Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
-
vichy
#76 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Treba se paziti sta se zeli - moze se i ostvariti
-
behavac
#77 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Ma mozes 'vi' motirti na 'mi' koliko hoces ali to nista nece promjeniti.zavrzlama wrote:Stvarno nisam vjerovao da još ima budala koji žele nekakve ratove i koji žive u snovima.pa ovi plavo boldirani se i pripremaju jer ovi crveni boldirani najvljuju secesiju..i ti se ko cudis da neko zeli rat..niko rat ne zeli...ali ti sam kazes da cete "vi" se odcijepiti od BIH kad se stvori medjunarodna podrska...vidis znaju "mi" da "vi" cekate taj trenutak secesije i da ne zelite zivot u BIH...zato"mi" motrimo na "vi"..stoga ne cudi se bbssndRealno mi iz RS ćemo se otcijepiti onda kada za to budemo imali podršku međunarodne bez ikakvog rata.]
Ako MZ nikad ne dozvoli podjelu Bosne onda RS nece ni proglasiti nezavisnost.
Pod nikad smatram neki period od 50-ak godina, preko toga je nezahvalno praviti procjene a smjesno je jer pitanje koliko nas ce to dozivjeti.
Poenta je da RS nece nikad proglasiti nezavisnost bez te eventualne podrske jer bi se tako nasla u samoizolaciji od ostatka Evrope i cak bi poslije mogla izgubiti i ovo sta sad ima.
Ali opet znaj da Srbi vjerovatno nece nikad odustati od zelja za tom nezavisnoscu kao sto nisu ni jedni Baskijci bez obzira da li je to ostarivo ili ne.
Pa ako se nekad stvori ta podrska to ce se vjerovatno i desiti a ako se ne stvori sta da se radi.
Danas to nije izvodljivo pod 1 zbog ustava BIH a pod dva zbog sile MZ-a, i mislim da je ovo 2 bitnije jer je recimo ustav Srbije po pitanju Kosova prekrsen silom MZ-a.
Takodje posto ovo nije ni teoretski moguce u skorije vrijem, ako do promjene stava MZ ikad dodje to ce biti kad BIH vec bude u EU pa u tom hipotetickom slucaju podjele nece biti nekih burnih desavanja.
To bi moglo biti kao da se sad podjeli Belgija, u praksi nista se posebno ne desava, granica i dalje nece biti jer su svi u sengenskoj zoni, zakoni su svakako usaglaseni, samo se ukidanju drzavne institucije i prelaze na entitetski nivo a mnoge nadleznosti ce biti na EU nivou.
Mada realno za ovako nesto su male sanse ali isto tako za ukidanje RS su jos manje.
Jedino sto jeste realno je da BIH sa RS-om nadje neki kompromisni model da funkcionise i da udje u EU.
-
Abacija
#78 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
A znas li ti sta ce se desiti u slucaju otcepljenja? Posto ce pc biti "cist", u nedostatku neprijatelja Dodo ce se okrenuti protiv svojih i dobicete situaciju slicnu kao u Srbiji. Tooooo behavac, samo naprijedbehavac wrote:Ma mozes 'vi' motirti na 'mi' koliko hoces ali to nista nece promjeniti.zavrzlama wrote:Stvarno nisam vjerovao da još ima budala koji žele nekakve ratove i koji žive u snovima.pa ovi plavo boldirani se i pripremaju jer ovi crveni boldirani najvljuju secesiju..i ti se ko cudis da neko zeli rat..niko rat ne zeli...ali ti sam kazes da cete "vi" se odcijepiti od BIH kad se stvori medjunarodna podrska...vidis znaju "mi" da "vi" cekate taj trenutak secesije i da ne zelite zivot u BIH...zato"mi" motrimo na "vi"..stoga ne cudi se bbssndRealno mi iz RS ćemo se otcijepiti onda kada za to budemo imali podršku međunarodne bez ikakvog rata.]
Ako MZ nikad ne dozvoli podjelu Bosne onda RS nece ni proglasiti nezavisnost.
Pod nikad smatram neki period od 50-ak godina, preko toga je nezahvalno praviti procjene a smjesno je jer pitanje koliko nas ce to dozivjeti.
