Kad muskarci vole....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
shin

Post by shin »

Desi se nekad da prestanes voliti, mislis da ce neko drugi taj posao bolje raditi :D
teletrader

Post by teletrader »

Max.Cherry wrote:
micika wrote: A mogu i oni voljeti...ja jos uvijek vjerujem da ima dzentlmena koji ce djevojci pridrzati stolicu,ubrati cvijet negdje u basti....napisati stih :-) :-) :-)
Treba ih klonirat,da se razmnoze......izumiru polako.
Ima nas, ima... samo problem je sto ako se pokazemo u pravom svjetlu, onda nas vi guzite do kraja. Zloupotrebljavate nasu dobrotu i nase dobre strane. Ja imam jarana koji je neku noc pokupio curu jer je promijenio auto. Nabolje, naravno. Sve za nekoliko sati i sve samo zbog auta. Sve je zavrsio. A onaj koji pridrzava stolicu, ubire cvijece, izlazi u susret, salje romanticne poruke bez razloga i povoda, koji vas tjera da se osjecate ponosno sto ste zene - taj ga pushi i uvijek ce ga pushiti. A svaka od vas lafo trazi takvog. Ne kazem da ste sve iste, ali sve volite da vam se digne rep a da se zauzvrat ne da ... nista probably.

Zasto ostavljamo one koje volimo? Neke djevojke itekako zasluzuju biti ostavljene iako su voljene. ITEKAKO. Mada je cesci slucaj da je to foliranje samo kao da bi lakse sve proslo... "ja tebe volim ali mi ne mozemo biti zajedno zbog nekih drugih stvari..." To ne postoji, to je laz, to moze btii samo ili da vise ljubavi nema ili da covjek nema muda da ti kaze da si ga dobro naguzila negdje, jednom ili vise puta, i onda hoce da se izvuce iz veze nekim mirnijim putem.

ALi ovdje se javlja esencijalno pitanje sada: kako je moguce da se tako nevjerovatno cesto spajaju upravo suprotni tipovi ljudi, muskaraca i zena? Ti ocito volis gentlemane, ali ulijecu ti neki levati izgleda. (@kriticarka) Ja dajem sve u vezi sa curom kojoj karburator vise znaci od bilo kakvog cvijeta, setnje, pridrzavanja stolice, kauca, ugla kompletnog... hvala Bogu pa sam je se kutariso...

Gubimo vrijeme mescini. Vecina nas... :roll: :-?

Max Cherry...
Svaka cast,odavno ne procitah jaci post..
Ja sam na zhalost,tek sada sa svoje 3 banke "zaglavio" u vezi sa jednom Bosankom,prijasnja iskustva mi se svode na strankinje,ali mi
stalno kroz glavu prolazi izreka "Danas ljudi kada vole,vole zasto sto prvo vole sami sebe"...
Jako je slikovit primjer tvoga jarana koji je na "karburator" maznuo zhnesku,znaci i ne zna ga,nije joj pisao pjesmice,nije joj brao
ruzhe,nije pricao sa njom na telefon do rano ujutro...to su sve romanticne stvari,a ako si danas romanticar misle da si levat...
Jedna od stvari,kojoj se cudom cudim od kada sam se vratio u BiH,jeste parada jako elegnatnih,ukusno odjevenih djevojaka subotom poslijepodne
Ferhadijom a pored njih faca u trenerkama u kojima ja ne bih izasao do oblizhnjeg granapa da kupim hljeb????
I onda se covjek zapita u cemu je fazon?je li zato sto doticni "trenerkasi" voze GTI-je i sta ja znam a djevojke jedva cekaju da budu vidjene
u sto boljem i sto bjesnijem autu?Prica mi neki dan prijatelj kako je njegova rodjena sestra dala momku nogu jer on voza "samo tricu" a sada
ima nekog novoga koji vozi BMWa pa da proba i to kako je???
Ja ne kazhem da nema izuzetaka,ali danas sve vise vodi izrekom "samo se jednom zhivi,pa uzmi sta ti zhivot pruzha"..
Pa makar preko tudjih ledja..
Kwaheri

Post by Kwaheri »

Ja pokushavam razumjeti, zashto se mushkarci ljute na zene koje trazhe...ove opisane iz Max.Ch posta...al ne ide...

