ima i srba koi nisu cinili zlodjela samo ih je malo , a sto se tice zlocina sa drugih strana to su dijelovi pijeska u odnosu na jednu ogromnu kamaru po odnosu zlocina i da bih to shvatili fali im jedan dio mozga koi odgovara za stid i sramotu . zato to oni nemogu ni da prihvata kao genocid???noc i dan,dan i noc wrote:pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
Da li mislite da je to uopste moguce da se desi Srbima/vecini Srba/ ? Koje godine ?Kad otprilike ?
Mislite li da ima buducnosti za Srbe ukoliko to ne urade ?
Koji je nacin za suocavanje Srba sa zlocinackom politikom u poslednjih 20 godina ?
Mislite li da sam srbomrzac kad ovako pitam ?
Shvatice onda,kada i svi ostali.Po cemu su to Srbi veci zlocinci od ostalih,...zar ste zaboravili svoja nedela,...samo tudja pamtite.S'obzirom da si iz Beograda,verovatno dobro znas nedela ostalih,...mislim i na Hrvate i na Muslimane.I po cemu si ti to bolja od ostatka Srbije?Zasto zivis u njoj kada ti je tako lose?
Zlocini su bili i jos uvek su na svim stranama - zar si to zaboravila?
Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
-
brdo
#76 Re: Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
-
brdo
#77 Re: Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
otvori oci i pogledaj da li je noc ili dan coronoc i dan,dan i noc wrote:pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
Da li mislite da je to uopste moguce da se desi Srbima/vecini Srba/ ? Koje godine ?Kad otprilike ?
Koji je nacin za suocavanje Srba sa zlocinackom politikom u poslednjih 20 godina ?
Shvatice onda,kada i svi ostali.Po cemu su to Srbi veci zlocinci od ostalih,...zar ste zaboravili svoja nedela,...samo tudja pamtite.S'obzirom da si iz Beograda,verovatno dobro znas nedela ostalih,...mislim i na Hrvate i na Muslimane.I po cemu si ti to bolja od ostatka Srbije?Zasto zivis u njoj kada ti je tako lose?
-
brdo
#78 Re: Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
otvori oci i pogledaj da li je noc ili dan coronoc i dan,dan i noc wrote:pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
-
Jastreb35
Postoje samo dvije metode da se slomi velikosrpstvo. Jednu smo metodu vidjeli u Hrvatskoj, a drugu u Crnoj Gori. Za prvu metodu nemate potencijal, za drugu metodu ocigledno necete da cujete, jer neopravdanim generalizacijama udarnicki sjecete granu na kojoj sjedite. Bez sile, velikosrpstvo je moguce neutralisati samo jacanjem opozicije velikosrpstvu, sto podrazumjeva uspostavljanje mostova sa casnim ljudima u srpskom narodu, pomaganjem istih i podrskom istim. Ocekivati da taj zdrav segment srpskog drustva sam pobjedi velikosrpstvo nije realno.
- bijelo_dugme
CovjekIzBosne wrote:PA jesu li oni krivi sto su se Sarajlije bacali pod njihove grante??????bijelo_dugme wrote:Slovenija 1991- izgubili i slovenci su krivi za rat
Hrvatska 1992 i 1995 - izgubili i hrvati su krivi
Bosna 1992-1995 - nisu pobjedili i muslimani krivi
Kosovo 1999- Albanci krivi
SAD 1999 - Amerikanci krivi.
Pa jebo sve ako je to normalan narod. Evo sada SRS hoce novu turneju po balkanu, zalosno.
Uzrok svih problema na balkanu!!!
Uvijek su oni u pravu, to se naucite. UVIJEK
Za slobodu boj se bije kukavica Srbin nije
Srbi su samo branili svoju zemlju a to sto je poneka granata na Sarajevo zalutala i sto su se Sarajelije sami bacali pod granate pa to
hebiga...
