kad dobijes godisnji krajem sezone, sta tad?
Moderator: anex
-
O.o
#1 kad dobijes godisnji krajem sezone, sta tad?
Imam 7 dana godisnjeg sredinom / krajem avgusta. Jah, vrem.interval nije idealan al eto... ja bi na more... I ide mi se negdje gdje pored pristojne plaze moze se izaci i navece a da ne ugase muziku u 12 (kao sto su to prosle godine po Hrvatskoj radili)
Ima li ko kakav pametan prijedlog u Crnoj Gori?
Alternativa je da se zadam negdje po Bosni, npr. na rafting ili kakav planinarski dom...
Eto, please people dajte kakvo pametno rjesenje...
Alternativa je da se zadam negdje po Bosni, npr. na rafting ili kakav planinarski dom...
-
amrino
#2 Re: kad dobijes godisnji krajem sezone, sta tad?
Imam isti problem...kolektivni godisnji krajem avgusta...O.o wrote:Imam 7 dana godisnjeg sredinom / krajem avgusta. Jah, vrem.interval nije idealan al eto... ja bi na more... I ide mi se negdje gdje pored pristojne plaze moze se izaci i navece a da ne ugase muziku u 12 (kao sto su to prosle godine po Hrvatskoj radili)
Kontam mozda negdje vanka...Turska ili...more bit da su tad i aranzmani jeftiniji...
Ko zna mozda nas vrijeme posluzi...ionako se svi zale da je sad dzehenem gdje god da odes
- koma
#6 Re: kad dobijes godisnji krajem sezone, sta tad?
Ljudi, jeste li ludi..amrino wrote:Imam isti problem...kolektivni godisnji krajem avgusta...O.o wrote:Imam 7 dana godisnjeg sredinom / krajem avgusta. Jah, vrem.interval nije idealan al eto... ja bi na more... I ide mi se negdje gdje pored pristojne plaze moze se izaci i navece a da ne ugase muziku u 12 (kao sto su to prosle godine po Hrvatskoj radili)
Kontam mozda negdje vanka...Turska ili...more bit da su tad i aranzmani jeftiniji...
Ko zna mozda nas vrijeme posluzi...ionako se svi zale da je sad dzehenem gdje god da odes
To vam je najbolje vrijeme za mora.. necete valjda u Julu.. U julu se na more islo '91.. Ja bio prosli vikend, bilo pretoplo.. Nista se vi ne sekirajte.. jos cete se i zaliti na vrucine ; )
-
EliasVeskot
ČUj nije idealan.Jah, vrem.interval nije idealan al eto..
Ja cekam Novembar da idem U Egipat.
- zena21
#8 Re: kad dobijes godisnji krajem sezone, sta tad?
kako pjesnickikoma wrote:Ljudi, jeste li ludi..amrino wrote:Imam isti problem...kolektivni godisnji krajem avgusta...O.o wrote:Imam 7 dana godisnjeg sredinom / krajem avgusta. Jah, vrem.interval nije idealan al eto... ja bi na more... I ide mi se negdje gdje pored pristojne plaze moze se izaci i navece a da ne ugase muziku u 12 (kao sto su to prosle godine po Hrvatskoj radili)
To vam je najbolje vrijeme za mora.. necete valjda u Julu.. U julu se na more islo '91.. Ja bio prosli vikend, bilo pretoplo.. Nista se vi ne sekirajte.. jos cete se i zaliti na vrucine ; )
- koma
#9 Re: kad dobijes godisnji krajem sezone, sta tad?
zena21 wrote:kako pjesnickikoma wrote:Ljudi, jeste li ludi..
- manijak1
-
EliasVeskot
JA, predlagah Egipat. Slusal mene ko?gdje ti meni predlazes da odem u tom periodu? Very Happy
Hocel ko da se utalimo za avion, doce nas jeftinije ako idemo Dđžuture, hajde O.o uzmi godišnji u Novembru pa ti nece biti dosadn0o.o..
- van Basten
Ma ja sam kontao u Stambol i u sred sezone... jedna agencija ovdje mahala prospektom cijene tipa 400KM 7 dana... samo je caka što ta(takve)cijene vrijede za grupu, a ako ideš pojedinačno onda je haman pa duplo. Grupe nema u ovo doba godine (svi se prže po plažama), a meni samom se to ne organizuje sada.
Al Istambul je dobar za otići i u oktobru, novembru, pa eto... možda formiramo grupu kakvu tada? Nas je dvoje u startu.
A kraj avgusta? Pa puklo more
Al Istambul je dobar za otići i u oktobru, novembru, pa eto... možda formiramo grupu kakvu tada? Nas je dvoje u startu.
A kraj avgusta? Pa puklo more
- amalka
I meni je kao i Vama
Tek polovinom augusta idem na godisnji
Nadam se da cu od 10. augusta, a ne od 20.
Ali, kako je pocelo...
Ali, Croatia je blizu, najprije da cu tamo negdje... Taman ce nasi bosanci zavrsiti s godisnjim
i onda mir

Ali, Croatia je blizu, najprije da cu tamo negdje... Taman ce nasi bosanci zavrsiti s godisnjim
-
Dezze
Fakat, zar vam nije najbolje basem krajem sezone??? Ko hoce da se odmori, neka ide ili prije pocetka sezone ili krajem.... ja bio prije 10 dana...joj meraka, nema one dosadne djecurlije da ti oko glave skace... sve mladji ili stariji parovi, bas za odmoriti.... 
- zena21
ma ljudi moji, pa juni i kraj augusta/pocetak septembra je najbolji period za more... nema guzve, cijene su manje, more toplo, sunce nije prejako...
ja sam bila na morETu 4 puta ove godine po nekoliko dana
i bilo je fantazija... u maju bila 2 puta, vrijeme bilo fantasticno, nema guzve uopste... u junu isto tako
iduce sedmice opet idem, ali sada je vec bitka oko mjesta za peskir
ja sam bila na morETu 4 puta ove godine po nekoliko dana
iduce sedmice opet idem, ali sada je vec bitka oko mjesta za peskir
-
O.o
S kim idem? Joj i to je komplikovano... Mi smo drustvo novopecenih diplomiranih i frisko zaposlenih pa je sad lutrija da se uskladimo svi.
ja kontam jedno 4 da ce da nas bude (uzeli bi apartman) i svako trazi kako zna i umije neki odmor a "poslusacemo" najbolji projedlog.
(Gdje je puno baba kilavo je dijete
)
A uvijek mogu i bratu da se privalim....
ja kontam jedno 4 da ce da nas bude (uzeli bi apartman) i svako trazi kako zna i umije neki odmor a "poslusacemo" najbolji projedlog.
(Gdje je puno baba kilavo je dijete
A uvijek mogu i bratu da se privalim....