Kad bebe nisu slatke
- sadie_forever
#1 Kad bebe nisu slatke
Znam da nije politicki korektno,ali neka djeca jednostavno nisu slatka.Eto imam kod jedne komsinice malu,dijete da mi oprosti Bog nikako nije lijepo
mislim da ce je to popustiti jer su joj i mama i otac pravo lijepi ali fakat,kako reagujete vi? pravite se da je sve ok? ja ne mogu da tepam ako mi dijete niie slatko 
- nowyouseeme
#2 Re: Kad bebe nisu slatke
Definiši šta znači "lijepo dijete"? Imaju li neki parametri po kojima da se orijentiramo? 
- sadie_forever
#3 Re: Kad bebe nisu slatke
To je subjektivno,svi mi imamo svoj stav o tomenowyouseeme wrote:Definiši šta znači "lijepo dijete"? Imaju li neki parametri po kojima da se orijentiramo?
- nowyouseeme
#4 Re: Kad bebe nisu slatke
Haha, nemamo... Meni su sve (zdrave) bebe nekako slatke na svoj način.
A najgore mi kad babe počnu polemisati o ljepoti djeteta
Haos.
A najgore mi kad babe počnu polemisati o ljepoti djeteta
- Cherry-Cherry
#5 Re: Kad bebe nisu slatke
Govorila sam ja već, kako mi je bez veze kad neko kaže da su sva djeca slatka. Malo sutra. Imam jedno dijete u komšiluku, ajd što je ružna, nego je još i jako antipatična.
I kako da joj tepam?
Bože mi oprosti, al znaju nekad i bebe biti ružne, uglavnom su slatke i medaste, al ima i ružnih. 
- Cherry-Cherry
#6 Re: Kad bebe nisu slatke
A bolesne bebe su ti ružne?nowyouseeme wrote:Haha, nemamo... Meni su sve (zdrave) bebe nekako slatke na svoj način.
A najgore mi kad babe počnu polemisati o ljepoti djeteta![]()
Haos.
Pa ti si još gori
- Matzan
#7 Re: Kad bebe nisu slatke
Koja god je vidjela mog malog rekla je da je sladak.
Za ostale stvarno ne znam.
Za ostale stvarno ne znam.
- sadie_forever
#8 Re: Kad bebe nisu slatke
nowyouseeme wrote:Haha, nemamo... Meni su sve (zdrave) bebe nekako slatke na svoj način.
A najgore mi kad babe počnu polemisati o ljepoti djeteta![]()
Haos.

jest umiljato ZNACI BOZE(ovo je slika s google)
Last edited by sadie_forever on 15/05/2015 20:31, edited 1 time in total.
-
junior3
#9 Re: Kad bebe nisu slatke
Ljepota je u očima posmatrača. 
- sadie_forever
#11 Re: Kad bebe nisu slatke
Cherry-Cherry wrote:Govorila sam ja već, kako mi je bez veze kad neko kaže da su sva djeca slatka. Malo sutra. Imam jedno dijete u komšiluku, ajd što je ružna, nego je još i jako antipatična.I kako da joj tepam?
Bože mi oprosti, al znaju nekad i bebe biti ružne, uglavnom su slatke i medaste, al ima i ružnih.
znam i ja jednu malu bila skroz ruzna do 4,5 i onda izrastla u pravu malu ljepoticu,mislim da ce slicno se desiti i s ovom malom u komsinice
- nowyouseeme
#13 Re: Kad bebe nisu slatke
Meni su sva djeca slatka, a sad kad djeca postanu antipatična iz ovog ili onog razloga, ko zna, možda je zato što nisu imala isti tretman kao ta koju nazivate "slatkim".
Ja nisam rekla da su mi bolesne bebe bebe ružne, ali mogu drukčije izgledati (u smislu deformiranosti), pa se to možda percipira kao ne-slatko.
Ah, ne volim ove glupave mahalske teme ionako, ne znam što se javljam, ionako mi je svejedno čija je beba lijepa a čija ružna.