Kada potrebajes ironiju ubaci jedan smiley
More neko mislit da si ozbiljan inace
-
pesak
Postoji istinska opozicija u Srbiji, ali veoma mala...to je vrh LDPa, intelektualci koji nisu clanovi LDPa, ali ga podrzavaju /malo njih/ ...neke nevladine organizacije i to je to...i Canak i njegov LSV u Vojvodini. Mnogo nas je malo.Jastreb35 wrote:Plasticno objasnjenje zasto danas u Srbiji i manjem bosanskohercegpovackom nema istinske opozicije. Ljudi koji zive u mitoloskom svijetu nebeskih osobina jednog naroda, ne vidi nista lose u zastrasivanju ili eliminaciji neistomisljenika.pesak wrote:Danas, u Srbiji ne mozes kritikovati srpsku pravoslavnu crkvu, niti govoriti o srpskim ratnim zlocinima bez posledica. ako uopste mozes, ak,o te ne ometu. sto je najgore, cak i u jedinoj partiji koja moze imati buducnost-a to je ldp , kritikovati spc ili pricati o srpskim ratnim zlocinima je neoprostiv greh. admin me je prvo "savetovao" da izbrisem topic "Srpski ratni zlocini", onda su mi menjali ime topica, dobijala sam privatne poruke na forumu da sam Srbomrzac i da me sram , sram , bude , da se stidim svog pisanja, vredjao me nesmetano neki radikal, provaljivali moj identitet javno, radikal mi pretio da ce me nabiti na kolac dok me "Turcin" gleda u oci, da ce mi poslati nekog na moju adresu. I nije niko od njih banovan, samo ja. Zbog toga sto nisam htela da obrisem topic o srpskim ratnim zlocinima. To se sve desava na forumu LDP-partije.
Iz svega ovog zakljucujem da za Srbiju nema sanse, ko zna jos koliko vremena...ne znam.
http://www.ldpcukarica.org.yu/cgi-bin/y ... rd=general
sad cekaju da ovaj topic postane "star" pa da ga premeste dole, gde niko ne cita.
Nije u redu biti licemer, lazno se predstavljati, lagati. Oni to rade. Clanovi LDPa. Nazalost.
-
Jastreb35
Da, pogresno sam se izrazio. Hvala na ispravci.pesak wrote:Postoji istinska opozicija u Srbiji, ali veoma mala...to je vrh LDPa, intelektualci koji nisu clanovi LDPa, ali ga podrzavaju /malo njih/ ...neke nevladine organizacije i to je to...i Canak i njegov LSV u Vojvodini. Mnogo nas je malo.Jastreb35 wrote:Plasticno objasnjenje zasto danas u Srbiji i manjem bosanskohercegpovackom nema istinske opozicije. Ljudi koji zive u mitoloskom svijetu nebeskih osobina jednog naroda, ne vidi nista lose u zastrasivanju ili eliminaciji neistomisljenika.pesak wrote:Danas, u Srbiji ne mozes kritikovati srpsku pravoslavnu crkvu, niti govoriti o srpskim ratnim zlocinima bez posledica. ako uopste mozes, ak,o te ne ometu. sto je najgore, cak i u jedinoj partiji koja moze imati buducnost-a to je ldp , kritikovati spc ili pricati o srpskim ratnim zlocinima je neoprostiv greh. admin me je prvo "savetovao" da izbrisem topic "Srpski ratni zlocini", onda su mi menjali ime topica, dobijala sam privatne poruke na forumu da sam Srbomrzac i da me sram , sram , bude , da se stidim svog pisanja, vredjao me nesmetano neki radikal, provaljivali moj identitet javno, radikal mi pretio da ce me nabiti na kolac dok me "Turcin" gleda u oci, da ce mi poslati nekog na moju adresu. I nije niko od njih banovan, samo ja. Zbog toga sto nisam htela da obrisem topic o srpskim ratnim zlocinima. To se sve desava na forumu LDP-partije.
Iz svega ovog zakljucujem da za Srbiju nema sanse, ko zna jos koliko vremena...ne znam.
http://www.ldpcukarica.org.yu/cgi-bin/y ... rd=general
sad cekaju da ovaj topic postane "star" pa da ga premeste dole, gde niko ne cita.
Nije u redu biti licemer, lazno se predstavljati, lagati. Oni to rade. Clanovi LDPa. Nazalost.
