cuj MORASBeslija wrote:Dobro je pa nisam nikad volio.............ili mozda nije...?!?!?!.....sve u svemu , nisam prosao kroz ta "ljubavna" iskustva , bile su tu djevojke koje su mi se svidale ali ljubav je nesto vece........
npr. kad si zaljubljen moras po ovoj vrucini u 12 sati sa njom na kafu......ja to ne radim.![]()
Kad muskarci vole....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
- Michun
Pa covjek samo misli da se treba svaki dan vidjeti s curom a kafa oko podne je normalna stvar. Ako slucajno zenskoj osobi kazes da ne mozes zbog vrucine izaci ona ce to protumaciti kao: ne zeli da me vidi ili ima drugu koja mu upravo zvoni na vrata ili nesto je ljut ili dosadila sam mu i sl... Vjerujte mi!nineac wrote:Pa ocito! Cim kazes da MORAS po takvoj vrucini na kafu!
E vala svasta sam cuo, ali ovo jos ne
- anais_nin
huuuuuuuuuuh???Michun wrote:Pa covjek samo misli da se treba svaki dan vidjeti s curom a kafa oko podne je normalna stvar. Ako slucajno zenskoj osobi kazes da ne mozes zbog vrucine izaci ona ce to protumaciti kao: ne zeli da me vidi ili ima drugu koja mu upravo zvoni na vrata ili nesto je ljut ili dosadila sam mu i sl... Vjerujte mi!nineac wrote:Pa ocito! Cim kazes da MORAS po takvoj vrucini na kafu!
-
mickyK
Michun wrote:Pa covjek samo misli da se treba svaki dan vidjeti s curom a kafa oko podne je normalna stvar. Ako slucajno zenskoj osobi kazes da ne mozes zbog vrucine izaci ona ce to protumaciti kao: ne zeli da me vidi ili ima drugu koja mu upravo zvoni na vrata ili nesto je ljut ili dosadila sam mu i sl... Vjerujte mi!nineac wrote:Pa ocito! Cim kazes da MORAS po takvoj vrucini na kafu!
-
mickyK
Anais_nin, nemoj mi ba krasti misli! Reci ce ljudi da te kopiram!anais_nin wrote:huuuuuuuuuuh???Michun wrote:Pa covjek samo misli da se treba svaki dan vidjeti s curom a kafa oko podne je normalna stvar. Ako slucajno zenskoj osobi kazes da ne mozes zbog vrucine izaci ona ce to protumaciti kao: ne zeli da me vidi ili ima drugu koja mu upravo zvoni na vrata ili nesto je ljut ili dosadila sam mu i sl... Vjerujte mi!nineac wrote:Pa ocito! Cim kazes da MORAS po takvoj vrucini na kafu!
E vala svasta sam cuo, ali ovo jos ne![]()
![]()
koje su to cure???? kad su paklene vrucine ni meni se ne mrda iz kuce a ne jos da i njega handrim pa da oboje dobijemo toplotni udar
moze kafa u 12, ali po noci
- Michun
Paranoicne! A vecina su takve.anais_nin wrote:huuuuuuuuuuh???Michun wrote:Pa covjek samo misli da se treba svaki dan vidjeti s curom a kafa oko podne je normalna stvar. Ako slucajno zenskoj osobi kazes da ne mozes zbog vrucine izaci ona ce to protumaciti kao: ne zeli da me vidi ili ima drugu koja mu upravo zvoni na vrata ili nesto je ljut ili dosadila sam mu i sl... Vjerujte mi!nineac wrote:Pa ocito! Cim kazes da MORAS po takvoj vrucini na kafu!
E vala svasta sam cuo, ali ovo jos ne![]()
![]()
koje su to cure???? kad su paklene vrucine ni meni se ne mrda iz kuce a ne jos da i njega handrim pa da oboje dobijemo toplotni udar
moze kafa u 12, ali po noci
-
Max.Cherry
Vidi se da si iz Hercegovine...anais_nin wrote:huuuuuuuuuuh???![]()
![]()
koje su to cure????
Ah da, umalo da zaboravim i dozu smajlija za ovu poruku:
-
remake
wowwwww, kakvo razmisljanje o zenama....Max.Cherry wrote:Vidi se da si iz Hercegovine...anais_nin wrote:huuuuuuuuuuh???![]()
![]()
koje su to cure????
