Kad muskarci placu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

sadie_forever

#1 Kad muskarci placu

Post by sadie_forever »

Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
dječak sa šibicama

#2 Re: Kad muskarci placu

Post by dječak sa šibicama »

Jednom sam ridao suze, njoj bilo neugodno, poslije sam rastavio i sastavio usisivac da povratim muskost.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#3 Re: Kad muskarci placu

Post by Truba »

nemam šta kriti veoma sam emotivan
Satori

#4 Re: Kad muskarci placu

Post by Satori »

dječak sa šibicama wrote:Jednom sam ridao suze, njoj bilo neugodno, poslije sam rastavio i sastavio usisivac da povratim muskost.
Svašta. Muškarca treba utješiti u takvim situacijama. :D
Kinesko prkno

#5 Re: Kad muskarci placu

Post by Kinesko prkno »

Jesam jednom,krenula zena da podgrije rucak u mikrovalnoj,a ja kaish iz hlaca pa po guzici.
Kad sam vidio da joj se svidja ,od srece sam zaplako.
HAVANA

#6 Re: Kad muskarci placu

Post by HAVANA »

E svasta.Smetalo bi mi i da se upisam i userem pred njom, pa me uredno previla ko novorodjence kad sam bio bolestan,nismo tad ni u braku bili...Nisam imao priliku i razlog da placem,srecom...a isplako bi se ko godina da mi dodje.Kako tebi naumpadnu ove stvari :? Sta mai sa svekrvom,pazis li je...? :mrgreen: Il ste jadnicka do suza dovele :cry:
NeenaSa

#7 Re: Kad muskarci placu

Post by NeenaSa »

HAVANA wrote:E svasta.Smetalo bi mi i da se upisam i userem pred njom, pa me uredno previla ko novorodjence kad sam bio bolestan,nismo tad ni u braku bili...Nisam imao priliku i razlog da placem,srecom...a isplako bi se ko godina da mi dodje.Kako tebi naumpadnu ove stvari :? Sta mai sa svekrvom,pazis li je...? :mrgreen: Il ste jadnicka do suza dovele :cry:
Ajmeeee Havana koliko istine. :thumbup:
Billy The Pljuc

#8 Re: Kad muskarci placu

Post by Billy The Pljuc »

Jao sadie, sto rece HAVANA kako tebi ovakve stvari padnu na pamet. Naravno da se plakalo pred suprugom, bezbroj puta a razlozi bezbeli razni. Gdje ces moderne muskarce na forumu pitati o istom? Helem, jes da je floskula al ovdje na forumu uglavnom alter ego progovara iz forumasa muskog roda. Odgovorno tvrdim da sam plakao i opet cu bezbeli u datoj situvaciji na odredjeni poticaj.
ho oponopono

#9 Re: Kad muskarci placu

Post by ho oponopono »

...pih, ovdje je leglo jebača/jebica ...emotivnih invalida...ima i vampira...

... a tako fale im dodiri, fale im sitnice, fale im suze, lice...vape...onako sa dječačkom patetikom, čisto naivno, smiješno čak...kao da je za tri dana zvijezda pad...

...ovdje karaju, ne mijenjaju jastuk mokar od suza, pobogu...a sve što tu čuči su pikseli mrtvi...

...joj jest taj tvoj najebo ...pu pu... :pusi2:
JThomas

#10 Re: Kad muskarci placu

Post by JThomas »

kad im dođe.
SmokingMan

#11 Re: Kad muskarci placu

Post by SmokingMan »

sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
To samo je znam,i nije mi nikada bilo žao zbog nje.Samo kada bi znala koliko mi je stalo do nje,iako joj o tome veoma malo govorim,suptilno.Nebesa,koliko mi je srcu bliska ta djevojka,bez obzira na njenu narav i sve ono kroz šta je prošla u životu.

Svaki dan mi naum padne ona njezina rečenica "Bolje je voljeti i izgubiti,nego nikad ne voljeti - E.Kant."

Ona je ustinu djevojka vrijedna poštovanja.
Hakiz

#12 Re: Kad muskarci placu

Post by Hakiz »

SmokingMan wrote:
sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
To samo je znam,i nije mi nikada bilo žao zbog nje.Samo kada bi znala koliko mi je stalo do nje,iako joj o tome veoma malo govorim,suptilno.Nebesa,koliko mi je srcu bliska ta djevojka,bez obzira na njenu narav i sve ono kroz šta je prošla u životu.