Poenta je da RS nece nikad proglasiti nezavisnost bez te eventualne podrske jer bi se tako nasla u samoizolaciji od ostatka Evrope i cak bi poslije mogla izgubiti i ovo sta sad ima.
Ali opet znaj da Srbi vjerovatno nece nikad odustati od zelja za tom nezavisnoscu kao sto nisu ni jedni Baskijci bez obzira da li je to ostarivo ili ne.
Pa ako se nekad stvori ta podrska to ce se vjerovatno i desiti a ako se ne stvori sta da se radi.
Danas to nije izvodljivo pod 1 zbog ustava BIH a pod dva zbog sile MZ-a, i mislim da je ovo 2 bitnije jer je recimo ustav Srbije po pitanju Kosova prekrsen silom MZ-a.
Takodje posto ovo nije ni teoretski moguce u skorije vrijem, ako do promjene stava MZ ikad dodje to ce biti kad BIH vec bude u EU pa u tom hipotetickom slucaju podjele nece biti nekih burnih desavanja.
To bi moglo biti kao da se sad podjeli Belgija, u praksi nista se posebno ne desava, granica i dalje nece biti jer su svi u sengenskoj zoni, zakoni su svakako usaglaseni, samo se ukidanju drzavne institucije i prelaze na entitetski nivo a mnoge nadleznosti ce biti na EU nivou.
Mada realno za ovako nesto su male sanse ali isto tako za ukidanje RS su jos manje.
Jedino sto jeste realno je da BIH sa RS-om nadje neki kompromisni model da funkcionise i da udje u EU.

-
vichy
#79 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Tako je!!!! Eto razlog više da se kazni Republika Srpska i da je otcijepimo od Federacije! I neka propada u patnji bez Federacije!Abacija wrote:
A znas li ti sta ce se desiti u slucaju otcepljenja? Posto ce pc biti "cist", u nedostatku neprijatelja Dodo ce se okrenuti protiv svojih i dobicete situaciju slicnu kao u Srbiji. Tooooo behavac, samo naprijed
-
zavrzlama
#80 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
A za to vrijeme ce velikosrbi svo vrijeme raditi na secesiji i drzati srpski narod u strahu i udaljavati ga od BIH i pripadnosti istoj....i kao rezultat ce se svi posteni,skolovani srbi iseliti iz BIH ne zeleci da cekaju tu secesiju i moguci rat i imat cemo 20-tak% srba u BIH za narednih 50 godina....ne gosn'salonac velikosrbi nece vama srbima dati toliko dugo vremena da docekate da MZ vam pokloni nezavisnost,oni ce vas gurnuti u rat kao sto su i prosli put jer Srbiju nista ne kosta da srbi u BIH krenu u jos jednu turu srbovanja...srbima u BIH nisu neprijatelji BIH,hrvati,bosnjaci nego ideja velike srbije,koja je upakovna kao zastita srba preko Drine...rs i ideja velike srbije je omca oko vrata srbima u BIH...nazalost srbima vlada propaganda i jednoumlje koje drzi pod kontrolom Dodik i mentori mu iz srbije...ako se bude cekala MZ da da nezavisnost cekat ce se 1000 godina...a ako se krene u secesiju samovoljno...e onda je svasta moguce i nema vise Dejtona...pa izaberite secesionistiAko MZ nikad ne dozvoli podjelu Bosne onda RS nece ni proglasiti nezavisnost.
-
vichy
#81 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Ništa se ti ne boj - Haris Silajdžić najviše radi za Srbe. Združenim snagama sa Harisom naprijed!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#82 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
bssnsd wrote: Stvarno nisam vjerovao da još ima budala koji žele nekakve ratove i koji žive u snovima.Realno mi iz RS ćemo se otcijepiti onda kada za to budemo imali podršku međunarodne bez ikakvog rata.Ako bi se našle budale koji bi to pokušale spriječiti silom ne bi dobro prošli.Nismo ni mi baš tako jadni,nenaoružani i bez podrške kao što se misli.I sigurno nas ne biste baš tako lako zgazili.Iznenaditi nas ne biste mogli a i zaboravljate da vam je npr Sarajevo ili Goražde u totalnom okruženju srpskom teritorijom!Ovakve priče o ratu samo podstiču moju i težnju Srba za nezavisnom Republikom Srpskom!

