Za domaci zadatak, svi procitajte tekst jos jednom i podvucite subjekte, predikate i ludjake u tekstu_BosanaC wrote:I ko su sad sve ludjaci u tom tekstu?
Pravo da ti kazem, pun tekst ludaka i ne zna se ko je ljudji
Svi su tu subjektiatko wrote:Za domaci zadatak, svi procitajte tekst jos jednom i podvucite subjekte, predikate i ludjake u tekstu_BosanaC wrote:I ko su sad sve ludjaci u tom tekstu?![]()
![]()
![]()
Pravo da ti kazem, pun tekst ludaka i ne zna se ko je ljudji
ma i da nisam vidio odakle tipkas nikakva misterija ne bi bila...Lucy01 wrote:Yebem vas licemjerne.
One koji napadaju ovog ludjaka koji crta proroka a dobro zna da to vrijedja osjecaje muslimana-vjernika sirom svijeta, a u isto vrijeme brane onog ludjaka-Iranskog predsjednika koji javno poziva na unistenje cijelog jednog naroda...obrati paznju na prvu recenicu ovog posta...
Ma amdassadore, od volje ti ko shokcu post_ambassador wrote:ma i da nisam vidio odakle tipkas nikakva misterija ne bi bila...Lucy01 wrote:Yebem vas licemjerne.
One koji napadaju ovog ludjaka koji crta proroka a dobro zna da to vrijedja osjecaje muslimana-vjernika sirom svijeta, a u isto vrijeme brane onog ludjaka-Iranskog predsjednika koji javno poziva na unistenje cijelog jednog naroda...obrati paznju na prvu recenicu ovog posta...![]()
nisu svjesni (pisem u trecem licu mnozine, ne bih tebe da ubrajam, ili mozda trebam?) da je upravo kod njih najvece cudoviste, olicenje zla. a nema gdje nosom ne zaviru u potrazi za "opasnost po covjecanstvu"...
a sto se tice gospodina umjetnika, drago mi je da mu je sada zivot malo zanimljiviji(jer je to trazio
)
izvini ako si pogresno shvatila, ja sam samo htio reci: ocistite prvo sranje ispred vlastitog praga, pa onda mozda da serete drugimaLucy01 wrote:Ma amdassadore, od volje ti ko shokcu post_ambassador wrote:ma i da nisam vidio odakle tipkas nikakva misterija ne bi bila...Lucy01 wrote:Yebem vas licemjerne.
One koji napadaju ovog ludjaka koji crta proroka a dobro zna da to vrijedja osjecaje muslimana-vjernika sirom svijeta, a u isto vrijeme brane onog ludjaka-Iranskog predsjednika koji javno poziva na unistenje cijelog jednog naroda...obrati paznju na prvu recenicu ovog posta...![]()
nisu svjesni (pisem u trecem licu mnozine, ne bih tebe da ubrajam, ili mozda trebam?) da je upravo kod njih najvece cudoviste, olicenje zla. a nema gdje nosom ne zaviru u potrazi za "opasnost po covjecanstvu"...
a sto se tice gospodina umjetnika, drago mi je da mu je sada zivot malo zanimljiviji(jer je to trazio
)
...ubroji i svrstaj me gdje god hoces. To i dalje ne mijenja cinjenicu da vecina diskutanata na ovakvim temama (ne kazem da tebe ubrajam u to, a trebam li?) razmislja k'o i glupi Bush: ako nisi s nama i ne razmisljas kao mi, onda si protiv nas....ili da bolje pojasnim "ako osudjujes Iransku politiku, onda si vjerovatno za Izraelsku i Americku"
![]()
Koja ogranicenost
Ako je i tako,posteno je,covjek bar javno kaze...nas je citava plejada bjelosvjetskih mesetara javno branila...pa smo prosli tako kako jesmo...ako vec hocu da se bijem s tobom,ja cu ti to otvoreno reci,pa kom opanci...Ne znaci da je Ahmadinedzad u pravu,ali meni je,brate,drazi iskren i otvoren neprijatelj nego licemjerni i pretvorni "prijatelji"...Covjek jednostavno pravim imenom naziva ono sto texaski ranger naziva "demokratizacijom"...Lucy01 wrote:Yebem vas licemjerne.
One koji napadaju ovog ludjaka koji crta proroka a dobro zna da to vrijedja osjecaje muslimana-vjernika sirom svijeta, a u isto vrijeme brane onog ludjaka-Iranskog predsjednika koji javno poziva na unistenje cijelog jednog naroda...obrati paznju na prvu recenicu ovog posta...
potpisujemLjepoticaiZvjer wrote:za mene je to samo jedan od nacina da se postigne da se o njemu prica.
covjek hoce da je popularan, a posto to ne moze postici umjetnickom vrijednoscu svojih dijela, onda on to radi uz pomoc jeftinih fazona, a pod izgovorom umjetnicke slobode.