to nesto na moj racun jel?danas wrote:kad ce se suociti? ma evo, samo sto nisu... sad ce -- u iduci utorak...![]()
Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
-
tempora
Samo neka se Karla del Ponte sto brze razduzi.Od njenih vremenskih prognoza imam ucestalu kostobolju.black wrote:Del Ponte: Srbija surađuje!
To je sadržaj izvješća koje će Karla odaslati UN-u, no s dodatkom: 'Hoću rezultate', rekla je na srpskom jeziku, a na pitanje kada, dodala je - također na srpskom -'Sada!'.
Glavna haška tužiteljica Carla del Ponte izjavila je u srijedu u Beogradu da će njeno izvješće Vijeću sigurnosti UN-a o suradnji Srbije biti pozitivno, ali da do 18. lipnja, kad podnosi izvješće, "ima još vremena" i da dotad očekuje "i druge pozitivne rezultate".
Izvješće koje će podnijeti Vijeću sigurnosti UN-a, kazala je ona, biti će "izraz pozitivnih koraka" koje je službeni Beograd učinio, pri čemu je posebno izdvojila opredijeljenost nove Vlade Srbije za suradnju s Haškim sudom, nedavno formiranje Savjeta za nacionalnu sigurnost, kojem predsjeda predsjednik Srbije Boris Tadić, kao i uhićenje i predaju Haškom sudu generala Zdravka Tolimira.
"Imamo prve konkretne znakove napretka u suradnji u formiranju Savjeta za nacionalnu sigurnost i uhićenju generala Tolimira. To su pozitivni pomaci u suradnji, ali potrebno je uhititi i druge bjegunce, posebno Mladića, čije uhićenje očekujemo vrlo, vrlo skoro", kazala je Del Ponte, dodajući da je u razgovorima sa srbijanskim dužnosnicima primijetila "ozbiljnu opredijeljenost za suradnju", te da je na uhićenju Tolimira čestitala direktoru Sigurnosno-obavještajne agencije (BIA) Radi Bulatoviću.
Niti glavna haška tužiteljica, niti predsjednik Tadić s kojim se sastala prije nego što se prvi puta u tri dana boravka u Beogradu obratila javnosti na konferenciji za novinare, nisu željeli posebno komentirati navode da odbjegli Tolimir nije uhićen u Republici Srpskoj, već u Srbiji. Tadić je kazao da su za akciju uhićenja Tolimira "znali svi koji su za to trebali znati", osporivši tako tvrdnje nekih medija da s akcijom nisu bili upoznati koordinatori Akcijskog plana za suradnju s Haškim sudom, niti državni vrh.
Predsjednik Boris Tadić ponovo je naglasio da su vlasti u Beogradu čvrsto opredijeljene za dovršenje suradnje s Haškim sudom, te da je neophodno uhićenje svih odbjeglih haških optuženika.
"Opredijeljeni smo za nastavak suradnje zbog vlastite budućnosti i spremnosti na pomirenje sa susjednim narodima i državama, a ne zbog Europske unije, Haškog suda i međunarodnih organizacija", kazao je Tadić novinarima nakon susreta s glavnom haškom tužiteljicom.
Kako je Tadić izjavio za beogradski dnevnik Danas od srijede, činjenica da je glavna haška tužiteljica u Beograd došla na poziv Vlade i predsjednika Srbije znači da postoji suglasnost za zajednički rad na okončanju suradnje s Haškim sudom. "Akcije vezane za lociranje, privođenje, uhićenje i ekstradiciju haških optuženika događale i dan prije nego što je formirana vlada, prije nego što su članovi Vlade službeno položili prisegu u parlamentu. To znači da imamo apsolutnu suglasnost oko okončanja suradnje s Haškim tribunalom", kazao je srbijanski predsjednik, izrazivši očekivanje da se Carlu del Ponte može "riječima i djelima" uvjeriti u to da njeno izvješće o suradnji bude pozitivno. On je istaknuo kako je omogućen pristup dokumentima, svjedocima i izražena jasna nedvosmislena suradnja s Haškim sudom u provođenju akcija traganja s ciljem uhićenja optuženih za ratne zločine, uključujući i Ratka Mladića. Traganje za njim je, kako je rekao, ovoga trenutka stvar policije i sigurnosnih službi koje su u okviru Savjeta za nacionalnu sigurnost.
