Kaće grijanje

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

danas

Post by danas »

dawn_upon_dawn wrote:jesu okacili grijanje? :D
sace, samo sto nisu :oops: :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

danas wrote:
VerSAĆE, samo što nije.
Bullet Tooth Tony

Post by Bullet Tooth Tony »

PipiDugaDevetka wrote:
danas wrote:
VerSAĆE, samo što nije.
Da se ne smrznem ko ružno PAČE :lol: :lol:
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Ja čuh jutros da su pritisnuli dugme ...
Bonnie-Clydova mala

veca_sa wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:Ja čuh jutros da su pritisnuli dugme ...
vidjeli sunce, pa da mogu rec evo vam grijanje pa se grijte po suncu
ma sad kad vide da sunce sija više od tri sata, isključiće ga i reći eto vam sunce pa se grijte...
Bonnie-Clydova mala

veca_sa wrote:
Bonnie-Clydova mala wrote:
veca_sa wrote: vidjeli sunce, pa da mogu rec evo vam grijanje pa se grijte po suncu
ma sad kad vide da sunce sija više od tri sata, isključiće ga i reći eto vam sunce pa se grijte...
do negdje sredine novembra
a do tad - cvokoćite zubima i protezama mali ljudi, ionako imate previše radijatora...
obuca

Post by obuca »

vama u toplanama i onom ko odlucuje kad ce grijanje biti uključeno jebem sve po spisku. stoko jedna, pa jeste li vi vise normalni. stanovi su ko grobovi. :x :x :x :x :x :x :x :x :x palite to grijanje zivotinje jedne dabogda pocrkali vise :x :x :x :x :x :x

(e sad mi je lakse)
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Bitno je samo cvokotanje ukljuciti na dvojku i - lakse se dise :D
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Da ljudi ne znaju cvokotati i drhtati, smrzli bi se. :D
terapija

Post by terapija »

obuca wrote:vama u toplanama i onom ko odlucuje kad ce grijanje biti uključeno jebem sve po spisku. stoko jedna, pa jeste li vi vise normalni. stanovi su ko grobovi. :x :x :x :x :x :x :x :x :x palite to grijanje zivotinje jedne dabogda pocrkali vise :x :x :x :x :x :x

(e sad mi je lakse)
Ne citaju oni ovo, dzaba ti :)

Pardon,

Ne citaju oni, dzaba ti :D
obuca

Post by obuca »

terapija wrote:
obuca wrote:vama u toplanama i onom ko odlucuje kad ce grijanje biti uključeno jebem sve po spisku. stoko jedna, pa jeste li vi vise normalni. stanovi su ko grobovi. :x :x :x :x :x :x :x :x :x palite to grijanje zivotinje jedne dabogda pocrkali vise :x :x :x :x :x :x

(e sad mi je lakse)
Ne citaju oni ovo, dzaba ti :)

Pardon,

Ne citaju oni, dzaba ti :D
oni ne ali mozda njihova djeca :P
crkotine jedne (pih mogla bi lajat kako me krenulo) majku vam vašu :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

hm, a dici komsije iz ulaza pa pred toplanu?
obuca

Post by obuca »

mIRCerka wrote:hm, a dici komsije iz ulaza pa pred toplanu?
kod mene nisu komsije nego ovce. bitno je bacanje smeca i opusaka po ulazu, razjebavanje vrata itd. nije tema to.
opet:
vama u toplanama sve po spisku :x :x :x dabogda pocrkali :x :x :x gmazovi
mIRCerka

Post by mIRCerka »

obuca wrote:
kod mene nisu komsije nego ovce. bitno je bacanje smeca i opusaka po ulazu, razjebavanje vrata itd. nije tema to.
opet:
onda budi cobanka i poveci ovce pred toplanu...do tada mozes jebat mater i ho shi minu, jednako ce poruka doci do ciljne publike :D
obuca

Post by obuca »

mIRCerka wrote:
obuca wrote:
opet:
onda budi cobanka i poveci ovce pred toplanu...do tada mozes jebat mater i ho shi minu, jednako ce poruka doci do ciljne publike :D
ma znam mirci :( . nema nista od toga. al toliko mi je sinoc i jutros bilo hladno da sam morala i po cijenu bana lajati. pa covjece u stanovima je fakat ko u grobovima, al jebe se njima, racuni uredno stizu. ne mogu da svarim da je raji ovo OK umjesto da ih se kolektivno bojkotuje neplacanjem racuna. pa da vidimo ocel onda grijat. kolko para tolko muzike. opet vam se u toplanama sjetim porodicnog stabla :x
terapija

Post by terapija »

Nama generalno nedostaje discipline i osjecaja za osnovne oblike ophodjenja sa susjedima i objektima u kojima stanujemo.

Prokisne komsiji na najvisem spratu, jebe se onima ispod.
Pukne cijev, jebe se onom iznad
Zacepi kanalizacija, Prizemlje puno govana, nikome ni na kraj pameti kako je tim ljudima, sto moraju bukvalno baciti sve sto posjeduju, jebe im se, oni ce i dalje bacati pelene uloske i sta sve ne u WC solje.
Rikne lift, treba iskeshirati za popravku prva 2 sprata, jebe im se, ne treba im.

Pa ja bi im ga zavario kad im ne treba eto...

