sace, samo sto nisudawn_upon_dawn wrote:jesu okacili grijanje?
Kaće grijanje
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
VerSAĆE, samo što nije.danas wrote:sace, samo sto nisudawn_upon_dawn wrote:jesu okacili grijanje?![]()
- Bullet Tooth Tony
Da se ne smrznem ko ružno PAČEPipiDugaDevetka wrote:VerSAĆE, samo što nije.danas wrote:sace, samo sto nisudawn_upon_dawn wrote:jesu okacili grijanje?![]()
- Bonnie-Clydova mala
Ja čuh jutros da su pritisnuli dugme ...
- Bonnie-Clydova mala
ma sad kad vide da sunce sija više od tri sata, isključiće ga i reći eto vam sunce pa se grijte...veca_sa wrote:vidjeli sunce, pa da mogu rec evo vam grijanje pa se grijte po suncuBonnie-Clydova mala wrote:Ja čuh jutros da su pritisnuli dugme ...
- Bonnie-Clydova mala
a do tad - cvokoćite zubima i protezama mali ljudi, ionako imate previše radijatora...veca_sa wrote:do negdje sredine novembraBonnie-Clydova mala wrote:ma sad kad vide da sunce sija više od tri sata, isključiće ga i reći eto vam sunce pa se grijte...veca_sa wrote: vidjeli sunce, pa da mogu rec evo vam grijanje pa se grijte po suncu
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
Da ljudi ne znaju cvokotati i drhtati, smrzli bi se. 
- terapija
Ne citaju oni ovo, dzaba tiobuca wrote:vama u toplanama i onom ko odlucuje kad ce grijanje biti uključeno jebem sve po spisku. stoko jedna, pa jeste li vi vise normalni. stanovi su ko grobovi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
palite to grijanje zivotinje jedne dabogda pocrkali vise
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(e sad mi je lakse)
Pardon,
Ne citaju oni, dzaba ti
-
obuca
oni ne ali mozda njihova djecaterapija wrote:Ne citaju oni ovo, dzaba tiobuca wrote:vama u toplanama i onom ko odlucuje kad ce grijanje biti uključeno jebem sve po spisku. stoko jedna, pa jeste li vi vise normalni. stanovi su ko grobovi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
palite to grijanje zivotinje jedne dabogda pocrkali vise
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(e sad mi je lakse)
Pardon,
Ne citaju oni, dzaba ti
crkotine jedne (pih mogla bi lajat kako me krenulo) majku vam vašu
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
onda budi cobanka i poveci ovce pred toplanu...do tada mozes jebat mater i ho shi minu, jednako ce poruka doci do ciljne publikeobuca wrote:kod mene nisu komsije nego ovce. bitno je bacanje smeca i opusaka po ulazu, razjebavanje vrata itd. nije tema to.mIRCerka wrote:hm, a dici komsije iz ulaza pa pred toplanu?
opet:
vama u toplanama sve po spisku![]()
![]()
dabogda pocrkali
![]()
![]()
gmazovi
-
obuca
ma znam mircimIRCerka wrote:onda budi cobanka i poveci ovce pred toplanu...do tada mozes jebat mater i ho shi minu, jednako ce poruka doci do ciljne publikeobuca wrote:kod mene nisu komsije nego ovce. bitno je bacanje smeca i opusaka po ulazu, razjebavanje vrata itd. nije tema to.mIRCerka wrote:hm, a dici komsije iz ulaza pa pred toplanu?
opet:
vama u toplanama sve po spisku![]()
![]()
dabogda pocrkali
![]()
![]()
gmazovi
- terapija
Nama generalno nedostaje discipline i osjecaja za osnovne oblike ophodjenja sa susjedima i objektima u kojima stanujemo.
Prokisne komsiji na najvisem spratu, jebe se onima ispod.
Pukne cijev, jebe se onom iznad
Zacepi kanalizacija, Prizemlje puno govana, nikome ni na kraj pameti kako je tim ljudima, sto moraju bukvalno baciti sve sto posjeduju, jebe im se, oni ce i dalje bacati pelene uloske i sta sve ne u WC solje.
Rikne lift, treba iskeshirati za popravku prva 2 sprata, jebe im se, ne treba im.
Pa ja bi im ga zavario kad im ne treba eto...
Prvo trebamo ispostovati ta osnovna pravila, znati sami sebi pomoci, pa onda ocekivati da ce nas postovati ova "topla braca"
Naravno cast izuzecima, ima zgrada koje su zaista pod konac, prvenstveno zahvaljujuci pozrtvovnosti kucepazitelja, koji se zaista trude. Zato ima i "zooloskih vrtova" od zgrada, barem 10 puta toliko...
Prokisne komsiji na najvisem spratu, jebe se onima ispod.