Carla del Ponte, nakon što se u protekla tri dana sastala sa srbijanskim državnim vrhom, ministrima obrane, pravosuđa i policije, predstavnicima obavještajnih službi i koordinatorima Akcijskog plana za okončanje suradnje s Haškim sudom, u Beogradu ostaje i u četvrtak, kad će se - kako se doznaje - još jednom sastati s direktorima BIA-e i Vojno-sigurnosne agencije (VBA) Radom Bulatovićem i Svetkom Kovačem, kao i tužiteljem za ratne zločine Srbije i jednim od koordinatora Akcijskog plana Vladimirom Vukčevićem.
Net.hr
06.06.2007.
- Prozor
Nikad. Ovi sto su bili djeca 90-ih i imaju sansu. ali onaj sto je tad bio odrastao covjek i opredjelio se za cetnike nikad nece biti anti-fasista. Ko je tad stao na stranu pravde stao je.
Glavno meni sto sam izgubio povjerenje u taj narod, ne zelim generalizovati i ima casnih pojedinaca, ali oko 90% pripadnika tog naroda su se preko noci opredjelili za cetnike.
Zapravo, izgubio sam povjerenje u bosanske Srbe. Srbijanci su bili u medijskoj blokadi i u jedno-nacionalnom drustvu i cak bi mozda i povjerovao Srbijancu sto je promjenio misljenja od onoga sto je imao 90-ih ali bosanskom Srbinu nikada. Jednostavno zato sto je bio u multi-etnickom drustvu i imao pri ruci informacija kol´ko i ja pa stao u red sa cetnicima.
Ponavljam, ko je 90-ih bio odrastao i stao na stranu pravde stao je, ko nije nece nikad.
Glavno meni sto sam izgubio povjerenje u taj narod, ne zelim generalizovati i ima casnih pojedinaca, ali oko 90% pripadnika tog naroda su se preko noci opredjelili za cetnike.
Zapravo, izgubio sam povjerenje u bosanske Srbe. Srbijanci su bili u medijskoj blokadi i u jedno-nacionalnom drustvu i cak bi mozda i povjerovao Srbijancu sto je promjenio misljenja od onoga sto je imao 90-ih ali bosanskom Srbinu nikada. Jednostavno zato sto je bio u multi-etnickom drustvu i imao pri ruci informacija kol´ko i ja pa stao u red sa cetnicima.
Ponavljam, ko je 90-ih bio odrastao i stao na stranu pravde stao je, ko nije nece nikad.
-
artzy
To je sranje jer mi se cini dok se u Srbiji nesto ne promijeni nikome nece biti dobro zadugo.pesak wrote:Bas si lepo objasnio.voajer wrote:Hej, pa ti iz Beograda
Sta bilo ko od nas moze da uradi?
Problem nacionalizma, kao i problem svake druge ideologije je da ideoloska dogma zamjenjuje eticke vrijednosti. Tako dolazis u situaciju da raspravljas sa "ideolozima" iako sa njima nemas osnovnu zajnicku saglasnost o zlu i dobru (ideologije opravdavaju zlo kao nesto neophodno da bi se doslo do cilja, odnosno "na putu ka uzvisenom cilju nije moguce uciniti nikakvo zlo akamoli zlocin") U takvim uslovima je rasprava besmislena.
Preostaje politicka borba, glasanje i verbalno i smisleno ismijavanje idiotskih ideja...Hvala. Ne znam sta bi sa zakonom sto ga je pominjao Canak , po kome bi bilo krivicno delo relativizacija zlocina ?Islo bi se u zatvor...mozda je to jedino resenje...jer , stvarno, rasprave nema, bas iz razloga koje si naveo.
Mogu slobodno da kazem da su cak i u ldp-u i ds-u , clanovi uglavnom slepi za pocinjene zlocine i to me vrlo obeshrabruje. Ono sto prica vrh stranke sto se tice suocavanja sa zlocinima, nema podrsku medju clanstvom. Ovde je potpuno poremecen sistem vrednosti zbog nacionalizma. Cak te sprecavaju da nesto ucinis po tom pitanju, unutar stranke.