Svaki dan mi naum padne ona njezina rečenia "Bolje je voljeti i izgubiti,nego nikad ne voljeti - E.Kant."

Ona je ustinu djevojka uistinu poštovanja.
Sa druge strane, ako ne voliš, primijeniš onu "Ne možeš izgubiti ono što nisi ni imao".
SmokingMan

#13 Re: Kad muskarci placu

Post by SmokingMan »

Hakiz wrote:
SmokingMan wrote:

Svaki dan mi naum padne ona njezina rečenia "Bolje je voljeti i izgubiti,nego nikad ne voljeti - E.Kant."

Ona je ustinu djevojka uistinu poštovanja.
Sa druge strane, ako ne voliš, primijeniš onu "Ne možeš izgubiti ono što nisi ni imao".
Da,to je općeprihvaćeno.Niko nikoga u suštini i neposjeduje.Osjećaji su jedna a ljubav druga stvar,međutim i jedno i drugo vremenom dolazi i prolazi.

Nadam se da ćemo ostati prijatelji,usitinu mi je žao izgubiti kontakt sa takvom osobom,iako su naši pogledi na svijet različiti.
mali_balon

#14 Re: Kad muskarci placu

Post by mali_balon »

Ja jednom tako pustio suzu, opali mi mlada samarcinu i rece da nije za piz...u udala i ode da copa obrve, kasnije sam morao usisati stan, obirsati prasinu, i sloziti ves....
bumerangss

#15 Re: Kad muskarci placu

Post by bumerangss »

Black swan wrote:nemam šta kriti veoma sam emotivan
:thumbup: i ja sam isti. Ne krijem emocije. Kad mi se stisne tad i pustim suzu a i kad mi prekipi pokažem zube!

Nisam oženjen, a dosta sam se naplakao pred raznim ljudima, rodbinom... za najdražom osobom na svijetu... :sad:
Daryl Dixon

#16 Re: Kad muskarci placu

Post by Daryl Dixon »

.
Last edited by Daryl Dixon on 28/06/2016 21:31, edited 1 time in total.
radiša

#17 Re: Kad muskarci placu

Post by radiša »

placem kad mi neda
Bloo
Globalna šefica

#18 Re: Kad muskarci placu

Post by Bloo »

mali_balon wrote:Ja jednom tako pustio suzu, opali mi mlada samarcinu i rece da nije za piz...u udala i ode da copa obrve, kasnije sam morao usisati stan, obirsati prasinu, i sloziti ves....
:lol: :lol: :lol: :lol:
dođi da ti opalim šamar
Bloo
Globalna šefica

#19 Re: Kad muskarci placu

Post by Bloo »

radiša wrote:placem kad mi neda
podbuHo si od plača
radiša

#20 Re: Kad muskarci placu

Post by radiša »

dobar sam sad kako je bilo,na oci nisam mogo gledat
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#21 Re: Kad muskarci placu

Post by Chmoljo »

mali_balon wrote:Ja jednom tako pustio suzu, opali mi mlada samarcinu i rece da nije za piz...u udala i ode da copa obrve, kasnije sam morao usisati stan, obirsati prasinu, i sloziti ves....
razumijemo se :thumbup:

:D
vjesticanametli

#22 Re: Kad muskarci placu

Post by vjesticanametli »

pa zeno bozja vise :-x :twisted:

jel to sad place :mrgreen: jel svekriva umrla prirodno il si je ubila :lol:
Bloo
Globalna šefica

#23 Re: Kad muskarci placu

Post by Bloo »

vjesticanametli wrote:
pa zeno bozja vise :-x :twisted:

jel to sad place :mrgreen: jel svekriva umrla prirodno il si je ubila :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#24 Re: Kad muskarci placu

Post by Tomahawk11 »

Nekad jesam, prestao. Kako se ono kaze, bacio :D
Capajebo

#25 Re: Kad muskarci placu

Post by Capajebo »

Sve vise sumnjam da je sadija ustvari ljubav_aha, samo ovaj profil koristi za ljubavna pitanja...
A vizavi pitanja, ja vala generalno ne placem, nekakav psihicki poremecaj sta li vec :mrgreen:
Post Reply