Kad muskarci placu
- sadie_forever
#1 Kad muskarci placu
Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
- dječak sa šibicama
#2 Re: Kad muskarci placu
Jednom sam ridao suze, njoj bilo neugodno, poslije sam rastavio i sastavio usisivac da povratim muskost.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3 Re: Kad muskarci placu
nemam šta kriti veoma sam emotivan
-
Satori
#4 Re: Kad muskarci placu
Svašta. Muškarca treba utješiti u takvim situacijama.dječak sa šibicama wrote:Jednom sam ridao suze, njoj bilo neugodno, poslije sam rastavio i sastavio usisivac da povratim muskost.
- Kinesko prkno
#5 Re: Kad muskarci placu
Jesam jednom,krenula zena da podgrije rucak u mikrovalnoj,a ja kaish iz hlaca pa po guzici.
Kad sam vidio da joj se svidja ,od srece sam zaplako.
Kad sam vidio da joj se svidja ,od srece sam zaplako.
- HAVANA
#6 Re: Kad muskarci placu
E svasta.Smetalo bi mi i da se upisam i userem pred njom, pa me uredno previla ko novorodjence kad sam bio bolestan,nismo tad ni u braku bili...Nisam imao priliku i razlog da placem,srecom...a isplako bi se ko godina da mi dodje.Kako tebi naumpadnu ove stvari
Sta mai sa svekrvom,pazis li je...?
Il ste jadnicka do suza dovele 
-
NeenaSa
#7 Re: Kad muskarci placu
Ajmeeee Havana koliko istine.HAVANA wrote:E svasta.Smetalo bi mi i da se upisam i userem pred njom, pa me uredno previla ko novorodjence kad sam bio bolestan,nismo tad ni u braku bili...Nisam imao priliku i razlog da placem,srecom...a isplako bi se ko godina da mi dodje.Kako tebi naumpadnu ove stvariSta mai sa svekrvom,pazis li je...?
Il ste jadnicka do suza dovele
- Billy The Pljuc
#8 Re: Kad muskarci placu
Jao sadie, sto rece HAVANA kako tebi ovakve stvari padnu na pamet. Naravno da se plakalo pred suprugom, bezbroj puta a razlozi bezbeli razni. Gdje ces moderne muskarce na forumu pitati o istom? Helem, jes da je floskula al ovdje na forumu uglavnom alter ego progovara iz forumasa muskog roda. Odgovorno tvrdim da sam plakao i opet cu bezbeli u datoj situvaciji na odredjeni poticaj.
- ho oponopono
#9 Re: Kad muskarci placu
...pih, ovdje je leglo jebača/jebica ...emotivnih invalida...ima i vampira...
... a tako fale im dodiri, fale im sitnice, fale im suze, lice...vape...onako sa dječačkom patetikom, čisto naivno, smiješno čak...kao da je za tri dana zvijezda pad...
...ovdje karaju, ne mijenjaju jastuk mokar od suza, pobogu...a sve što tu čuči su pikseli mrtvi...
...joj jest taj tvoj najebo ...pu pu...
... a tako fale im dodiri, fale im sitnice, fale im suze, lice...vape...onako sa dječačkom patetikom, čisto naivno, smiješno čak...kao da je za tri dana zvijezda pad...
...ovdje karaju, ne mijenjaju jastuk mokar od suza, pobogu...a sve što tu čuči su pikseli mrtvi...
...joj jest taj tvoj najebo ...pu pu...
- JThomas
#10 Re: Kad muskarci placu
kad im dođe.
- SmokingMan
#11 Re: Kad muskarci placu
To samo je znam,i nije mi nikada bilo žao zbog nje.Samo kada bi znala koliko mi je stalo do nje,iako joj o tome veoma malo govorim,suptilno.Nebesa,koliko mi je srcu bliska ta djevojka,bez obzira na njenu narav i sve ono kroz šta je prošla u životu.sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
Svaki dan mi naum padne ona njezina rečenica "Bolje je voljeti i izgubiti,nego nikad ne voljeti - E.Kant."
Ona je ustinu djevojka vrijedna poštovanja.
