Aha,...a sta cemo sa Srbima koje proteruje muslimanska strana.To ne treba da se prizna ili je to mozda manji zlocin,...Svoje ne vidite a tudje sve.rajvosa^ wrote:noc i dan,dan i noc wrote:pesak wrote:Sta mislite ?Kada ce shvatiti da je nacionalisticka politika pogubna i da su napravili teska sr.....a...kada ce Srbi postati normalan narod /mislim da nije bolestan od nacionalizma/ . Kada ce prihvatiti civilizacijske ili makar hriscanske tekovine koje govore o tome da nije dobro ubiti, ukrasti, slagati...?
Da li mislite da je to uopste moguce da se desi Srbima/vecini Srba/ ? Koje godine ?Kad otprilike ?
Mislite li da ima buducnosti za Srbe ukoliko to ne urade ?
Koji je nacin za suocavanje Srba sa zlocinackom politikom u poslednjih 20 godina ?
Mislite li da sam srbomrzac kad ovako pitam ?
Shvatice onda,kada i svi ostali.Po cemu su to Srbi veci zlocinci od ostalih,...zar ste zaboravili svoja nedela,...samo tudja pamtite.S'obzirom da si iz Beograda,verovatno dobro znas nedela ostalih,...mislim i na Hrvate i na Muslimane.I po cemu si ti to bolja od ostatka Srbije?Zasto zivis u njoj kada ti je tako lose?
Zlocini su bili i jos uvek su na svim stranama - zar si to zaboravila?
Samo sto su srbi sistematski radili.
Opet tipicno pro-srpsko izjednacavanje zlocina... srebrenica? genocid? Pa citav svijet je osudio srbe zbog "genocida", samo srbi to ne priznaju.
Dok se tako razmislja,tako ce nam i biti,...svima.Svi su zlocinci,...ma kojoj veri pripadali.Sve tri strane su se pokazale,bas isto.