Pukne cijev, jebe se onom iznad
Zacepi kanalizacija, Prizemlje puno govana, nikome ni na kraj pameti kako je tim ljudima, sto moraju bukvalno baciti sve sto posjeduju, jebe im se, oni ce i dalje bacati pelene uloske i sta sve ne u WC solje.
Rikne lift, treba iskeshirati za popravku prva 2 sprata, jebe im se, ne treba im.
Pa ja bi im ga zavario kad im ne treba eto...
Prvo trebamo ispostovati ta osnovna pravila, znati sami sebi pomoci, pa onda ocekivati da ce nas postovati ova "topla braca"
Naravno cast izuzecima, ima zgrada koje su zaista pod konac, prvenstveno zahvaljujuci pozrtvovnosti kucepazitelja, koji se zaista trude. Zato ima i "zooloskih vrtova" od zgrada, barem 10 puta toliko...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
ne govorim ja to zbog bana, da ovisim o njima, i ja bih im jebla sve od a do z i nazad....obuca wrote:
ma znam mirci. nema nista od toga. al toliko mi je sinoc i jutros bilo hladno da sam morala i po cijenu bana lajati. pa covjece u stanovima je fakat ko u grobovima, al jebe se njima, racuni uredno stizu. ne mogu da svarim da je raji ovo OK umjesto da ih se kolektivno bojkotuje neplacanjem racuna. pa da vidimo ocel onda grijat. kolko para tolko muzike. opet vam se u toplanama sjetim porodicnog stabla
nego mi idete svi kolektivno na zivac sto vam je u zgradama, pogotovo visokim, vas stan drzava a ostatak kao da ne postoji....
gledam medin haustor...imaju kucepazitelja koji se sjetio postaviti znak KO NE PLACA UPRAVITELJA NE DUGUJE NOVAC UPRAVITELJU VEC SVOJIM KOMSIJAMA...u tom istom haustoru neparni lift je zavaren, pishaka se skorila na stepenicama sestog sprata (jebi ga, zoger i kanta vode budu dovoljni do osmog sprata), ja koja ne zivim tu sam vec kupila 13 sijalica za haustor, jer NE VIDIM kad idem tamo, kucepaziteljka se zajebala pa zaboravila podijeliti racune za struju za avgust, pa poiskljucivase ljude...itditd....
obuca, robot komerc, bira kalorifer...20 KM a radi
ili, komsije za ushi, pa pred toplanu....
-
obuca
tako i treba samo sto nasi peMzioneri kad dobiju love prvo plate i sto treba i sto ne trebaadore wrote:Ne mislim platiti grijanje sigurno do kraja zime zbog ovoga, prehladili se i zena i ja.Misli globalno radi lokalno.
opet pozz u toplane
- karanana
I kako ce to srediti situaciju? Mislis da ce zaboraviti da im dugujes? Samo ce ti se nagomilati i onda ces morati kamatu platiti i troskove suda kad te utuze.adore wrote:Ne mislim platiti grijanje sigurno do kraja zime zbog ovoga, prehladili se i zena i ja.Misli globalno radi lokalno.
-
adore
Platicu im prije tuzbekaranana wrote:I kako ce to srediti situaciju? Mislis da ce zaboraviti da im dugujes? Samo ce ti se nagomilati i onda ces morati kamatu platiti i troskove suda kad te utuze.adore wrote:Ne mislim platiti grijanje sigurno do kraja zime zbog ovoga, prehladili se i zena i ja.Misli globalno radi lokalno.
-
_BosanaC
Ma mogu moj... hm... Da tuze.obuca wrote:tako i treba samo sto nasi peMzioneri kad dobiju love prvo plate i sto treba i sto ne trebaadore wrote:Ne mislim platiti grijanje sigurno do kraja zime zbog ovoga, prehladili se i zena i ja.Misli globalno radi lokalno.
![]()
a onda sviraju zalopojke. usotalom sta toplane mogu u slucaju neplacanja. da me tuze. nek tuze ja imam cijeli zivot za natezanje na sudu. malo zalbica, a ako mogu nek mi iskljuce. e onda uvodim narodno grijanje u zgradu. zamisli samo gdje su male bebe itd. pa meni je hladno a od dječici da ne govorim. jebote izlazim vani da se ugrijem. imal grijanje u troli
da se idem vozati
![]()
opet pozz u toplane
Prosle godine predsjednik kucnog savjeta popio tri kafe s nekim iz toplana, sazvao sastanak kucnog savjeta i zaprijetio da ce otici za sedam dana u opstinu da tuzi vlasnike stanova koji izdaju stanove bez da nisu prijavili to u opstini zbog poreza, kao zbog velikih dugova. A dugovi bili dva racuna - tri racuna. Ljudi se razletili, poplacali sve, jebe on dosljama majku...
Gledam neki dan - tuze sad njega Toplane. Duzan im ostao preko 2500KM... Skupa sa jos jednim likom koji je isto tako tada pljuvao po svemu i svacemu i nekakve tuzbe podizao...
Ma fuj.