joj pape...pa ti cak i mene volispape wrote:kriticarka_nikova wrote: ..... ali bit cu konkretna kao i Lace: Jel ima neko da me voli?Ima, ...
Kad muskarci vole....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Lace wrote:joj pape...pa ti cak i mene volispape wrote:kriticarka_nikova wrote: ..... ali bit cu konkretna kao i Lace: Jel ima neko da me voli?Ima, ...
-
FAtka
Dobro ako ces me poredit s Michael Jacksonom ...teletrader wrote:Fato da nisi ti slucajno Michael Jackson koji je naucio bosanski?on tako od reda sve voli...FAtka wrote:teletrader -plata mi je nekad trocifrena..a kad imam honorara boga mi cetverocifrena....(meni DOSTA, mogla bi biti koja stotka vishe...al Boze moj..sta bi me zuljalo da nije toga, morala bih kamen u cipelu stavit )
kriticarko...ne znam u zadnje vrijeme mi se pravo cesto desava da mi nepoznati ljudi govore da me Vole
ne znam kako ,
ne znam zasto
al cula sam to Volim TE 10 puta u zadnjih 7 dana
rajo da podijelim malo ljubavi
SVE VAS LOLIM
![]()
![]()
![]()
PS cak i za 1. maj radim.....
Ma izgleda nama je proljece svima malo u glavu udarilo,valjda i ovaj polen
svakome dokrajci..
onda te NE VOlim
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Lace wrote: ah da...kad ce mi doci...znas ti dobro sta?
-
teletrader
Onda cu ti kupiti Milka cokolade koliko si teska,je'l ovo malo bolje?FAtka wrote:Dobro ako ces me poredit s Michael Jacksonom ...teletrader wrote:Fato da nisi ti slucajno Michael Jackson koji je naucio bosanski?on tako od reda sve voli...FAtka wrote:teletrader -plata mi je nekad trocifrena..a kad imam honorara boga mi cetverocifrena....(meni DOSTA, mogla bi biti koja stotka vishe...al Boze moj..sta bi me zuljalo da nije toga, morala bih kamen u cipelu stavit )
kriticarko...ne znam u zadnje vrijeme mi se pravo cesto desava da mi nepoznati ljudi govore da me Vole
ne znam kako ,
ne znam zasto
al cula sam to Volim TE 10 puta u zadnjih 7 dana
rajo da podijelim malo ljubavi
SVE VAS LOLIM
![]()
![]()
![]()
PS cak i za 1. maj radim.....
svakome dokrajci..
onda te NE VOlim![]()
I ako budes sarmantna i sjatka,provozam te djir u stojadinu,imam ga jos samo do petka i onda se vracam u onu svoju grdosiju..
-
FAtka
sto ti oko trza... voznja u stojadinu ce biti ok...milku nemoj svega ti...na odvikavanju sam...teletrader wrote:Onda cu ti kupiti Milka cokolade koliko si teska,je'l ovo malo bolje?FAtka wrote:Dobro ako ces me poredit s Michael Jacksonom ...teletrader wrote: Fato da nisi ti slucajno Michael Jackson koji je naucio bosanski?on tako od reda sve voli...
svakome dokrajci..
onda te NE VOlim![]()
I ako budes sarmantna i sjatka,provozam te djir u stojadinu,imam ga jos samo do petka i onda se vracam u onu svoju grdosiju..
dobro ipak i tebe VOLIM k'o i ostale...
-
teletrader
Pa sto na odvikavanju,pa nema veze ako si punija,da ima oko radi cega da trzaFAtka wrote:sto ti oko trza... voznja u stojadinu ce biti ok...milku nemoj svega ti...na odvikavanju sam...teletrader wrote:Onda cu ti kupiti Milka cokolade koliko si teska,je'l ovo malo bolje?FAtka wrote: Dobro ako ces me poredit s Michael Jacksonom ...
onda te NE VOlim![]()
dobro ipak i tebe VOLIM k'o i ostale...![]()
![]()
-
Max.Cherry
PM>SMS>Tramvaj, ili ako nas praaaavo krene - častim te komercijalomMona Lisa wrote:Nego, sta ako ja nemam auto, jel onda ja nemam prolaza![]()
![]()
Ako nemas ti,a nemam Bogami ni ja sta cemo onda?
Last edited by Max.Cherry on 03/05/2006 01:06, edited 1 time in total.
-
Max.Cherry
Moje dame, ako ste do sada imale sumnje, nadamo se da smo ih otklonili.
Da, zaista svuči nevjerovatno, ali i mi muškarci umijemo da volimo. Neke od vas su sretne pa se ta ljubav odražava na 1000 i jedan način, a neke dobijate tek virtualne puse. Ali, što ćemo, ces't la vie.
Nama je drago što vas imamo i zaista vas volimo sve. Neke zbog lijepog lica, neke zbog karaktera, neke zato što imaju lijep glas, neke što imaju čvrste sise, neke zbog oble guze a neke zato što nas zaobilaze na kilometar. Sve ste vi vrijedne naše pažnje, samo, vala fakat - nemojte to zloupotrebljavati i guziti nas u mozak čim mi i mrvu fini prema vama budemo. Jazuk vam je to...