-
Hakiz
#12 Re: Kad muskarci placu
Sa druge strane, ako ne voliš, primijeniš onu "Ne možeš izgubiti ono što nisi ni imao".SmokingMan wrote:To samo je znam,i nije mi nikada bilo žao zbog nje.Samo kada bi znala koliko mi je stalo do nje,iako joj o tome veoma malo govorim,suptilno.Nebesa,koliko mi je srcu bliska ta djevojka,bez obzira na njenu narav i sve ono kroz šta je prošla u životu.sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
Svaki dan mi naum padne ona njezina rečenia "Bolje je voljeti i izgubiti,nego nikad ne voljeti - E.Kant."
Ona je ustinu djevojka uistinu poštovanja.
- SmokingMan
#13 Re: Kad muskarci placu
Da,to je općeprihvaćeno.Niko nikoga u suštini i neposjeduje.Osjećaji su jedna a ljubav druga stvar,međutim i jedno i drugo vremenom dolazi i prolazi.Hakiz wrote:Sa druge strane, ako ne voliš, primijeniš onu "Ne možeš izgubiti ono što nisi ni imao".SmokingMan wrote:To samo je znam,i nije mi nikada bilo žao zbog nje.Samo kada bi znala koliko mi je stalo do nje,iako joj o tome veoma malo govorim,suptilno.Nebesa,koliko mi je srcu bliska ta djevojka,bez obzira na njenu narav i sve ono kroz šta je prošla u životu.sadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
Svaki dan mi naum padne ona njezina rečenia "Bolje je voljeti i izgubiti,nego nikad ne voljeti - E.Kant."
Ona je ustinu djevojka uistinu poštovanja.
Nadam se da ćemo ostati prijatelji,usitinu mi je žao izgubiti kontakt sa takvom osobom,iako su naši pogledi na svijet različiti.
-
mali_balon
#14 Re: Kad muskarci placu
Ja jednom tako pustio suzu, opali mi mlada samarcinu i rece da nije za piz...u udala i ode da copa obrve, kasnije sam morao usisati stan, obirsati prasinu, i sloziti ves....
-
bumerangss
#15 Re: Kad muskarci placu
Black swan wrote:nemam šta kriti veoma sam emotivan
Nisam oženjen, a dosta sam se naplakao pred raznim ljudima, rodbinom... za najdražom osobom na svijetu...
- Daryl Dixon
#16 Re: Kad muskarci placu
.
Last edited by Daryl Dixon on 28/06/2016 21:31, edited 1 time in total.
- radiša
#17 Re: Kad muskarci placu
placem kad mi neda
- Bloo
- Globalna šefica
#18 Re: Kad muskarci placu
mali_balon wrote:Ja jednom tako pustio suzu, opali mi mlada samarcinu i rece da nije za piz...u udala i ode da copa obrve, kasnije sam morao usisati stan, obirsati prasinu, i sloziti ves....
dođi da ti opalim šamar
- Bloo
- Globalna šefica
#19 Re: Kad muskarci placu
podbuHo si od plačaradiša wrote:placem kad mi neda
- radiša
#20 Re: Kad muskarci placu
dobar sam sad kako je bilo,na oci nisam mogo gledat
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#21 Re: Kad muskarci placu
razumijemo semali_balon wrote:Ja jednom tako pustio suzu, opali mi mlada samarcinu i rece da nije za piz...u udala i ode da copa obrve, kasnije sam morao usisati stan, obirsati prasinu, i sloziti ves....
- vjesticanametli
#22 Re: Kad muskarci placu
pa zeno bozja visesadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?
jel to sad place
- Bloo
- Globalna šefica
#23 Re: Kad muskarci placu
vjesticanametli wrote:pa zeno bozja visesadie_forever wrote:Muskarci da li ste ikada plakali pred suprugom i da li vam smeta pokazati emocije pred zenskom osobom?![]()
![]()
jel to sad placejel svekriva umrla prirodno il si je ubila
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24 Re: Kad muskarci placu
Nekad jesam, prestao. Kako se ono kaze, bacio 
- Capajebo
#25 Re: Kad muskarci placu
Sve vise sumnjam da je sadija ustvari ljubav_aha, samo ovaj profil koristi za ljubavna pitanja...
A vizavi pitanja, ja vala generalno ne placem, nekakav psihicki poremecaj sta li vec
A vizavi pitanja, ja vala generalno ne placem, nekakav psihicki poremecaj sta li vec