KAD LUDJAK PROVOCIRA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

atko

Post by atko »

_BosanaC wrote:I ko su sad sve ludjaci u tom tekstu? :D
Za domaci zadatak, svi procitajte tekst jos jednom i podvucite subjekte, predikate i ludjake u tekstu :lol: :lol: :lol:

Pravo da ti kazem, pun tekst ludaka i ne zna se ko je ljudji :-)
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

Yebem vas licemjerne.

One koji napadaju ovog ludjaka koji crta proroka a dobro zna da to vrijedja osjecaje muslimana-vjernika sirom svijeta, a u isto vrijeme brane onog ludjaka-Iranskog predsjednika koji javno poziva na unistenje cijelog jednog naroda...obrati paznju na prvu recenicu ovog posta...
_BosanaC

Post by _BosanaC »

atko wrote:
_BosanaC wrote:I ko su sad sve ludjaci u tom tekstu? :D
Za domaci zadatak, svi procitajte tekst jos jednom i podvucite subjekte, predikate i ludjake u tekstu :lol: :lol: :lol:

Pravo da ti kazem, pun tekst ludaka i ne zna se ko je ljudji :-)
Svi su tu subjekti :lol: :lol: :lol:
_ambassador

Post by _ambassador »

Lucy01 wrote:Yebem vas licemjerne.

One koji napadaju ovog ludjaka koji crta proroka a dobro zna da to vrijedja osjecaje muslimana-vjernika sirom svijeta, a u isto vrijeme brane onog ludjaka-Iranskog predsjednika koji javno poziva na unistenje cijelog jednog naroda...obrati paznju na prvu recenicu ovog posta...
ma i da nisam vidio odakle tipkas nikakva misterija ne bi bila...:roll:
nisu svjesni (pisem u trecem licu mnozine, ne bih tebe da ubrajam, ili mozda trebam?) da je upravo kod njih najvece cudoviste, olicenje zla. a nema gdje nosom ne zaviru u potrazi za "opasnost po covjecanstvu"...

a sto se tice gospodina umjetnika, drago mi je da mu je sada zivot malo zanimljiviji :D (jer je to trazio :? )
FFK as Lucy01

Post by FFK as Lucy01 »

_ambassador wrote:

nisu svjesni (pisem u trecem licu mnozine, ne bih tebe da ubrajam, ili mozda trebam?) da je upravo kod njih najvece cudoviste, olicenje zla. a nema gdje nosom ne zaviru u potrazi za "opasnost po covjecanstvu"...

a sto se tice gospodina umjetnika, drago mi je da mu je sada zivot malo zanimljiviji :D (jer je to trazio :? )
Ma amdassadore, od volje ti ko shokcu post :-) ...ubroji i svrstaj me gdje god hoces. To i dalje ne mijenja cinjenicu da vecina diskutanata na ovakvim temama (ne kazem da tebe ubrajam u to, a trebam li?) razmislja k'o i glupi Bush: ako nisi s nama i ne razmisljas kao mi, onda si protiv nas....ili da bolje pojasnim "ako osudjujes Iransku politiku, onda si vjerovatno za Izraelsku i Americku" :roll:

Koja ogranicenost :roll:
pitt

Post by pitt »

otkud sad amerika u svemu ovome? :-)
basta sljezove boje

Post by basta sljezove boje »

otkud sad nasa prapostojbina Iran u svemu ovome? Djevojcica previse cita americki tisak pa se predozirala
pitt

Post by pitt »

pa i meni je to najgore sto njega nema :D Da otpocne show :D
_ambassador

Post by _ambassador »

Lucy01 wrote:
_ambassador wrote:

Ma amdassadore, od volje ti ko shokcu post :-) ...ubroji i svrstaj me gdje god hoces. To i dalje ne mijenja cinjenicu da vecina diskutanata na ovakvim temama (ne kazem da tebe ubrajam u to, a trebam li?) razmislja k'o i glupi Bush: ako nisi s nama i ne razmisljas kao mi, onda si protiv nas....ili da bolje pojasnim "ako osudjujes Iransku politiku, onda si vjerovatno za Izraelsku i Americku" :roll:

Koja ogranicenost :roll:
izvini ako si pogresno shvatila, ja sam samo htio reci: ocistite prvo sranje ispred vlastitog praga, pa onda mozda da serete drugima :roll: :-) :D

ne radi se o ogranicenosti, zato i nisam rekao da si ista kao oni :roll:
patrius

Post by patrius »

Ako je i tako,posteno je,covjek bar javno kaze...nas je citava plejada bjelosvjetskih mesetara javno branila...pa smo prosli tako kako jesmo...ako vec hocu da se bijem s tobom,ja cu ti to otvoreno reci,pa kom opanci...Ne znaci da je Ahmadinedzad u pravu,ali meni je,brate,drazi iskren i otvoren neprijatelj nego licemjerni i pretvorni "prijatelji"...Covjek jednostavno pravim imenom naziva ono sto texaski ranger naziva "demokratizacijom"...
jeza u ledja

Post by jeza u ledja »

Svetinja je i Isus Krist, jel tako? Pa nemate pojma u kakvom se kontekstu on sve pominje. Ne zelim ni da spominjem jer cu uvrijediti nekoga. Mislite da to ne vrijedja krscane? U cemu je onda razlika? Razlika je u slobodi govora koja je dozvoljena na zapadu, a u islamskim zemljama ne. Neko ko zivi i radi u zemlji u kojima su takve stvari dozvoljene treba da prihvati da postoje i ovakve stvari. Svugdje ima budala.

I na kraju ovdje nije pitanje slobode govora, a pogotov ne umjetnickog izrazaja, vec moralnih nacela kojih ovaj gospodin ocigledno nema. A zasto? Nije ni za to sto nekoga vrijedja vec sto zbog njega mogu stradati nevini ljudi.
mema mo

Post by mema mo »

LjepoticaiZvjer wrote:za mene je to samo jedan od nacina da se postigne da se o njemu prica.

covjek hoce da je popularan, a posto to ne moze postici umjetnickom vrijednoscu svojih dijela, onda on to radi uz pomoc jeftinih fazona, a pod izgovorom umjetnicke slobode.
potpisujem :-D
Dezidijat

Post by Dezidijat »

Zto jarane kad mu dođe Alkaidaš iza leđa i napravi od njega umjetničku instalaciju pod imenom "Mrtva priroda" il "Mrtva glava ne priča" ... bit će njemu umjetničkih sloboda... :D
Post Reply