ti sto si opkoljavo,opkoljavo si,nejma vise 
vichy wrote:Treba se paziti sta se zeli - moze se i ostvariti
slazem se http://www.dei.gov.ba/ba/voljem kad ćoek progovori posteno onako ko Bosanac od srca 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#83 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju
između Evropskih zajednica i njihovih država članica, sa jedne strane, i Bosne i Hercegovine, sa druge strane
http://www.dei.gov.ba/ba/?ID=885
Eve samo za one odcjepljivace,od neČega
malo proucite pa se javljajte......neg neš mi se Dodi zadevero .....ŠTO LI 

između Evropskih zajednica i njihovih država članica, sa jedne strane, i Bosne i Hercegovine, sa druge strane
http://www.dei.gov.ba/ba/?ID=885
Eve samo za one odcjepljivace,od neČega
malo proucite pa se javljajte......neg neš mi se Dodi zadevero .....ŠTO LI 

- 1gorstak
#84 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Pokusavam ti objasniti da se radi o kolosalnoj razlici izmedju deklarisane borbe za ljudska prava i konkretnih aktivnosti na terenu. Drugi primjer je recimo sva ova prica s popisom. Zasto Dodik, Ivanic i Bosic insistiraju na tom da se rezultate novog popisa mora prihvatiti kao osnov za nacionalni kljuc, ako se zaista zele distancirati od masovnih i organizovanih protjerivanja ?iguman wrote:Sta ja imam pitati tu zenu bilo sta?1gorstak wrote:Ne trazi se gospodara nego pomoc u ocuvanju drzave. A razgovarati se pokusava, pitaj Fatu Orlovic.iguman wrote:Nadji zajednicki jezik sa komsijom. Popricaj. Posvadjaj se. Prije ili kasnije ce te naci zajednicki jezik. Ne trazi gospodara.
Crkvu skloniti sa njene zemlje i ende. Nema rasprave uopste.
Ne vjerujem u prijateljstvo u politici. Radi se o interesima. A pomoc ce svi uslovljavati. Bilo da se radi o Vasingtonu, bilo da se radi o Teheranu. BiH, srecom, razgovore o tom vodi sa Vasingtonom, a ne Teheranom, a i kada su iranski operativci obucavali vojno-policijske kadrove, to je bilo samo zato sto to (tada) Amerikanci nisu htjeli raditi. Traziti pomoc koja nije necim uslovljena, to moze samo kod Karitasa i slicnih.Kada ti neko uslovljava pomoc onda to nije prijatelj nego gospodara, bilo da je to US of A, majcica Russland ili Grenland.
-
paratrooper
#85 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
nece vas niko napast ali o otcjepljenju NEMA GOVORA. ali hipoteticki recimo da to uradite , da povucete poslanike iz institucija. Da li mislis da bi bio moguc prolaz ljudima iz BL ili Trebinja do Srbije (preko federalne teritorije i Brckog)bssnsd wrote:Realno mi iz RS ćemo se otcijepiti onda kada za to budemo imali podršku međunarodne bez ikakvog rata.
-
vichy
#86 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
paratrooper wrote:nece vas niko napast ali o otcjepljenju NEMA GOVORA. ali hipoteticki recimo da to uradite , da povucete poslanike iz institucija. Da li mislis da bi bio moguc prolaz ljudima iz BL ili Trebinja do Srbije (preko federalne teritorije i Brckog)bssnsd wrote:Realno mi iz RS ćemo se otcijepiti onda kada za to budemo imali podršku međunarodne bez ikakvog rata.
Nešto mi govori da ćeš upravo ti biti prvi koji će sprečavati Srbe da prolaze kroz Brčko, zar ne?