Recimo da, svako od nas trazhi ono sto ce ga zadovoljiti...ili bar tako misli...ako muskarac trazi zensko, 90-65-90 :D i nekih 173, lijepog lica ili neku Bellucci :D ...pa sto da mu zamjerimo...ako ce ga usreciti, bilo bi super da nađe takvu. :D Ima li ostatak zenskog roda pravo da se ljuti... :oops: ne bih rekla...
Ako zena trazi nekoga, makar u trenirci, ko odgovara necmu sto ona trazi...makar ne brao cvijece i skidao zvijezde :D ...i vozio BMW :oops: zamjerimo li joj? :oops: pa da...jer eto...ona je sponzorusha, ne trazi ljubav...kao da tipovi u trenirkama nisu sposobni voljeti, jer im to onemogucuje trenirka i BMW...ejs... :-)
Kad sam bila mlađa, cudila sam se, otkud mojoj prelijepoj profesorici (inace dr. knjizevnosti i jezika) muz, koji...zamislite, ima samo srednju skolu i k tome josh...nije cemu :-? kao... dva tako razlicita svijeta... Danas, se ne cudim... 8-) ...jer mozda je ona trazila da bude ta...koja skida zvijezde... :)
shin

Post by shin »

Max.Cherry wrote:
micika wrote: A mogu i oni voljeti...ja jos uvijek vjerujem da ima dzentlmena koji ce djevojci pridrzati stolicu,ubrati cvijet negdje u basti....napisati stih :-) :-) :-)
Ima nas, ima... samo problem je sto ako se pokazemo u pravom svjetlu, onda nas vi guzite do kraja. Zloupotrebljavate nasu dobrotu i nase dobre strane. Ja imam jarana koji je neku noc pokupio curu jer je promijenio auto. Nabolje, naravno. Sve za nekoliko sati i sve samo zbog auta. Sve je zavrsio. A onaj koji pridrzava stolicu, ubire cvijece, izlazi u susret, salje romanticne poruke bez razloga i povoda, koji vas tjera da se osjecate ponosno sto ste zene - taj ga pushi i uvijek ce ga pushiti. A svaka od vas lafo trazi takvog. Ne kazem da ste sve iste, ali sve volite da vam se digne rep a da se zauzvrat ne da ... nista probably.

Zasto ostavljamo one koje volimo? Neke djevojke itekako zasluzuju biti ostavljene iako su voljene. ITEKAKO. Mada je cesci slucaj da je to foliranje samo kao da bi lakse sve proslo... "ja tebe volim ali mi ne mozemo biti zajedno zbog nekih drugih stvari..." To ne postoji, to je laz, to moze btii samo ili da vise ljubavi nema ili da covjek nema muda da ti kaze da si ga dobro naguzila negdje, jednom ili vise puta, i onda hoce da se izvuce iz veze nekim mirnijim putem.

ALi ovdje se javlja esencijalno pitanje sada: kako je moguce da se tako nevjerovatno cesto spajaju upravo suprotni tipovi ljudi, muskaraca i zena? Ti ocito volis gentlemane, ali ulijecu ti neki levati izgleda. (@kriticarka) Ja dajem sve u vezi sa curom kojoj karburator vise znaci od bilo kakvog cvijeta, setnje, pridrzavanja stolice, kauca, ugla kompletnog... hvala Bogu pa sam je se kutariso...

ditto
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote: Ja ne kazhem da nema izuzetaka,ali danas sve vise vodi izrekom "samo se jednom zhivi,pa uzmi sta ti zhivot pruzha"..
pa dajte ljudi kakve su vam to price, generalizacije, koje su to cure, gdje one zive???? :roll: mislim znam da ih ima, ali ni jedna jedina od mojih prijateljica ne zivi tako i ne tretira muskarce tako :roll: pa to bi bilo kao da ja kazem, svi muskarci su se svaleraju, svi su u sustini zenskarosi, cast izuzecima :roll: pa to su price za malu djecu :roll:
shin

Post by shin »

Ma sto vise ides niz dlaku ona vise bahati.

Poslije da se na glavu nasadis ne mozes ostaviti dobar dojam.
black

Post by black »

Max.Cherry wrote:

