Kad ce nova autobuska stanica??????

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
paral0c0

#1 Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by paral0c0 »

Kad oni misle praviti vise novu.

Centrotrans je najavio jos 2007 radove, evo jos nista :roll:

Vidi kako to u Osijeku rade: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... st31270792
dimu

#2 Re: Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by dimu »

hr je daleko ispred nas...
Sir Charles

#3 Re: Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by Sir Charles »

Ma ne treba u Sarajevu nova stanica, nego novi ljudi koji rade na toj stanici. Ja nigdje nisam dozivio onako ogavan odnos prema putnicima, kao na stanici u Sarajevu, pocevsi od ljudi koji rade na salterima, koji te ne cuju od stakla, gledaju te poprijeko, smrknuto, ne persiraju, ne pitaju "DOKLE?", ne znaju reci "dobar dan", ljubaznosti nigdje, pa preko onog cike sa zetonima, pa do meni "najjace" osobe u svoj ovoj prici, covjeka koji stoji na ulazu u autobus i ne dozvoljava ulazak dok mu ne pokazes da si kupio kartu na salteru. Ma odvratno, da odvratnije ne moze biti....
Eborg

#4 Re: Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by Eborg »

Da ne kazhem da niko ne govori engleski.Zhalosno je vidjeti izraze na licima turista preko ljeta...
paral0c0

#5 Re: Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by paral0c0 »

Sir Charles wrote:Ma ne treba u Sarajevu nova stanica, nego novi ljudi koji rade na toj stanici. Ja nigdje nisam dozivio onako ogavan odnos prema putnicima, kao na stanici u Sarajevu, pocevsi od ljudi koji rade na salterima, koji te ne cuju od stakla, gledaju te poprijeko, smrknuto, ne persiraju, ne pitaju "DOKLE?", ne znaju reci "dobar dan", ljubaznosti nigdje, pa preko onog cike sa zetonima, pa do meni "najjace" osobe u svoj ovoj prici, covjeka koji stoji na ulazu u autobus i ne dozvoljava ulazak dok mu ne pokazes da si kupio kartu na salteru. Ma odvratno, da odvratnije ne moze biti....

Ovo svak kaze!

Pogotovo ona stara, onde za salterom :evil:
Eborg

#6 Re: Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by Eborg »

I prodavanje vishe karata nego je mjesta u autobusu plus pushtanje bez ovjerene povratne karte shto takodjer dovodi do gomilanja... :roll:
Hendrix

#7 Re: Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by Hendrix »

I markica za staničnu uslugu?!?!?! Pa šta je to uopšte? WC naplaćuju, kafana isto ne radi džabe , šta je onda usluga ovde uopšte?
paral0c0

#8 Re: Kad ce nova autobuska stanica??????

Post by paral0c0 »

Treba nova stanica!
Post Reply