Ja nisam rekla da su mi bolesne bebe bebe ružne, ali mogu drukčije izgledati (u smislu deformiranosti), pa se to možda percipira kao ne-slatko.
Ah, ne volim ove glupave mahalske teme ionako, ne znam što se javljam, ionako mi je svejedno čija je beba lijepa a čija ružna.
- Aurelia Bronski
#14 Re: Kad bebe nisu slatke
sadie_forever wrote:mislim da ce je to popustiti
To k'o prehlada neka, ha?
- MJAU - da
#15 Re: Kad bebe nisu slatke
sadie_forever wrote:Znam da nije politicki korektno,ali neka djeca jednostavno nisu slatka.Eto imam kod jedne komsinice malu,dijete da mi oprosti Bog nikako nije lijepomislim da ce je to popustiti jer su joj i mama i otac pravo lijepi ali fakat,kako reagujete vi? pravite se da je sve ok? ja ne mogu da tepam ako mi dijete niie slatko
- Danguba
#16 Re: Kad bebe nisu slatke
ruzna beba...o jbm te zivote...vodi ovo tito na goli otok. 
- bubi_mama
#18 Re: Kad bebe nisu slatke
Jednostavno od siline gluposti u dvije recenice, zanijemis i nemas nista pametno ni odgovoriti na to.Danguba wrote:ruzna beba...o jbm te zivote...vodi ovo tito na goli otok.
- MJAU - da
#19 Re: Kad bebe nisu slatke
Pa "ružna" vidite navodnike.
Ono, da ne objašnjavam, nisu sve bebe slatke, osim ako ih niste rodili, bliži rod, ima nas objektivnih.
- S4mpion
#20 Re: Kad bebe nisu slatke
Neke bebe vam nisu slatke? Recite im to u lice. 
- MJAU - da
#21 Re: Kad bebe nisu slatke
S4mpion wrote:Neke bebe vam nisu slatke? Recite im to u lice.
-
stafi
#22 Re: Kad bebe nisu slatke
ma haj bebe, al ništa mi nije gore nego malo dijete, 3-4g, a hinjavo ko odrasla osoba, i to hinjava odrasla osoba.
- SaraFina
#23 Re: Kad bebe nisu slatke
Ja volim bebice i općenito dječicu. Uopće ne pojmim što znači to " nisu slatki "?
SVA djeca su simpatična i draga na svoj način .. Uzimati neke tjelesne i fizičke komponente bićima koja se razvijaju i odredjivati fizicku privlacnost ( koja je i kod odraslih stvar ukusa )po meni je čisto ludilo.
SVA djeca su simpatična i draga na svoj način .. Uzimati neke tjelesne i fizičke komponente bićima koja se razvijaju i odredjivati fizicku privlacnost ( koja je i kod odraslih stvar ukusa )po meni je čisto ludilo.
- SaraFina
#24 Re: Kad bebe nisu slatke
stafi wrote:ma haj bebe, al ništa mi nije gore nego malo dijete, 3-4g, a hinjavo ko odrasla osoba, i to hinjava odrasla osoba.
Djeca teško da mogu biti hinjava, ali suviše zrela ili staramala za svoju dob DA.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#25 Re: Kad bebe nisu slatke
Meni i slatku djecu zgade njihovi roditelji, bake, djedovi, tetke i ostala rodbina koja nas bombarduje slikama i snimcima djece.
Te vidi ga jes pametan, te vidi je jes slatka. Pa evo sunetili se, pa evo danas smo srali 3 dana i govna su bila zelena, pa mislim stvarno
http://www.njuz.net/govno-od-coveka-nij ... -fejsbuku/
Te vidi ga jes pametan, te vidi je jes slatka. Pa evo sunetili se, pa evo danas smo srali 3 dana i govna su bila zelena, pa mislim stvarno
http://www.njuz.net/govno-od-coveka-nij ... -fejsbuku/