Ogromna većina, ogromna... ja ne znam što se lude pravite pa kao lafo vi ne znate da mozete biti tegobne i da vas ima takvih. Nego vam se posreći pa naletite na nekoga s kime se složite, furate 78 godina sa njim i onda ostalima palamudite o raznolikosti, varijacijama i iskustvima u ljubavi. A u stvari frajer je levat i pušta vam da mu provodite, a kad se vjenčate on napokon skonta đe hajvan zaglavi pa vam da nogu. E onda ga pušite, sa haman četeres, propalim brakom iza sebe i jednom gooolemom paranojom kako nijedan neće biti kao on. Pa normalno da neće...
Max.Cherry ti si najbezobraznije musko bice koje sretoh na forumu..
Molba: procijat jos jednom ovo sto si napisao i pokusaj se sjetiti sta muski sovinizam podrazumjeva
- Michun
Very good point. Ja bi se slozila s tobom. Tegobne da, ima nas i takvih. A sto vi (muski) mozete biti glupi i ne odgovarati na nase potrebe (bilo koje vrste) - to je vec nesto drugo.remake wrote:wowwwww, kakvo razmisljanje o zenama....Max.Cherry wrote:Vidi se da si iz Hercegovine...anais_nin wrote:huuuuuuuuuuh???![]()
![]()
koje su to cure????
Ogromna većina, ogromna... ja ne znam što se lude pravite pa kao lafo vi ne znate da mozete biti tegobne i da vas ima takvih. Nego vam se posreći pa naletite na nekoga s kime se složite, furate 78 godina sa njim i onda ostalima palamudite o raznolikosti, varijacijama i iskustvima u ljubavi. A u stvari frajer je levat i pušta vam da mu provodite, a kad se vjenčate on napokon skonta đe hajvan zaglavi pa vam da nogu. E onda ga pušite, sa haman četeres, propalim brakom iza sebe i jednom gooolemom paranojom kako nijedan neće biti kao on. Pa normalno da neće...
Max.Cherry ti si najbezobraznije musko bice koje sretoh na forumu..
Molba: procijat jos jednom ovo sto si napisao i pokusaj se sjetiti sta muski sovinizam podrazumjeva
-
teachergirl
#311 kad muškarci vole
Muškarci uopšte ne vole, oni su slijepi za ljubav, samo su za sex spremni uvijek i to im je prioritet u životu i vezi 
- kriticarka_nikova
ajooj ko je tebe diro pa se tako ponasasMax.Cherry wrote:Vidi se da si iz Hercegovine...anais_nin wrote:huuuuuuuuuuh???![]()
![]()
koje su to cure????
Ah da, umalo da zaboravim i dozu smajlija za ovu poruku:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
teachergirl
#313 Re: kad muškarci vole
Da da to je tako neće popiti kafu jer im je vruće u 12 ali zovni ga na partiju sexa odmah će doći i tada mu ne smeta vrućinaBeatrice_22 wrote:znaci, sex u dvanaest sati, bilo gdje na bilo cemu, na plus 40 i minus 40, moze? nije vruce? ni hladno?teachergirl wrote:Muškarci uopšte ne vole, oni su slijepi za ljubav, samo su za sex spremni uvijek i to im je prioritet u životu i vezi
-
teachergirl
#314 Re: kad muškarci vole
Ma kakvi jebači to oni samo tako misle, daleko je to od jebača, ali da se ne uvrijede neću više, mi bez njih ne možemo kao ni oni bez nas i to je to, a o ovoj temi nije uopšte zahvalno raspravljati, svi imamo neko svoje mišljenje i isključivi smo u njima, ja konkretno mislim da nisam imala muškarca koji me je volio mada su mnogi tako govorili, ali su pokazali drugačijeBeatrice_22 wrote:teachergirl wrote:Da da to je tako neće popiti kafu jer im je vruće u 12 ali zovni ga na partiju sexa odmah će doći i tada mu ne smeta vrućinaBeatrice_22 wrote: znaci, sex u dvanaest sati, bilo gdje na bilo cemu, na plus 40 i minus 40, moze? nije vruce? ni hladno?![]()
![]()
ma jooj sve sami je..aci![]()
- Michun
#315 Re: kad muškarci vole
E hej, to je to. Samo nisam znala kako da izrazim to svoje misljenje. Mislim sex je OK. Moras moci s nekim popiti kafu da bi se mogao sexati. Mudro receno, zar ne.teachergirl wrote:Da da to je tako neće popiti kafu jer im je vruće u 12 ali zovni ga na partiju sexa odmah će doći i tada mu ne smeta vrućinaBeatrice_22 wrote:znaci, sex u dvanaest sati, bilo gdje na bilo cemu, na plus 40 i minus 40, moze? nije vruce? ni hladno?teachergirl wrote:Muškarci uopšte ne vole, oni su slijepi za ljubav, samo su za sex spremni uvijek i to im je prioritet u životu i vezi![]()
![]()
-
teachergirl
SLAŽEM SE U POTPUNOSTIFAtka wrote:ja mislim da MUSKARCI uopste nisu u stanju da vole...nemaju gen za to...