@max :thumbup: isto mislimo..
teletrader

Post by teletrader »

anais_nin wrote:
teletrader wrote: Ja ne kazhem da nema izuzetaka,ali danas sve vise vodi izrekom "samo se jednom zhivi,pa uzmi sta ti zhivot pruzha"..
pa dajte ljudi kakve su vam to price, generalizacije, koje su to cure, gdje one zive???? :roll: mislim znam da ih ima, ali ni jedna jedina od mojih prijateljica ne zivi tako i ne tretira muskarce tako :roll: pa to bi bilo kao da ja kazem, svi muskarci su se svaleraju, svi su u sustini zenskarosi, cast izuzecima :roll: pa to su price za malu djecu :roll:
Pa nisam ni tvrdio sa su sve takve,ali se sve gleda i vaga,lova nije presudna ali je bitna...
Jedan prijatelj,koji je muzicar i radi kao nastavnik,voza stojadina..(znaci nije ni golf dvica)
I ja mu neki dan govorim,daj mi majke ti krug,nisam ovako nesto nikada vozio u zhivotu...I tako zamjenimo aute na jedan dan,ja njemu posudim Land rovera on meni stojadina...
I prica mi sutradan,da vidis koleginica u skoli kako mi se odjednom smjeskaju..
mene je jedino stari pitao gdje mi je auto,na sta sam ja odgovorio da sam malo u retro fazonu ovih dana,pa prezirem materijalni svijet.. ;)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

anais_nin wrote:
...i sve zene upravo to isto kazu...

Jedno je reci, drugo je pokazati.
anais_nin

Post by anais_nin »

teletrader wrote: Pa nisam ni tvrdio sa su sve takve,ali se sve gleda i vaga,lova nije presudna ali je bitna...
nikad, nikad, ali NIKAD u zivotu nisam pogledala nekog lika bilo zbog auta, mobitela, ili bilo koje druge materijalne stvari koju je posjedovao...cak stavise, pomalo zazirem od onih koji se razmecu materijalnim, jer sam uvijek imala utisak da time nadoknadjuju neku drugu falinku....i kao sto rekoh nisam jedina, znam da i jako puno mojih prijateljica tako razmislja....

a sto se love i materijalnog tice, kakve meni fajde od toga sto je njegov otac to zaradio, pa on dobio sve to na gotovo u 20 i nekoj (ili jos gore nije od tate nego nekim svojim "rabotama") - ovde mislim na one koji se razmecu nakvim bjesnim autima....meni licno je puno seksipilnije kad je momak vrijedan i kad mu nije mrsko raditi, to su likovi sa kojima se buducnost gradi, jer kod ovih gore kako doslo tako i proslo, bitnija je necija zelja i volja da stvori nesto u zivotu nego neko zeznuto auto u ranoj mladosti :roll:
anais_nin

Post by anais_nin »

_BosanaC wrote:
anais_nin wrote:
...i sve zene upravo to isto kazu...

Jedno je reci, drugo je pokazati.
e pa moj momak je takodje ovde na forumu...sto jest jest od samog pocetka on mene pazi ko malo vode na dlanu, i mislim da mu je svaki taj momenat jednakom mjerom uzvracen.... :D ako grijesim nek me on ispravi... :D i nije me osvojio nikakvim autom, nikakvim "imidzom" nego time sto je normalan, sto me gotivio, pazio i mazio, za mene su to neprocjenjive stvari koje su cuvaju kad se nadju :D
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

black wrote:@kriticarko puno puno teze i sporije vec vi zene...

.....zar mislis da je Medznun sam sebe poremetio..Lejlin bljesak je bilo to sto ga je uznijelo medju zvjezde...
znas li kompletnu pricu :? ako znas, ispricaj mi :) znam samo povrsno :roll:
black

Post by black »

mama29 wrote:
black wrote:@kriticarko puno puno teze i sporije vec vi zene...

.....zar mislis da je Medznun sam sebe poremetio..Lejlin bljesak je bilo to sto ga je uznijelo medju zvjezde...
znas li kompletnu pricu :? ako znas, ispricaj mi :) znam samo povrsno :roll:
@mother pisao sam jednu kracu et na istoj strani je kao i taj dio..a ne mogu ti pisati ovde sve jer to je citava knjizica :-)
kmetica

Post by kmetica »

black wrote:muskarci uvijek jace vole vec zene.. 8)
black, da nisi ti, mozda iz grada piramida?
black

Post by black »

kmetica wrote:
:shock:
Kwaheri

Post by Kwaheri »

kmetica wrote:
ma jok...on vecinu vremena...provodi...u oblacima 8-)
teletrader

Post by teletrader »

anais_nin wrote:
teletrader wrote: Pa nisam ni tvrdio sa su sve takve,ali se sve gleda i vaga,lova nije presudna ali je bitna...
nikad, nikad, ali NIKAD u zivotu nisam pogledala nekog lika bilo zbog auta, mobitela, ili bilo koje druge materijalne stvari koju je posjedovao...cak stavise, pomalo zazirem od onih koji se razmecu materijalnim, jer sam uvijek imala utisak da time nadoknadjuju neku drugu falinku....i kao sto rekoh nisam jedina, znam da i jako puno mojih prijateljica tako razmislja....