-
CovjekIzBosne
Nisam bio ironican ZVANICNA pozicija Srpskih vodabijelo_dugme wrote:CovjekIzBosne wrote:PA jesu li oni krivi sto su se Sarajlije bacali pod njihove grante??????bijelo_dugme wrote:Slovenija 1991- izgubili i slovenci su krivi za rat
Hrvatska 1992 i 1995 - izgubili i hrvati su krivi
Bosna 1992-1995 - nisu pobjedili i muslimani krivi
Kosovo 1999- Albanci krivi
SAD 1999 - Amerikanci krivi.
Pa jebo sve ako je to normalan narod. Evo sada SRS hoce novu turneju po balkanu, zalosno.
Uzrok svih problema na balkanu!!!
Uvijek su oni u pravu, to se naucite. UVIJEK
Za slobodu boj se bije kukavica Srbin nije
Srbi su samo branili svoju zemlju a to sto je poneka granata na Sarajevo zalutala i sto su se Sarajelije sami bacali pod granate pa to
hebiga...
Kada potrebajes ironiju ubaci jedan smiley![]()
More neko mislit da si ozbiljan inace
A za smajlije
- jeza u ledja
Srbija je izuzetno retrogradna i konzervativna zemlja, sa izrazitim osjecajem nacionalnog i vjerskog indetiteta. Cak i ljudi koji dizu glas protiv zlocinaca i huskacke politike su u velikom broju slucajeva jako konzervativni, zive u idejama i mitovima iz proslosti, u nekom nostalgicnom svijetu bivsih procesa, ideologija i tendencija. Latentna ksenofobija, prouzrokovana shvatanjima sto stvarnih, sto imaginarnih tekovina je prisutna u maltene svakom stanovniku Srbije.
U takvom okruzenju tesko da ce se ista promjeniti.
Srbija jos uvijek trazi sebe, do sada su se trazili u drugima. Tako i ti, pesak, na pogresnom mjestu trazis odgovore i upadas u istu onu zamku u koju su upali tvoji sunarodnjaci koje toliko prezires, samo na drugi nacin.
Razmisli o tome.
U takvom okruzenju tesko da ce se ista promjeniti.
Srbija jos uvijek trazi sebe, do sada su se trazili u drugima. Tako i ti, pesak, na pogresnom mjestu trazis odgovore i upadas u istu onu zamku u koju su upali tvoji sunarodnjaci koje toliko prezires, samo na drugi nacin.
Razmisli o tome.
-
Jastreb35
Kako sam ja shvatio, kolegica zeli pospjesiti dijalog izmedju tolerantnih elemenata u srbijanskom i nasem drustvu. A to je li, nece pokusavati na nekom norveskom forumu.jeza u ledja wrote:Srbija jos uvijek trazi sebe, do sada su se trazili u drugima. Tako i ti, pesak, na pogresnom mjestu trazis odgovore i upadas u istu onu zamku u koju su upali tvoji sunarodnjaci koje toliko prezires, samo na drugi nacin.
- jeza u ledja
Pogresno si shvatio:Jastreb35 wrote:Kako sam ja shvatio, kolegica zeli pospjesiti dijalog izmedju tolerantnih elemenata u srbijanskom i nasem drustvu. A to je li, nece pokusavati na nekom norveskom forumu.jeza u ledja wrote:Srbija jos uvijek trazi sebe, do sada su se trazili u drugima. Tako i ti, pesak, na pogresnom mjestu trazis odgovore i upadas u istu onu zamku u koju su upali tvoji sunarodnjaci koje toliko prezires, samo na drugi nacin.
pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
- jeza u ledja
Jastreb35 wrote:Prilicno sam siguran da nisam.
haj dobro...
U njenom(?) postu se nigdje ne spominju Bosanci, ona nas pita sta mislimo kad ce se 'njeni' otrijezniti i shvatiti sta su uradili nama. Ja kazem - na pogresnom mjestu trazi odgovore, jer mi nismo kompetentni niti objektivni da dajemo odgovor na takvo pitanje. Ja shvatam njenu izfrustriranost sadasnjim stanjem u Srbiji, ali i zelju ljudi ovdje na forumu da se nasladjuju njihovim jadima.