Da, zaista svuči nevjerovatno, ali i mi muškarci umijemo da volimo. Neke od vas su sretne pa se ta ljubav odražava na 1000 i jedan način, a neke dobijate tek virtualne puse. Ali, što ćemo, ces't la vie.
Nama je drago što vas imamo i zaista vas volimo sve. Neke zbog lijepog lica, neke zbog karaktera, neke zato što imaju lijep glas, neke što imaju čvrste sise, neke zbog oble guze a neke zato što nas zaobilaze na kilometar. Sve ste vi vrijedne naše pažnje, samo, vala fakat - nemojte to zloupotrebljavati i guziti nas u mozak čim mi i mrvu fini prema vama budemo. Jazuk vam je to...
-
Max.Cherry
Evo da se ne bi cmakali virtualno, poklanjam vam jednu legendarnu pjesmu - i tekst i download, iz filma koji vrlo zorno pokazuje kako i koliko muškarac može da voli i šta je sve spreman učiniti u ime toga... Uživajte vi koji ste slični njemu... i njoj.
Dooley Wilson, Elliot Carpenter & Company - Casablanca - As Time Goes By
You must remember this
A kiss is still a kiss
A sigh is still (just) a sigh
The fundamental things apply
As time goes by
And when two lovers woo
They still say: "i love you"
On that you can rely
No matter what the future brings
As time goes by
Moonlight and love songs - never out of date
Hearts full of passion - jealousy and hate
Woman needs man - and man must have his mate
That no one can deny
It’s still the same old story
A fight for love and glory
A case of do or die
The world will always welcome lovers
As time goes by
Dooley Wilson, Elliot Carpenter & Company - Casablanca - As Time Goes By
You must remember this
A kiss is still a kiss
A sigh is still (just) a sigh
The fundamental things apply
As time goes by
And when two lovers woo
They still say: "i love you"
On that you can rely
No matter what the future brings
As time goes by
Moonlight and love songs - never out of date
Hearts full of passion - jealousy and hate
Woman needs man - and man must have his mate
That no one can deny
It’s still the same old story
A fight for love and glory
A case of do or die
The world will always welcome lovers
As time goes by
- kriticarka_nikova
Sve mi gledamo drugacijim ocima u muskarce.Neke od nas su dozivjele fino a neke lose iskustvo.Na zalost ,mislim da ima mnogo vise ovih drugih ....
Bez obzira na sve odgovore koje ste mi dali ja jos uvijek ne znam i ne shvatam to KAD MUSKARAC VOLI...tj.ne shvatam njihove nacine ljubavi.Previse su cudni.
Znam da kad ja volim, cinim sve za ljubav i dajem sebe maximalno u vezu.Volim da `uzivam` u nekome i da taj neko `uziva` u meni.Stavih pod navodnike ovo`uzivam` da ne mislite da mislim na sex.Kad volim onda nikako ne zelim da izgubim osobu prema kojoj osjecam nesto,jer sam inace cool i tesko mogu da zavolim
....
Eh evo i ovog pitanja :Muskarci koji su kako se kaze COOL tipovi,jel njima teze da priznaju da nesto osjecaju prema nekome i da nekoga vole,ako je zavole?Zbog cega muskarci ne priznaju da nekog vole?
Bez obzira na sve odgovore koje ste mi dali ja jos uvijek ne znam i ne shvatam to KAD MUSKARAC VOLI...tj.ne shvatam njihove nacine ljubavi.Previse su cudni.
Znam da kad ja volim, cinim sve za ljubav i dajem sebe maximalno u vezu.Volim da `uzivam` u nekome i da taj neko `uziva` u meni.Stavih pod navodnike ovo`uzivam` da ne mislite da mislim na sex.Kad volim onda nikako ne zelim da izgubim osobu prema kojoj osjecam nesto,jer sam inace cool i tesko mogu da zavolim
Eh evo i ovog pitanja :Muskarci koji su kako se kaze COOL tipovi,jel njima teze da priznaju da nesto osjecaju prema nekome i da nekoga vole,ako je zavole?Zbog cega muskarci ne priznaju da nekog vole?
- Fair Life
#192 Re: Kad muskarci vole....
kriticarka_nikova wrote:Kad muskarci vole ,zasto se odlucuju za kraj veze....a vole....???Ajde muskarci pojasnite mi ovo....ovo fakat ne kontam

-
teletrader
Max vam je sve fino rekao,ako vam se neki momak svidja,nemojte ga puno podjebavati dajte mu sansu,ako vam nesto smeta u njegovom ponasanju upozorite ga na to,ako vas voli pokusace to ispraviti..Max.Cherry wrote:Moje dame, ako ste do sada imale sumnje, nadamo se da smo ih otklonili.
Jer mislim da nije nikome u interesu docekati pozne godine sam,guleci malter sa zidova svoga doma.. dajmo jedni drugima sansu jer zhivot prolazi..