- pitt
jest utorak zatoŠeha wrote:Sta na tvoj? Pa nije spomenula Bob Rock-apitt wrote:to nesto na moj racun jel?danas wrote:kad ce se suociti? ma evo, samo sto nisu... sad ce -- u iduci utorak...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
pesak
evo ko je zainteresovan za intervju karlin na tv b92....
http://www.b92.net/info/emisije/poligra ... _id=250222
http://www.b92.net/info/emisije/poligra ... _id=250222
-
pesak
Izbacili su me sad sa beogradskog LDP-foruma Cukarice. Stavljala sam tekstove sarajevskih pisaca i dokumenta o stradanju Sarajeva u opsadi.artzy wrote:To je sranje jer mi se cini dok se u Srbiji nesto ne promijeni nikome nece biti dobro zadugo.pesak wrote:Bas si lepo objasnio.voajer wrote:Hej, pa ti iz Beograda
Sta bilo ko od nas moze da uradi?
Problem nacionalizma, kao i problem svake druge ideologije je da ideoloska dogma zamjenjuje eticke vrijednosti. Tako dolazis u situaciju da raspravljas sa "ideolozima" iako sa njima nemas osnovnu zajnicku saglasnost o zlu i dobru (ideologije opravdavaju zlo kao nesto neophodno da bi se doslo do cilja, odnosno "na putu ka uzvisenom cilju nije moguce uciniti nikakvo zlo akamoli zlocin") U takvim uslovima je rasprava besmislena.
Preostaje politicka borba, glasanje i verbalno i smisleno ismijavanje idiotskih ideja...Hvala. Ne znam sta bi sa zakonom sto ga je pominjao Canak , po kome bi bilo krivicno delo relativizacija zlocina ?Islo bi se u zatvor...mozda je to jedino resenje...jer , stvarno, rasprave nema, bas iz razloga koje si naveo.
Mogu slobodno da kazem da su cak i u ldp-u i ds-u , clanovi uglavnom slepi za pocinjene zlocine i to me vrlo obeshrabruje. Ono sto prica vrh stranke sto se tice suocavanja sa zlocinima, nema podrsku medju clanstvom. Ovde je potpuno poremecen sistem vrednosti zbog nacionalizma. Cak te sprecavaju da nesto ucinis po tom pitanju, unutar stranke.
Vrh LDPa, sa Cedomirom Jovanovicem na celu, nema blage veze sa clanstvom, ili je Ceda maneken, kao i Boris Tadic. Ne razumem. Ne lici mi da se folira. Mozda se njegova partija pretvara u neku nacionalisticku struju DSa. Nema kontrolu.
Ne znam sta da kazem. Ovde je totalni mrak.
-
klixober
Sumnjam da je Ceda maneken.Meni se cini da je dobar i iskren,ali u takvom okruzenju ne moze sve sto misli reci i uraditi jer bi LDP kao stranka izgubila dosta clanova i glasaca i postala minorna.Meni bar tako izgleda sa strane.pesak wrote: Izbacili su me sad sa beogradskog LDP-foruma Cukarice. Stavljala sam tekstove sarajevskih pisaca i dokumenta o stradanju Sarajeva u opsadi.
Vrh LDPa, sa Cedomirom Jovanovicem na celu, nema blage veze sa clanstvom, ili je Ceda maneken, kao i Boris Tadic. Ne razumem. Ne lici mi da se folira. Mozda se njegova partija pretvara u neku nacionalisticku struju DSa. Nema kontrolu.![]()
-
pesak
evo ti link ldp sajta http://www.ldp.org.yu/komeba wrote:Sumnjam da je Ceda maneken.Meni se cini da je dobar i iskren,ali u takvom okruzenju ne moze sve sto misli reci i uraditi jer bi LDP kao stranka izgubila dosta clanova i glasaca i postala minorna.Meni bar tako izgleda sa strane.pesak wrote: Izbacili su me sad sa beogradskog LDP-foruma Cukarice. Stavljala sam tekstove sarajevskih pisaca i dokumenta o stradanju Sarajeva u opsadi.