a sto se love i materijalnog tice, kakve meni fajde od toga sto je njegov otac to zaradio, pa on dobio sve to na gotovo u 20 i nekoj (ili jos gore nije od tate nego nekim svojim "rabotama") - ovde mislim na one koji se razmecu nakvim bjesnim autima....meni licno je puno seksipilnije kad je momak vrijedan i kad mu nije mrsko raditi, to su likovi sa kojima se buducnost gradi, jer kod ovih gore kako doslo tako i proslo, bitnija je necija zelja i volja da stvori nesto u zivotu nego neko zeznuto auto u ranoj mladosti :roll:

E pa onda samo mogu na ovo reci respect i da normalno razmisljas...
flora.sa

Post by flora.sa »

Max.Cherry wrote:

interesantno je to sto i vecina zena (bar one koje ja poznajem), razmisljaju upravo tako, ili su imale takvo iskustvo...
zbog toga i neki muskarci itekako zasluzuju da budu ostavljeni...

ja se zaista nikad nisam lozila na likove koji imaju sve u zivotu, jer su oni naviknuti da im roditelji skinu i zvijezde sa neba, uopce ne trude da postignu nesto u svom zivotu...dovoljno im je materijalno bogatstvo, i time se zadovoljavaju...sto im je u glavi propuh, valjda to nije toliko bitno...na kraju krajeva uvijek ce naici i neka kojoj ce biti dovoljno samo da bude pokraj njega, da bude Barbika koja uvijek suti, ali zauzvrat ima sve sto pozeli u zivotu...

meni su bitnije neke druge stvari u zivotu...vodim se potpuno drugcijim principima...a sve sto ON IMA, ON IMA...ne ja...trudim se da u zivotu postignem ono sto zelim, ali da ja to uradim, ne da sve steknem time sto cu se bogato udati, pa da cijelim zivot zivim kao parazit...zelim da radim, i da iza sebe imam uspjeh, i da se sa odredjene vremenske distance okrenem, pogledam iza sebe, i kazem: da to je ono sto sam ja uradila, sto sam ja postigla, to je ono sto sam zeljela da ostane iza mene...

I definitivno nisam od onih djevojaka, koje pod svaku cijenu moraju imati nekoga...smatram da je bolje biti nekvalitetno sam (to je sigurno kvalitetnije), nego nekvalitetno sa nekim...

Da li sam odlutala od teme? :roll: :D

Zasto muskarci ostavljaju kada vole?
Mozda iz istog razloga kao i zene...mozda se jedino zene vise bore, jer se vise hrane nadom, da se neke stvari u vezi ipak mogu ispraviti?

ne znam...kod mene je situacija takva da se prvenstveno vodim glavom, jer ako vidim da neke stvari ne funkcioniraju, da nece moci niti u buducnosti da funkcioniraju, zbog nekih potpuno suprotnih stavova i pogleda na zivot, na ljubav, na svijet oko sebe, onda si kazem: da ipak je bolje osjecaje ostaviti postrance, jer sto se vise uvaljujem, teze ce mi biti izvuci se iz toga...tako da ipak, kada vidim da ne funkcionira, ostavljam...cak i kada znam da ce boljeti...jer u momentu ostavljanja, sigurno me boli mnogo manje, nego taj momenat prolongirati i dalje...
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

flora.sa wrote:
Max.Cherry wrote:

interesantno je to sto i vecina zena (bar one koje ja poznajem), razmisljaju upravo tako, ili su imale takvo iskustvo...
zbog toga i neki muskarci itekako zasluzuju da budu ostavljeni...

ja se zaista nikad nisam lozila na likove koji imaju sve u zivotu, jer su oni naviknuti da im roditelji skinu i zvijezde sa neba, uopce ne trude da postignu nesto u svom zivotu...dovoljno im je materijalno bogatstvo, i time se zadovoljavaju...sto im je u glavi propuh, valjda to nije toliko bitno...na kraju krajeva uvijek ce naici i neka kojoj ce biti dovoljno samo da bude pokraj njega, da bude Barbika koja uvijek suti, ali zauzvrat ima sve sto pozeli u zivotu...

meni su bitnije neke druge stvari u zivotu...vodim se potpuno drugcijim principima...a sve sto ON IMA, ON IMA...ne ja...trudim se da u zivotu postignem ono sto zelim, ali da ja to uradim, ne da sve steknem time sto cu se bogato udati, pa da cijelim zivot zivim kao parazit...zelim da radim, i da iza sebe imam uspjeh, i da se sa odredjene vremenske distance okrenem, pogledam iza sebe, i kazem: da to je ono sto sam ja uradila, sto sam ja postigla, to je ono sto sam zeljela da ostane iza mene...