-
rashid
Čuj te šuplje priče 
Od pamti vjeka je:
Valja muško --> je žensko katastrofa
Valja žensko --> e sad je muško katastrofa
Ko kaže drugacije laze i nema pojma ... tako to ide.
A razpisali o zenskama i da te u dobroti jebe u zdrav mozak, mozete pisat jos 3 dana ... ali njima NJIHOV UM nedozvoljava to razumjeti. AJ EM SORI!
Od pamti vjeka je:
Valja muško --> je žensko katastrofa
Valja žensko --> e sad je muško katastrofa
Ko kaže drugacije laze i nema pojma ... tako to ide.
A razpisali o zenskama i da te u dobroti jebe u zdrav mozak, mozete pisat jos 3 dana ... ali njima NJIHOV UM nedozvoljava to razumjeti. AJ EM SORI!
-
Drumer
Eh evo momka tvog sa zakasnjenjem al nema veze, kad su ovakve stvari u pitanju nikad nije kasno. Sve sto je moja djevojka rekla je fakat i tu nema price. Meni je drago sto je tako i fakat nisam osvojio svoju djevojku nikakvim parama ili sl. Ona mene pazi i mazi i obratno. Super nam je skupa i ne bih to mijenjao nizasta.anais_nin wrote:e pa moj momak je takodje ovde na forumu...sto jest jest od samog pocetka on mene pazi ko malo vode na dlanu, i mislim da mu je svaki taj momenat jednakom mjerom uzvracen...._BosanaC wrote:...i sve zene upravo to isto kazu...anais_nin wrote: pa dajte ljudi kakve su vam to price, generalizacije, koje su to cure, gdje one zive????mislim znam da ih ima, ali ni jedna jedina od mojih prijateljica ne zivi tako i ne tretira muskarce tako
pa to bi bilo kao da ja kazem, svi muskarci su se svaleraju, svi su u sustini zenskarosi, cast izuzecima
pa to su price za malu djecu
Jedno je reci, drugo je pokazati.ako grijesim nek me on ispravi...
i nije me osvojio nikakvim autom, nikakvim "imidzom" nego time sto je normalan, sto me gotivio, pazio i mazio, za mene su to neprocjenjive stvari koje su cuvaju kad se nadju
- anais_nin
zabavljala sam se sa likom koji je automehanicarDosta wrote:Ahaanais_nin wrote:meni licno je puno seksipilnije kad je momak vrijedan i kad mu nije mrsko raditi, sigurno... Što ne pokupiš onda nekog radnika sa prve skele u ferhadiji? Pusti ba šuplju... Onaj što napriča za auto je nažalost u pravu.
i ako zaista vjerujes da su sve zene u dusi "sponzorushe" to je zaista zalosno...
-
Drumer
E nek si mu rekla. Svaka cast...anais_nin wrote:zabavljala sam se sa likom koji je automehanicarDosta wrote:Ahaanais_nin wrote:meni licno je puno seksipilnije kad je momak vrijedan i kad mu nije mrsko raditi, sigurno... Što ne pokupiš onda nekog radnika sa prve skele u ferhadiji? Pusti ba šuplju... Onaj što napriča za auto je nažalost u pravu.
i ne kontam u cemu je problem ako je neko fizicki radnik
to su kao nepopularne profesije sta li, pa je to toliko golemo?
ili se vezu neki stereotipi za takve profesije???
mislim meni je to apsolutno bez veze....ako neko radi posao koji voli i zna, meni je to fenomenalno, bez obzira koji to posao bio...bitnije mi je kako se slazem s nekim, nego opis njegovog radnog mjesta
![]()
i ako zaista vjerujes da su sve zene u dusi "sponzorushe" to je zaista zalosno...
- Lace
meni je jedan bio stolar...a drugi limar (obojica su mi jako puno znacili u tom perioduanais_nin wrote:zabavljala sam se sa likom koji je automehanicarDosta wrote:Ahaanais_nin wrote:meni licno je puno seksipilnije kad je momak vrijedan i kad mu nije mrsko raditi, sigurno... Što ne pokupiš onda nekog radnika sa prve skele u ferhadiji? Pusti ba šuplju... Onaj što napriča za auto je nažalost u pravu.
mislim meni je to apsolutno bez veze....ako neko radi posao koji voli i zna, meni je to fenomenalno, bez obzira koji to posao bio...bitnije mi je kako se slazem s nekim, nego opis njegovog radnog mjesta
![]()
- kriticarka_nikova
.Lace wrote:meni je jedan bio stolar...a drugi limar (obojica su mi jako puno znacilianais_nin wrote:zabavljala sam se sa likom koji je automehanicarDosta wrote: Aha, sigurno... Što ne pokupiš onda nekog radnika sa prve skele u ferhadiji? Pusti ba šuplju... Onaj što napriča za auto je nažalost u pravu.
![]()
i ako zaista vjerujes da su sve zene u dusi "sponzorushe" to je zaista zalosno...)
Last edited by kriticarka_nikova on 26/05/2006 07:16, edited 1 time in total.
- anais_nin
Lace wrote: meni je jedan bio stolar...a drugi limar 8obojica su mi jako puno znacili)