Tema odise hipokrizijom.
- bijelo_dugme
-
seiko22
- Location: "REPUBLIKA SRPSKA IS GENOCIDAL PRODUCT AND SHOULD BE ABOLISHED " Prof. Francis A. Boyle
F E R A L
Pero s onoga svijeta - Kreten, a ne navijač
Petar LUKOVIĆ
--------------------------------------------------------------------------------
Neoborivi utisak tjedna: slika dementnih srpskih nogometnih navijača koji su usred Helsinkija, na tamošnjem olimpijskom stadionu, u kolektivnom šovinističkom transu razvili transparent s imenom Ratka Mladića, uzgred podsetili Fince na EPP parolu "Kosovo je Srbija" i mahanjem unakažene EU zastave plastično objasnili koliko je pomenutoj Srbiji stalo do ostatka kontinenta – najpreciznija je mentalna dijagnoza one vrsti poremećene svesti koja trese ovu tzv. državu.
001: Valjalo je videti srpske navijače uoči utakmice Finska – Srbija: sa razvijenim crnim četničkim zastavama i obaveznim šajkačama s kojih nas je gledalo ljotićevsko znamenje, zagrljeni u ćiriličnom kolu, ispred stadiona su otpevali "Od Topole pa do Ravne Gore/ Sve su straže đenerala Draže" s iskrenim ubeđenjem da je ovaj budući Eurosong jedini autentični srpski brend. Sasvim nenavikli da u Helsinkiju vide čovekolike primate, prljave i bezube, koji grlenim glasom uzvikuju "Srbija! Srbija!" i "Ratko! Mladić!" gurajući tri prsta u kameru – retki prolaznici bi na trenutak zastali i onda produžili, očigledno šokirani pojavom pomahnitalih hordi koje su, ko zna kako, stigle u Finsku.
Ako su ovi "navijači" stigli iz Srbije ili iz Republike Šumske, ko im je i zašto dao vizu? Da li je uopšte moguće da ovakvi stvorovi dobiju mogućnost da zagade Helsinki u koji su, očigledno, poneli sve fašističke rekvizite? Ako su, pak, ovi "navijači" gastarbajteri – teško onim poslodavcima kod kojih rade. U obe varijante, uplašeni Finci nisu reagovali: umesto da nekakva specijalna policija uleti na stadion, polomi i zapali transparente i prebije stoku, oduzme im pasoše i baci ih na robiju – Finci su se pravili blesavi, tobož ne znaju ćirilicu te nisu razumeli da se radi o Ratku Mladiću!
002: Šteta što su Finci ispali pičke. Da su hteli, za precizan prevod parola i paraživotinjskih urlika mogli su da pitaju Predsednika Borisa Tadića koji je utakmicu pratio iz svečane lože gde je sedeo sa Olijem Renom, evropskim komesarem za nekakve europske integracije. S blentavo-euforičnim izrazom tipičnog srpskog navijača, Tadić je aktivno učestvovao u srpskoj borbi za nova tri boda, otpozdravljajući srpskom krdu koje umalo nije krenulo u stampedo nakon pobede od 2:0 nad mučenim Fincima; sama činjenica da nije pomenuo ništa od onoga što je ceo svet video na stadionu – klicanje Ratku Mladiću, zajebavanje Evropske Unije, vesele četnike ili crne zastave s lobanjom i kostima, čini ga saučesnikom ove profašističke predstave tradicionalno karakteristične za Srbiju.
Umesto da se sablazni, izvini domaćinima, objasni da su u pitanju kreteni, a ne navijači – Boris Tadić je otkrio da je ovo "veliki uspeh Srbije", ne precizirajući na šta misli: na pobedu nogometaša ili na trijumf navijača koji su predstavili Srbiju u pravom svetlu. Potom je Tadić, kao da je na mestu nogometnog selektora, nešto lupetao oko "igre kratkih pasova" i "našem tipičnom stilu", ne pominjući blam u kojem je sam dobrovoljno učestvovao. Klasični Tadić, naravno! Sa ovakvim navijačima i ovakvim Predsednikom države – da ne pominjem fašistu na mestu Predsednika Vlade – sve što nam se najgore desi, sasvim smo zaslužili!