- ZZZlica
#87 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
@vichy: koji dobar nick za tebe kao persona forumae, naravno nema veze sa mineralnom vodom, nego sa general Petain-ovom kvislinškom fašističkom Francuskom... aferim 
-
paratrooper
#88 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
jasta prvo tebe pa ostalevichy wrote: Nešto mi govori da ćeš upravo ti biti prvi koji će sprečavati Srbe da prolaze kroz Brčko, zar ne?A naročito one iz Trebinja, kad krenu preko Livna u Srbiju
ima ko ce to sprijeciti ne brini se za to
-
behavac
#89 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Mene niko u rat gurnuti nece...zavrzlama wrote:A za to vrijeme ce velikosrbi svo vrijeme raditi na secesiji i drzati srpski narod u strahu i udaljavati ga od BIH i pripadnosti istoj....i kao rezultat ce se svi posteni,skolovani srbi iseliti iz BIH ne zeleci da cekaju tu secesiju i moguci rat i imat cemo 20-tak% srba u BIH za narednih 50 godina....ne gosn'salonac velikosrbi nece vama srbima dati toliko dugo vremena da docekate da MZ vam pokloni nezavisnost,oni ce vas gurnuti u rat kao sto su i prosli put jer Srbiju nista ne kosta da srbi u BIH krenu u jos jednu turu srbovanja...srbima u BIH nisu neprijatelji BIH,hrvati,bosnjaci nego ideja velike srbije,koja je upakovna kao zastita srba preko Drine...rs i ideja velike srbije je omca oko vrata srbima u BIH...nazalost srbima vlada propaganda i jednoumlje koje drzi pod kontrolom Dodik i mentori mu iz srbije...ako se bude cekala MZ da da nezavisnost cekat ce se 1000 godina...a ako se krene u secesiju samovoljno...e onda je svasta moguce i nema vise Dejtona...pa izaberite secesionistiAko MZ nikad ne dozvoli podjelu Bosne onda RS nece ni proglasiti nezavisnost.![]()
I licno mislim da ovdje nema sanse da vise bude rata, al ako ga ne do bog eto bude onda mene ovdje nece biti i gotovo.
I takodje mislim da RS nece jednostrano proglasiti nezavisnost, jednostavno jer joj to nije u interesu.
Ako nisi primjetio 'secesionisti' zbog stavova MZ-a su vec odabrali BIH ali u kojoj RS nije upitna.
Medjutim neki ipak dovode RS u pitanje a samim tim se i BIH dovodi u pitanje, jedino ne znam jel nisu svjesni toga il rade to namjerno.
I kakvi vise velikosrbi, ti jos se drzis onih zavjera.
-
iguman
#90 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Buducnost RS zavisi prvenstveno od zelje ljudi koji tu zive. MZ je vazan ali nestabilan faktor a ako zelja velike vecine ljudi u RS bude da promijene njen sadasnji status tako ce i biti. Prije ili kasnije. Milion i nesto hiljada nezadovoljnih ljudi je dovoljan razlog da se ekipa iz FBiH zapita zasto je to tako.
Nikakav dr. Hare nece to zalijeciti. Pogotovo ne on. Ratna retorika samo vodi u jednom pravcu a Haretu su se ocigledno osladila ta vremena.
Jedno je sigurno, stvari nikada vise nece biti kao prije aprila 92.
Da li ce biti bolje ili gore zavisi od svih nas.
Nikakav dr. Hare nece to zalijeciti. Pogotovo ne on. Ratna retorika samo vodi u jednom pravcu a Haretu su se ocigledno osladila ta vremena.
Jedno je sigurno, stvari nikada vise nece biti kao prije aprila 92.
Da li ce biti bolje ili gore zavisi od svih nas.
- Liberalism
#91 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Kazu 13.tog ce se proglasiti nezavisnost institucija RS od institucija BiH. Sta god to znacilo.
- Maraschino
#92 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
kazu da je 13 baksuz brojLiberalism wrote:Kazu 13.tog ce se proglasiti nezavisnost institucija RS od institucija BiH. Sta god to znacilo.
znaci, nece na dobro
-
paratrooper
#93 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
naravnoiguman wrote:Buducnost RS zavisi prvenstveno od zelje ljudi koji tu zive.
