Prije par dana sam izgubila rodicu (poginula je u saobraćajnoj nesreći u 21 godini...)
Kad se dese ove teške situacije čovjek shvati koliko je dobrih ljudi tu pomogne ali i ne ljudi da zarade novac.
Željela bih se zahvaliti Damiri i Šefiku Vatreš iz POKOPA, Emini iz CARGO službe Aerodrom Sarajevo i njenim kolegama kao i Faruku iz JEDILER-a koji su mojoj familiji pružili riječ razmijevanja i pomoć pri transportu meita iz Holandije kao i pri organizaciji dženaze.HVALA VAM ZA SVE!!!
A sada na žalost da spomenem Asima iz Bakija koji je tu samo da bi zaradio na nesreći i tuzi koja Vas zadesi kao što je moju porodicu.Imenovani je odbio organizaciju dženaze jer nije on pruzeo meit na aerodromu i samim tim nije zaradio 400KM i što nismo od njega uzeli grobno mjesto već od Pokop-a ali hvala Bogu pa Bakije nisu jedine koje organizuju dženaze...
Zamolila bih fotografe koji zovu porodice odmah nakon obajavljivanja osmrtnica za malo razumjevanja i ljudskosti ( u 7 ujutro su vec poćeli da zovu i nude da snimaju dženazu i slikaju-pa nije svadba već je tuga ali...)
Izvinjenje članovima foruma SARAJEVO-X-com za ovaj teški post ali znam da je ovo najčitaniji forum i iz tog razloga sam odlučila da sa Vama podjelim ovo bolno iskustvo i da se zahvalim navedenim ljudima velikog srca!