003: Pod naslovom "Perverznjaci stopirani", ovdašnji pravoslavni tabloidi s ponosom su objavili vijest da je u beogradskom Studentskom gradu prekinuta projekcija filma "Slani kikiriki" Tomislava Gotovca. Ovu časnu akciju u obrani svekolikog Srpstva protiv hrvatskog autora koji je – podrazumeva se – ustaša, naročito jer se zove Tomislav Gotovac, organizovala je nadaleko čuvena nevladina organizacija "Obraz" poznata po svojim prefinjenim nacističko-religioznim načelima. Izvesni skot koji se predstavlja "generalnim sekretarom" ove paraSS grupe, povodom prekida filma izjavio je: "O težini zloduhovnog ludila koje obitava u glavi ovog nesrećnika (Gotovca), svedoči činjenica da se dotični nije libio da svoje bolesne maštarije iznosi pred publikom u kojoj je bilo čak i dece predškolskog uzrasta!"
Ovo senzacionalno otkriće: da avangardne filmske predstave u Studentskom gradu prate deca "predškolskog uzrasta" koja u toj dobi već shvataju neviđene razmere svetske zavere protiv Srba – okončano je još jednom izjavom pomenutog genseka: "... studenti su uspeli da prekinu prikazivanje filma i tako osvetlaju obraz Beograda." Nakon Helsinkija, još jedna pobeda u Studentskom gradu: igra kratkih pasova, rekao bi Tadić!
004: U retkim trenucima odmora kad srpski navijači oštre noževe ili peglaju zastavu sa imenom Ratka Mladića – lepo je čuti neku promišljenu i kosmopolitsku izjavu. Recimo, od Marije Šerifović, pobednice Eurovizije, koja je post festum, baš ovih dana, lamentirala o genetskim karakteristikama nordijskih naroda. U rasističkom napadu iskrenosti, Pobednica je izjavila da "prezire Fince" jer su "žuti i providni" i da se nada da više "neće morati da ide u tu zemlju" koja joj je odvratna! Tek da podsetimo: ta odvratna zemlja dala je Šerifovićki 12 poena, da ne pominjemo odvratni publicitet i još odvratniju medijsku pažnju koja je ukazana Eurosong-Mentolu.
Sve bi se još nekako moglo objasniti medicinskom činjenicom da je nesrećnica pre tri nedelje posetila Skupštinu Srbije i da se tamo, verovatno, zarazila srboidnim virusom, ali je pravi razlog Marijinog ludila otkrio njen menadžer koji je rekao: "Znam da nije htela da deluje rasistički, ali bila je izazvana Ahtisarijem. Revoltirana je što jedan takav čovek, koji je inače Finac, hoće da preotme Kosovo, srce njene zemlje."
Kosovka devojka a.k.a. Marija Šerifović očigledno je mnogo bolesnija nego što se činilo: kako će se nesrećnica tek ponašati kad "srce njene zemlje" postane nezavisno, ostaje laka misterija za Fince ali ne i za lekare koji odavno znaju da je srbovanje – neizlečivo! Tu ni "Molitva" ne pomaže!
-
pesak
Nema na cemu. Istina je jedna....poradi istine, vratili me na forum. Mogao bi neko i odavde da se ukljuci, ako ima zivaca...maha wrote:@pesak
Pogledao sam na forumu LDP-a temu Srpski zlocini.
Zelim samo da ti kazem Hvala Ti, od srca!
- vaca
Ja na ovo sve sto sam upravo procitala mogu samo da izrazim svoju nadu da mi vecina vas ovdje nije komsija i da necu imati priliku da vas sretnem ili nedajboze upoznam... Kako uopste opravdavate toliki nacionalizam i to cini mi se onako, iskreno vjerujuci da je to potpuno ok i na mjestu kada dolazi od Bosnjaka? Ne mislite da je to licemjerno?