hoces da kzes da je Dodikova RS-a mnogo stabilnija zajednica od MZ ?MZ je vazan ali nestabilan faktor
da, ljudi iz Federacije vam stalno predlazu da ukinete RS i da se formiraju obicne i normalne regionalne zajednice.a ako zelja velike vecine ljudi u RS bude da promijene njen sadasnji status tako ce i biti. Prije ili kasnije. Milion i nesto hiljada nezadovoljnih ljudi je dovoljan razlog da se ekipa iz FBiH zapita zasto je to tako
- Liberalism
#94 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
I naravno nikoga ne cudi sto su SZ BiH ministri u vladi RS jednoglasno podrzali Dodikove zahtjeve, a ne bi me cudilo da i ne podrze proglasenje nezavisnosti, jer ipak za SDA I SZBIH najbitnije da imaju ministre u vladi RS, a hoce li ona biti zavisna ili nezavisna to je manje bitno.
- Liberalism
#95 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Mozda zato sto je vecina onih koji su na polozajima u institucijama vlasti odgovorna za jedan ili vise zlocina koji su se u proteklom ratu desavali.iguman wrote: a ako zelja velike vecine ljudi u RS bude da promijene njen sadasnji status tako ce i biti. Prije ili kasnije. Milion i nesto hiljada nezadovoljnih ljudi je dovoljan razlog da se ekipa iz FBiH zapita zasto je to tako
Evo cujem u Cajnicu slobodno hoda covjek za kojeg svi znaju da je u toku rata najmanje dvije odrasle osobe zaklao. I dan danas je predvodnik radikalnih grupa u tom gradu. I gdje ce njemu odgovarati normalna drzava Bosna i Hercegovina. na desetine hiljada takvih zivi u RS i normalno je da su oni nezadovoljni bili kakvim jacanjem institucija BiH.
Al da je nezadovoljna integracijom vecina (ili milion i nesto) stanovnika RS je smijesna tvrdnja, obzirom da Dodik i njegovi nacionalisti u samoj Banja Luci ne mogu skupiti ni 10.000 stanovnika na najvruce nacionalisticke ideje, a kamo li na ideju kojom bi se obezbjedilo bolje funkcionisanje vlasti.
-
iguman
#96 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Ubice na slobodi su problem u svakom drustvu. Ja znam da takvih ima u svakom gradu i da ih trba u bajbok.
Da li ti mislis da je Caco SAM pobio tolike ljude i to ne samo Srbe. Pricam za svoj bivsi komsiluk: Pionirska Ul., Gaj, Souk bunar, Mrakusa, Sirokaca i Bistrik? Bracni par Makedonaca u Pionirskoj ul. je ubijen 93. Kakve oni imaju veze sa Srbima? A i da imaju nije razlog zaklati ih. Sav komsiluk zna ko je to uradio i...? Nikom nista. Ljudi koji su to uradili kraj rata su docekali na Bistriku a zrtve vezane za Cacu.
Ako hoces da provjeris raspolozenje u RS organizuj referendum i saznaj.
saznaces broj u bobu.
Ja kao jedinka koja se bavi privatlukom znam da necu da mi nabiju namete za tamo neke u SA kada i ove nase krvopije ne mozes nahraniti. Nemam namjeru placati nekome porez a da taj radi protiv mene i moje familije.
Ja sam rodjen u SFRJ i moju ste drzavu razjebali pa vas molim da ne ocekujete od mene da imam ljubav i razumjevanje za vasu tvorevinu.
Jednom sam vec napisao ali moracu ponovo.
Ja kada nesto zavolim i dam mu zakletvu na vjernost to je do kraja vremena. A i dan duze
radi uroka.
Da li ti mislis da je Caco SAM pobio tolike ljude i to ne samo Srbe. Pricam za svoj bivsi komsiluk: Pionirska Ul., Gaj, Souk bunar, Mrakusa, Sirokaca i Bistrik? Bracni par Makedonaca u Pionirskoj ul. je ubijen 93. Kakve oni imaju veze sa Srbima? A i da imaju nije razlog zaklati ih. Sav komsiluk zna ko je to uradio i...? Nikom nista. Ljudi koji su to uradili kraj rata su docekali na Bistriku a zrtve vezane za Cacu.
Ako hoces da provjeris raspolozenje u RS organizuj referendum i saznaj.