Vrh LDPa, sa Cedomirom Jovanovicem na celu, nema blage veze sa clanstvom, ili je Ceda maneken, kao i Boris Tadic. Ne razumem. Ne lici mi da se folira. Mozda se njegova partija pretvara u neku nacionalisticku struju DSa. Nema kontrolu.![]()
kazu oni sve sto treba, potpuno iskreno...problem je samo sto je clanstvo uglavnom nacionalisticko i nema blage veze sa ovim sto govori vrh stranke.
pravo da kazem, ne znam kako ce taj konflikt resiti. svi se prave blesavi.
-
pesak
Politika LDP-a zasniva se na nekoliko osnovnih programskih načela i ciljeva:
Evropska budućnost Srbije
Usvajanje osnovnih vrednosti evropskog društva
Raskid sa Miloševićevim nasledjem i osuda zločinačke politike i ljudi koji su zločine inspirisali, naredjivali ili sprovodili
Sistematsko negovanje slobode gradjana, poštovanje ljudskih prava i razvlašćivanje mafijaške i autoritarne države u kojoj živimo, te uspostavljanje odnosa slobodne konkurencije u privredi, puna decentralizacija javne uprave, puna autonomija Vojvodini.
Evropska budućnost Srbije
Usvajanje osnovnih vrednosti evropskog društva
Raskid sa Miloševićevim nasledjem i osuda zločinačke politike i ljudi koji su zločine inspirisali, naredjivali ili sprovodili
Sistematsko negovanje slobode gradjana, poštovanje ljudskih prava i razvlašćivanje mafijaške i autoritarne države u kojoj živimo, te uspostavljanje odnosa slobodne konkurencije u privredi, puna decentralizacija javne uprave, puna autonomija Vojvodini.
-
pesak
Danas, u Srbiji ne mozes kritikovati srpsku pravoslavnu crkvu, niti govoriti o srpskim ratnim zlocinima bez posledica. ako uopste mozes, ak,o te ne ometu. sto je najgore, cak i u jedinoj partiji koja moze imati buducnost-a to je ldp , kritikovati spc ili pricati o srpskim ratnim zlocinima je neoprostiv greh. admin me je prvo "savetovao" da izbrisem topic "Srpski ratni zlocini", onda su mi menjali ime topica, dobijala sam privatne poruke na forumu da sam Srbomrzac i da me sram , sram , bude , da se stidim svog pisanja, vredjao me nesmetano neki radikal, provaljivali moj identitet javno, radikal mi pretio da ce me nabiti na kolac dok me "Turcin" gleda u oci, da ce mi poslati nekog na moju adresu. I nije niko od njih banovan, samo ja. Zbog toga sto nisam htela da obrisem topic o srpskim ratnim zlocinima. To se sve desava na forumu LDP-partije.
Iz svega ovog zakljucujem da za Srbiju nema sanse, ko zna jos koliko vremena...ne znam.
http://www.ldpcukarica.org.yu/cgi-bin/y ... rd=general
sad cekaju da ovaj topic postane "star" pa da ga premeste dole, gde niko ne cita.
Nije u redu biti licemer, lazno se predstavljati, lagati. Oni to rade. Clanovi LDPa. Nazalost.
Iz svega ovog zakljucujem da za Srbiju nema sanse, ko zna jos koliko vremena...ne znam.
sad cekaju da ovaj topic postane "star" pa da ga premeste dole, gde niko ne cita.
Nije u redu biti licemer, lazno se predstavljati, lagati. Oni to rade. Clanovi LDPa. Nazalost.
- ZZZlica
Znate li kako su Amerikanci provodili denacifikaciju u Njemačkoj? (na stranu što je tad sve bilo crno-bijelo, jer su Njemačka, Italija, Japan i ostali potučeni do nogu) Velike sile su natjerale Treći Rajh da kapituliraju i da Nijemci - istočni i zapadni - "shvate" da su tolike godine bili opčinjeni i hipnotizirani od strane Hitlera i naci propagande, te ispranog mozga činili najmonstruoznije zločine... KAKO? Tako što su ih godinama vodili (ako je trebalo, i za ručicu) u posjete Dachau, Auswitzu i sličnim logorima smrti od kojih su napravljeni muzeji i spomen-parkovi za opomenu generacijama koje dolaze.
