvalitetu dijaloga na ovom forumu na viši nivo. Nekad, ali stvarno rijetko, tu se može naći veoma dobar i kvalitetan savjet ili rasprava. Kako one teme gdje ljudi razmjenjuju stvari ili informacije funkcionišu super, zašto i ove nematerijalne teme koje upotrebljavaju samo intelekt da bi se došlo do cilja ne bi bile na tom nivou?
Eto probajte, ako ne, onda zaboravite šta sam napisao i taman. I ovca sita i trava zelena.
A evo i koji smajli za ove koji vole...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
horns&drums wrote:Ama bona kako ne slusam, gledao film (dakle osim audio, imao sam i visual) s Dzoni Depom kad je dobio nasljedstvo na Alaska I to po njegovoj nevolji nedavno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja ne pijem, pih kaka, Horns, a dze bude ta kafana s muzikom, nije valjda Klub ljubitelja sedme umjetnosti, tamo sam bioBeatrice_22 wrote:Saian, malo smo pijani, petak je, kraj radne sedmice...bulaznimo...barem ja malo
![]()
i ja bih trebao neki ozbiljniji smislit uskoro jer kad pogledam za sta su sve ljudi morali u Banovice ...Beatrice_22 wrote:mada, sekunda je falila da ja napisem sad ozbiljan post na temu "Kad muskarci vole"
Ispred glave samo, bijeli miseviSaian wrote:horns&drums wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sta je ovo? jel sve u redu Horns ? brines me ?
![]()
![]()
jel te neko nasikiro?
jel osjetis da ti nesto 'oda po glavi
Saian wrote:
![]()
![]()
![]()
barabo jedna, eki sociopatskog osmijeha na kraju
![]()