Pitanje za Pesaka: Da li zaista mislis da ces ovdje dobiti ODGOVOR na tvoje pitanje? Pogotovo sto sam sigurna da od starta znas na kakve reakcije ce naici tvoj post tipa: fali im dio mozga, gusle, vuk, dlaka itd? Ne mislis li da ovakvim svojim stavovima pospjesujes nacionalizam ovdje odnosno djelujes kontra od onoga za sta tvrdis da se zalazes?
Pitanje za Pesaka: Da li zaista mislis da ces ovdje dobiti ODGOVOR na tvoje pitanje? Pogotovo sto sam sigurna da od starta znas na kakve reakcije ce naici tvoj post tipa: fali im dio mozga, gusle, vuk, dlaka itd? Ne mislis li da ovakvim svojim stavovima pospjesujes nacionalizam ovdje odnosno djelujes kontra od onoga za sta tvrdis da se zalazes?
-
pesak
vaca, pravo da ti kazem, ne znam. Ja sam postavila pitanje, pa sad, svako odgovara kako misli, slobodno. U Srbiji velika masa ljudi nema pojma da je neko od njihovih sunarodnika uopste i pocinio neki zlocin. Nemaju INFORMACIJU. Jedina njihova informacija je snimak streljanja onih bosanskih decaka . To je bio sok za naciju, ali je vrlo kratko trajao i brzo su mafijaski udbaski, ili vec kakvi, dirigovani mediji poceli da pisu o glumcima i ostalim gadostima....i zaboravilo se. Tu i tamo, veoma retko, bude neki odlican dokumentarac na tv b92 , i to je to. Ljudi nemaju pojma. Ziveli su u medijskoj blokadi za vreme ratova, za vreme Milosevica. I sad je medijska blokada. Tu i tamo iskrsne kakva masovna grobnica u okolini Beograda
, ali imam utisak da to niko ne povezuje sa zlocinima...kao da je u tim grobnicama zakopano cvece ...ne znam. Istina je nekad toliko strasna, sad je strasna, da ljudi prosto ne mogu da je pogledaju. Zato je rano za njih da postavim ovo isto pitanje na neki srpski forum ukljucujuci i forum jedine progresivne partije ovde. ...pa sam pobesnela i postavila ovakvo pitanje ovde.
-
klixober
pesak,ti si zito u kukolju
Ja samo mogu da ti se zahvalim.Odustao sam od objasnjavanja ljudima koji pricaju ekavicu sta se ovdje desilo.Ko do sada nije shvatio,nece ni shvatiti(Aleksandar Hemon).I mada to svi znamo,lijepo je podsjetiti se da svugdje ima normalnih ljudi.Procitao sam na LDP forumu sta si pisala.Bez patetike,hvala ti
Ja samo mogu da ti se zahvalim.Odustao sam od objasnjavanja ljudima koji pricaju ekavicu sta se ovdje desilo.Ko do sada nije shvatio,nece ni shvatiti(Aleksandar Hemon).I mada to svi znamo,lijepo je podsjetiti se da svugdje ima normalnih ljudi.Procitao sam na LDP forumu sta si pisala.Bez patetike,hvala ti
-
voajer
Ja bih prije rekao da pesak ovakvim temama prije pravi nacionaliste (ili naciste kao sto je ovaj lik prije mene) nervoznima jer ljude jos vise ucvrscava u uvjerenju da nas ima koji smo blizi jedni drugima iako pripadnici razlcitih naroda nego nekim nasim sunarodnicima.vaca wrote:Ja na ovo sve sto sam upravo procitala mogu samo da izrazim svoju nadu da mi vecina vas ovdje nije komsija i da necu imati priliku da vas sretnem ili nedajboze upoznam... Kako uopste opravdavate toliki nacionalizam i to cini mi se onako, iskreno vjerujuci da je to potpuno ok i na mjestu kada dolazi od Bosnjaka? Ne mislite da je to licemjerno?
Takve su ideje pogubne za zdrav nacionalisticko-ksenofobni ambient.
-
artzy
Covjece, ovo je biser desetljeca...bijelo_dugme wrote:Ovo je najsmjesnijo sto sam procito u zadnji vrijeme
http://uncyclopedia.org/wiki/Serbia
![]()
(engleski)