Zašto to kod nas nije tako? Zato što vlasti u RS-u ne dozvoljavaju da se npr. u Omarskoj postavi tabla, a kamoli napravi muzej na mjestu konc-logora za ne-Srbe. Mittal Steel je još 2004. g. kupovinom rudnika preuzeo obavezu izgradnje Memorijalnog centra, ali se tome protive SVI u Prijedoru i RS-u. Jedini spomenik u Omarskoj (a to vrijedi i za Manjaču i Trnopolje) je spomenik palim borcima VRS.
Ne postoje dvije istine. Ali kod nas, nažalost, postoje "sive zone" u glavama koje su godinama filovali guslarskim epovima i mitomanijom ugroženosti "nebeskog naroda"
Zašto to kod nas nije tako? Zato što vlasti u RS-u ne dozvoljavaju da se npr. u Omarskoj postavi tabla, a kamoli napravi muzej na mjestu konc-logora za ne-Srbe. Mittal Steel je još 2004. g. kupovinom rudnika preuzeo obavezu izgradnje Memorijalnog centra, ali se tome protive SVI u Prijedoru i RS-u. Jedini spomenik u Omarskoj (a to vrijedi i za Manjaču i Trnopolje) je spomenik palim borcima VRS.
Ne postoje dvije istine. Ali kod nas, nažalost, postoje "sive zone" u glavama koje su godinama filovali guslarskim epovima i mitomanijom ugroženosti "nebeskog naroda"
-
seldzuk
Dobro i kažeš.ZZZlica wrote:Znate li kako su Amerikanci provodili denacifikaciju u Njemačkoj? (na stranu što je tad sve bilo crno-bijelo, jer su Njemačka, Italija, Japan i ostali potučeni do nogu) Velike sile su natjerale Treći Rajh da kapituliraju i da Nijemci - istočni i zapadni - "shvate" da su tolike godine bili opčinjeni i hipnotizirani od strane Hitlera i naci propagande, te ispranog mozga činili najmonstruoznije zločine... KAKO? Tako što su ih godinama vodili (ako je trebalo, i za ručicu) u posjete Dachau, Auswitzu i sličnim logorima smrti od kojih su napravljeni muzeji i spomen-parkovi za opomenu generacijama koje dolaze.
-
seldzuk
Dobro i kažeš.ZZZlica wrote:Znate li kako su Amerikanci provodili denacifikaciju u Njemačkoj? (na stranu što je tad sve bilo crno-bijelo, jer su Njemačka, Italija, Japan i ostali potučeni do nogu) Velike sile su natjerale Treći Rajh da kapituliraju i da Nijemci - istočni i zapadni - "shvate" da su tolike godine bili opčinjeni i hipnotizirani od strane Hitlera i naci propagande, te ispranog mozga činili najmonstruoznije zločine... KAKO? Tako što su ih godinama vodili (ako je trebalo, i za ručicu) u posjete Dachau, Auswitzu i sličnim logorima smrti od kojih su napravljeni muzeji i spomen-parkovi za opomenu generacijama koje dolaze.
-
Jastreb35
Plasticno objasnjenje zasto danas u Srbiji i manjem bosanskohercegpovackom nema istinske opozicije. Ljudi koji zive u mitoloskom svijetu nebeskih osobina jednog naroda, ne vidi nista lose u zastrasivanju ili eliminaciji neistomisljenika.pesak wrote:Danas, u Srbiji ne mozes kritikovati srpsku pravoslavnu crkvu, niti govoriti o srpskim ratnim zlocinima bez posledica. ako uopste mozes, ak,o te ne ometu. sto je najgore, cak i u jedinoj partiji koja moze imati buducnost-a to je ldp , kritikovati spc ili pricati o srpskim ratnim zlocinima je neoprostiv greh. admin me je prvo "savetovao" da izbrisem topic "Srpski ratni zlocini", onda su mi menjali ime topica, dobijala sam privatne poruke na forumu da sam Srbomrzac i da me sram , sram , bude , da se stidim svog pisanja, vredjao me nesmetano neki radikal, provaljivali moj identitet javno, radikal mi pretio da ce me nabiti na kolac dok me "Turcin" gleda u oci, da ce mi poslati nekog na moju adresu. I nije niko od njih banovan, samo ja. Zbog toga sto nisam htela da obrisem topic o srpskim ratnim zlocinima. To se sve desava na forumu LDP-partije.