Ja kao jedinka koja se bavi privatlukom znam da necu da mi nabiju namete za tamo neke u SA kada i ove nase krvopije ne mozes nahraniti. Nemam namjeru placati nekome porez a da taj radi protiv mene i moje familije.
Ja sam rodjen u SFRJ i moju ste drzavu razjebali pa vas molim da ne ocekujete od mene da imam ljubav i razumjevanje za vasu tvorevinu.
Ja kada nesto zavolim i dam mu zakletvu na vjernost to je do kraja vremena. A i dan duze
- Liberalism
#97 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Neznam sto pominjes Bosnjacke zlocine ako sam ja govorio o zlocinima srpskih nacionalista u proteklom ratu i njihovog straha od jacanja vladavine prava u BiH. Podrazumjeva se da isti strah imaju i zlocinci bosnjaci.iguman wrote:Ubice na slobodi su problem u svakom drustvu. Ja znam da takvih ima u svakom gradu i da ih trba u bajbok.
Ako hoces da provjeris raspolozenje u RS organizuj referendum i saznaj.saznaces broj u bobu.
Ja sam rodjen u SFRJ i moju ste drzavu razjebali pa vas molim da ne ocekujete od mene da imam ljubav i razumjevanje za vasu tvorevinu.![]()
Ja kada nesto zavolim i dam mu zakletvu na vjernost to je do kraja vremena. A i dan duzeradi uroka.
A to za referendum mislio sam da je vec svima jasno da onaj koji nesto tvrdi treba to i dokazati a ne onaj kojem se nesto tvrdi. To su jadni pokusaji argumentacije, jadni.
Vezano za poreske obaveze, to je stara prica kako ce srbima na Han derventi odrediti pravedniji porez Srbin u Banja Luci nego Bosnjak u Sarajevu. Takva prica i dalje pije vode iako je takva politika srbe od nadprosjecno (u odnosu na broj evropskih zemalja) bogatih Evropljanja, dovela na samo dno medju najsiromasnije. I protece jos Drine kolko hoces dok mnogi neshvate da je to samo jedan vid filozofije kojim se manipulise tim istim srbima.
-
iguman
#98 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Odkud ti znas da su u Pionirskoj ul. to uradili Bosnjaci??? Mozda si mi bivsi komso?
Pisao sam o ubicama a ne kako se nacionalno izjasnjavaju. SVE sabiti u kazamat.
Da li su moje tvrdnje jadne ili ne opet postoji samo jeda nacin da provjerimo
Ja uvijek ama bas uvjek pricam samo u svoje ime i tvrdim ti da ne znam NI JEDNOG Srbina u RS-u koji ne bi izasao na referendum a vjeruj mi znam ih mnogo.
A te me price BL, Han Pogled, Romanija, oni sa brda... itd...molim te postedi
Imam skoro 4 banke pa to ne pali kod mene
Necu da placam porez da bi dr Hare imao platu i putne troskove. Ne interesuje me sta radi Suljo ili Komso.
Ja da sam htjeo da mi oni kroje sudbinu ne bih ni odlazio iz SA zato me please but please postedi te price nego gledaj kako da nam svima bude komotno.
Pisao sam o ubicama a ne kako se nacionalno izjasnjavaju. SVE sabiti u kazamat.
Da li su moje tvrdnje jadne ili ne opet postoji samo jeda nacin da provjerimo
Ja uvijek ama bas uvjek pricam samo u svoje ime i tvrdim ti da ne znam NI JEDNOG Srbina u RS-u koji ne bi izasao na referendum a vjeruj mi znam ih mnogo.
A te me price BL, Han Pogled, Romanija, oni sa brda... itd...molim te postedi
Ja da sam htjeo da mi oni kroje sudbinu ne bih ni odlazio iz SA zato me please but please postedi te price nego gledaj kako da nam svima bude komotno.
- madner
#99 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Nehkako si mi pohznat, da nisi imao neki drugi nick prije? 
-
iguman
#100 Re: Kad ce da dodje do proglasenja nezavisnosti "RS":a?
Ako mene pitas, mozes me jedino znati sa Platoa, AG-a, KUK-a, ZUB-a, CDA-a ili BB-amadner wrote:Nehkako si mi pohznat, da nisi imao neki drugi nick prije?