Kace kina pocet??

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

echinacea

#26 Re: Kace kina pocet??

Post by echinacea »

Meshtar wrote:
echinacea wrote:Jedva cekam onaj multiplex na mjestu bivseg Kina Dubrovnik, jer ne mogu vise da trpim teror meeting pointa, a ni ljude koji tamo rade. To je jedino kino na svijetu gdje sjedista nisu numerisana, a prodaje se kao da je nesto u Europe CInema nesto, neka suplja. To je jedino kino gdje dobijes besplatne ulaznice preko radija, kazu dodji pola sata prije projekcije da podignes, ti dodjes 40 minuta, kaze, momak zakasnio si, prodato. Fuj. Inace, jako volim otici u kino i uzivam u evropskim multiplexima kada god mogu. Preporucujem svim ljubiteljima kina koji putuju ili u Zagreb ili u Beograd (kao najblize destinacije sa dobrim multiplexima) da svrate u Cinestar u Branimirovom centru, odnosno Delta City u Novom Beogradu.

Jel' i tamo zoveš na radio za karte?

I sjedišta su numerisana od kad je kino otvoreno. Nekad se ne numerišu karte kada je film već pri kraju ciklusa prikazivanja jer nema gužve pa je svejedno gdje ko sjedi budući da sve karte isto koštaju. Pogledam skoro svaki film u Meetingu i nikad, ali nikad nisam imao neki problem.
Da, svaki put zovnem iz Sarajeva i vozim po 5-6 sati da bih stigao na predstavu. Dvije karte me dodju nekih 100 mara. Nije lose.
Ja nikad nisam dobio kartu u meeting pointu da je bila numerisana. Mozda su u zadnjih 2-3 godine, od kad vishe tamo ne idem.
Baltazar_khan

#27 Re: Kace kina pocet??

Post by Baltazar_khan »

Kad smo već kod kina... Pitanje za ove malo starije... Jel istina da je ona sto naplacuje karte u kinu "imperijal", nije promijenila frizuru preko 20 godina? Ona plava :?
Van Halen

#28 Re: Kace kina pocet??

Post by Van Halen »

Kino Imperijal ne radi već godinu dana.
Post Reply