-
CovjekIzBosne
#69 Re: Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
KAd ce se Srbi suociti sa zlocinima????pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
Da li mislite da je to uopste moguce da se desi Srbima/vecini Srba/ ? Koje godine ?Kad otprilike ?
Mislite li da ima buducnosti za Srbe ukoliko to ne urade ?
Koji je nacin za suocavanje Srba sa zlocinackom politikom u poslednjih 20 godina ?
Mislite li da sam srbomrzac kad ovako pitam ?
Nikad a mozda nitad.
Ako zele da pocnu moliti za oprost neka izadu u podrsku Srebrenici i specijalnom statusu.
-
Jastreb35
#70 Re: Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
Oprostiti se mora, zaboraviti ne smije, a ostalim stvarima traba da se bave nadlezna tuzilastva. Srpski narod nije pocinio zlocin, nego su zlocin pocinili velikosrpski ekstremisti koji su dominaciju u vlastitom narodu obezbjedili zastrasivanjem opozicije. Sto znaci, poseban status za Srebrenicu treba podrzati svaski castan covjek (bez obzira na nacionalnost), jer je to moralno i politicki opravdano rjesenje, a ne da bi ti nekom nesto oprostio.CovjekIzBosne wrote:KAd ce se Srbi suociti sa zlocinima????pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
Da li mislite da je to uopste moguce da se desi Srbima/vecini Srba/ ? Koje godine ?Kad otprilike ?
Koji je nacin za suocavanje Srba sa zlocinackom politikom u poslednjih 20 godina ?
Nikad a mozda nitad.
Ako zele da pocnu moliti za oprost neka izadu u podrsku Srebrenici i specijalnom statusu.
Last edited by Jastreb35 on 08/06/2007 17:55, edited 1 time in total.
-
CovjekIzBosne
#72 Re: Kad ce se Srbi suociti sa zlocinima ?
Oprostiti se NE mora nije vise drug TITO da nas bratski grli i prisiljava na oproste i ljubav ja jos Cici nisam oprostio za Drugi.Jastreb35 wrote:Oprostiti se mora, zaboraviti ne smije, a ostalim stvarima traba da se bave nadlezna tuzilastva. Srpski narod nije pocinio zlocin, nego su zlocin pocinili velikosrpski ekstremisti koji su dominaciju u vlastitom narodu obezbjedili zastrasivanjem opozicije. Sto znaci, poseban status za Srebrenicu treba podrzati svaski castan covjek (bez obzira na nacionalnost), jer je to moralno i politicki opravdano rjesenje, a ne da bi ti nekom nesto oprostio.CovjekIzBosne wrote:KAd ce se Srbi suociti sa zlocinima????pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
Nikad a mozda nitad.
- bijelo_dugme
Slovenija 1991- izgubili i slovenci su krivi za rat
Hrvatska 1992 i 1995 - izgubili i hrvati su krivi
Bosna 1992-1995 - nisu pobjedili i muslimani krivi
Kosovo 1999- Albanci krivi
SAD 1999 - Amerikanci krivi.
Pa jebo sve ako je to normalan narod. Evo sada SRS hoce novu turneju po balkanu, zalosno.
Uzrok svih problema na balkanu!!!
Uvijek su oni u pravu, to se naucite. UVIJEK
Pa jebo sve ako je to normalan narod. Evo sada SRS hoce novu turneju po balkanu, zalosno.
-
CovjekIzBosne
PA jesu li oni krivi sto su se Sarajlije bacali pod njihove grante??????bijelo_dugme wrote:Slovenija 1991- izgubili i slovenci su krivi za rat
Za slobodu boj se bije kukavica Srbin nije
Srbi su samo branili svoju zemlju a to sto je poneka granata na Sarajevo zalutala i sto su se Sarajelije sami bacali pod granate pa to hebiga...