I definitivno nisam od onih djevojaka, koje pod svaku cijenu moraju imati nekoga...smatram da je bolje biti nekvalitetno sam (to je sigurno kvalitetnije), nego nekvalitetno sa nekim...

Da li sam odlutala od teme? :roll: :D

Zasto muskarci ostavljaju kada vole?
Mozda iz istog razloga kao i zene...mozda se jedino zene vise bore, jer se vise hrane nadom, da se neke stvari u vezi ipak mogu ispraviti?

ne znam...kod mene je situacija takva da se prvenstveno vodim glavom, jer ako vidim da neke stvari ne funkcioniraju, da nece moci niti u buducnosti da funkcioniraju, zbog nekih potpuno suprotnih stavova i pogleda na zivot, na ljubav, na svijet oko sebe, onda si kazem: da ipak je bolje osjecaje ostaviti postrance, jer sto se vise uvaljujem, teze ce mi biti izvuci se iz toga...tako da ipak, kada vidim da ne funkcionira, ostavljam...cak i kada znam da ce boljeti...jer u momentu ostavljanja, sigurno me boli mnogo manje, nego taj momenat prolongirati i dalje...
koliko ja mogu vidjet mensur je tvoj broj!!!!!
Lace

Post by Lace »

zena wrote:
kmetica wrote:
ma jok...on vecinu vremena...provodi...u oblacima 8-)
bleki u oblacima :)
flora.sa

Post by flora.sa »

@salko...nesto :D :koliko ja mogu vidjet mensur je tvoj broj!!!!![/quote]

jeko Mensur :roll:

8-)
Max.Cherry

Post by Max.Cherry »

A sta znaci onaj splash znak pored teme...? Fakat ne znam, ja mislio neko blokirao temu.

Helem, samo mali otklon, nisam zelio generalizirati nikoga i nista, ali ja ne mogu da naidjem na djevojku koja razmislja, recimo, kao Anais. Ili naidjem a ona ono haman vise musko nego zensko kolko je zhnaru. Ipak je to istina, (svaka vam cast), ali ste u OGROMNOJ manjini u odnosu na kobile koje imaju shpagu umjesto mozga u glavi koju kada prekinete, njima ushi otpadnu. Eto, rekoh i to pa vi kako hocete. Ne bi se toliko ljudi slagalo sa mnom da sam fulio jebiga...

Odlutali smo od teme, ali moramo malo. Evo opet da se vratimo i povezemo: Zasto ostavljamo zene koje volimo? Ma ne volimo ih. LAZ. Ili se zajebemo pa se pocnemo greskom zabavljati sa tukom pa joj onda foliramo da je volimo ali ne mozemo s njom vise jer smo dobili pravo dobar posao u Bukureshtu...

Zajebancija... foliranje... zezanje... sve to moze ovdje, ali niko nikad nece dobiti pravi odgovor na zadanu temu dok ne pocnete pisati o stvarnosti i u stvarnosti. Meni majke mi, ne kazem da je to laz, gluho bilo, ali ova prica od Anais zvuci kao holivudska limunada. Sve idealno. Super, ali ja na to jos nisam naisao dok nisam od nje cuo. Nek im dragi Bog dadne zdravlje i srecu kad im je tako fino, ali to je tako unbelievable rijetkoooooo...
Meshtar

Post by Meshtar »

Možeš voliti i da ostaviš. Nekada su neke stvari jednostavno preteške, možda budeš mlad i ne znaš okrenuti stvari u pravom smjeru, ne znaš se nositi s tim. Jednostavno odeš zato što misliš da se to ne može ispraviti...
Nekad i preuzmeš krivicu na sebe, ispadneš kreten...nadajući se da ćeš je povrijediti toliko da će te zamrziti i više se neće truditi, tako da oboje nastavite svoj put....

Vjerujem da su svi ponekad bili na takvom raskršću...
CiCiban

Post by CiCiban »

sad cE Ya poceti da igja lotoooooooImage
i svima cu za rodendan kupiti kaJbujatoje :-) :-) da vas tete vole :skoljka: :D

onda cete biti tuzni , jer se ne zna da li voje kajbujatoj., ili vas :cry: :D :P
jel' da da hocete :P
CiCiban

Post by CiCiban »

anais_nin wrote:

I love this teta :)
Post Reply