zaljubljeni, zaludjeni, opcinjeni, napaljeni mogu biti ..al da vole neku zenu u onom smislu da je vole vise od sebe ne..![]()
mogu zeljeti zenu, i sve ostalo...ali one ciste ljubavi kad stavish nekoga koga volish na 1 stranu a cijeli svijet na 2 ...za to oni nisu sposobni
prema tome grobovi, negrobovi, s falinkama i bez... ako vas zena prihvati..budite sretni..
-
teachergirl
Srce za kafu je vrućeeee, ali kad zahladi tu sammmmLisac wrote:nego, djevojkekako ste vi
![]()
![]()
mozhda je neka raspolozhena za kafu![]()
ili je vec odvec kasno
![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
a ako je ljubav misliš na nju stalno i uvijek kad se nešto obično u toku dana desi kažeš sebi eh da je ona tu da vidi ovo
- Michun
Ljubav ne moze bez sexa - da se razumijemo. I zenama je vazan sex. Univerzalna definicija ljubavi ne postoji - nazalost. Da postoji, svi bi je naucili i znali voljeti. Kad prodje zaljubljenost (ili kako neko rece napaljenost) onda na scenu stupa postovanje, uvazavanje, komunikacija (JAKO BITNA), podrzavanje i sl. - a sve to prema osobi koja te jos uvijek fizicki privlaci. NEKAKO TAKO BI PO MENI TREBALO DA BUDElaradnaat wrote:DEFINIŠITE LJUBAV!!!!
često pišete o tome, a na kraju sve se svodi na sex, pa malo definišite to ili se odlučite već jednom
-
Lisac
uchiteljice srceteachergirl wrote:Srce za kafu je vrućeeee, ali kad zahladi tu sammmmLisac wrote:nego, djevojkekako ste vi
![]()
![]()
mozhda je neka raspolozhena za kafu![]()
ili je vec odvec kasno
![]()
chudna je stvar komunikacija
ja nisam jebach
molim da me se shvati jako neozbiljno
oprosti na sarkazmu, ali sudeci samo prema onome shto si napisala iskustva su ti (kada su 'svinje', znash na koga mislim
no chini mi se da u jednom (nazhalost) imash pravo; ukoliko sa 30 i kusur mislish da su mushkarci nuzhno zlo i da su svi isti, onda te i zaista niko nikada nije stvarno volio.
no mozhda si samo peh
- anais_nin
Max.Cherry wrote:Vidi se da si iz Hercegovine...anais_nin wrote:huuuuuuuuuuh???![]()
![]()
koje su to cure????
Ah da, umalo da zaboravim i dozu smajlija za ovu poruku:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto mene i furanja tice
- anais_nin
JA SE U POTPUNOSTI NE SLAZEMteachergirl wrote:SLAŽEM SE U POTPUNOSTIFAtka wrote:ja mislim da MUSKARCI uopste nisu u stanju da vole...nemaju gen za to...
zaljubljeni, zaludjeni, opcinjeni, napaljeni mogu biti ..al da vole neku zenu u onom smislu da je vole vise od sebe ne..![]()
mogu zeljeti zenu, i sve ostalo...ali one ciste ljubavi kad stavish nekoga koga volish na 1 stranu a cijeli svijet na 2 ...za to oni nisu sposobni
prema tome grobovi, negrobovi, s falinkama i bez... ako vas zena prihvati..budite sretni..
druga stvar, moj licni stav je, da za svaku osobu koja me gazila ili probala gaziti ili levatila u zivotu, djelimicno sam i sama kriva, jer ti niko ne moze uraditi (da se pogresno ne razumijemo ovde ne mislim na zlostavljanje, emocionalno ili fizicko, ili silovanje) ono sto mu ti ne dozvolis....znaci ako on meni laze, ili me vara, ili osjecam da mi ne daje dovoljno, a ja ostajem s njim, onda je i do mene, a ne samo do njega....
-
vodolija_33
moje iskreno saučešćeteachergirl wrote:SLAŽEM SE U POTPUNOSTIFAtka wrote:ja mislim da MUSKARCI uopste nisu u stanju da vole...nemaju gen za to...