Prvo trebamo ispostovati ta osnovna pravila, znati sami sebi pomoci, pa onda ocekivati da ce nas postovati ova "topla braca" :)

Naravno cast izuzecima, ima zgrada koje su zaista pod konac, prvenstveno zahvaljujuci pozrtvovnosti kucepazitelja, koji se zaista trude. Zato ima i "zooloskih vrtova" od zgrada, barem 10 puta toliko...
adore

Post by adore »

Ne mislim platiti grijanje sigurno do kraja zime zbog ovoga, prehladili se i zena i ja. :x Misli globalno radi lokalno.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

obuca wrote:
ma znam mirci :( . nema nista od toga. al toliko mi je sinoc i jutros bilo hladno da sam morala i po cijenu bana lajati. pa covjece u stanovima je fakat ko u grobovima, al jebe se njima, racuni uredno stizu. ne mogu da svarim da je raji ovo OK umjesto da ih se kolektivno bojkotuje neplacanjem racuna. pa da vidimo ocel onda grijat. kolko para tolko muzike. opet vam se u toplanama sjetim porodicnog stabla :x
ne govorim ja to zbog bana, da ovisim o njima, i ja bih im jebla sve od a do z i nazad....

nego mi idete svi kolektivno na zivac sto vam je u zgradama, pogotovo visokim, vas stan drzava a ostatak kao da ne postoji....

gledam medin haustor...imaju kucepazitelja koji se sjetio postaviti znak KO NE PLACA UPRAVITELJA NE DUGUJE NOVAC UPRAVITELJU VEC SVOJIM KOMSIJAMA...u tom istom haustoru neparni lift je zavaren, pishaka se skorila na stepenicama sestog sprata (jebi ga, zoger i kanta vode budu dovoljni do osmog sprata), ja koja ne zivim tu sam vec kupila 13 sijalica za haustor, jer NE VIDIM kad idem tamo, kucepaziteljka se zajebala pa zaboravila podijeliti racune za struju za avgust, pa poiskljucivase ljude...itditd....

obuca, robot komerc, bira kalorifer...20 KM a radi :D

ili, komsije za ushi, pa pred toplanu....
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Mogu li ja nesto reci? :-?

Kriv je Zlatko :D
obuca

Post by obuca »

adore wrote:Ne mislim platiti grijanje sigurno do kraja zime zbog ovoga, prehladili se i zena i ja. :x Misli globalno radi lokalno.
tako i treba samo sto nasi peMzioneri kad dobiju love prvo plate i sto treba i sto ne treba :x :x a onda sviraju zalopojke. usotalom sta toplane mogu u slucaju neplacanja. da me tuze. nek tuze ja imam cijeli zivot za natezanje na sudu. malo zalbica, a ako mogu nek mi iskljuce. e onda uvodim narodno grijanje u zgradu. zamisli samo gdje su male bebe itd. pa meni je hladno a od dječici da ne govorim. jebote izlazim vani da se ugrijem. imal grijanje u troli :lol: da se idem vozati :lol:

opet pozz u toplane :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

_BosanaC wrote:Mogu li ja nesto reci? :-?

Kriv je Zlatko :D
:lol: dje njega nadje...
karanana

Post by karanana »

adore wrote:Ne mislim platiti grijanje sigurno do kraja zime zbog ovoga, prehladili se i zena i ja. :x Misli globalno radi lokalno.
I kako ce to srediti situaciju? Mislis da ce zaboraviti da im dugujes? Samo ce ti se nagomilati i onda ces morati kamatu platiti i troskove suda kad te utuze.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

:lol: :lol: :lol:

joj jesam ih zajebao...

mene grije MAXTOR 40 GB sve prste guram unutra i diram disk jer se ohlade od tastature a ranije sam skinuo stranice kucista zbog vrucinaaa

:roll: :-)

:x :x :x
adore

Post by adore »

karanana wrote:
I kako ce to srediti situaciju? Mislis da ce zaboraviti da im dugujes? Samo ce ti se nagomilati i onda ces morati kamatu platiti i troskove suda kad te utuze.
Platicu im prije tuzbe :D a za kamatu me mogu povuci :shock:
_BosanaC

Post by _BosanaC »

obuca wrote:
tako i treba samo sto nasi peMzioneri kad dobiju love prvo plate i sto treba i sto ne treba :x :x a onda sviraju zalopojke. usotalom sta toplane mogu u slucaju neplacanja. da me tuze. nek tuze ja imam cijeli zivot za natezanje na sudu. malo zalbica, a ako mogu nek mi iskljuce. e onda uvodim narodno grijanje u zgradu. zamisli samo gdje su male bebe itd. pa meni je hladno a od dječici da ne govorim. jebote izlazim vani da se ugrijem. imal grijanje u troli :lol: da se idem vozati :lol:

opet pozz u toplane :x
Ma mogu moj... hm... Da tuze.

Prosle godine predsjednik kucnog savjeta popio tri kafe s nekim iz toplana, sazvao sastanak kucnog savjeta i zaprijetio da ce otici za sedam dana u opstinu da tuzi vlasnike stanova koji izdaju stanove bez da nisu prijavili to u opstini zbog poreza, kao zbog velikih dugova. A dugovi bili dva racuna - tri racuna. Ljudi se razletili, poplacali sve, jebe on dosljama majku...

Gledam neki dan - tuze sad njega Toplane. Duzan im ostao preko 2500KM... Skupa sa jos jednim likom koji je isto tako tada pljuvao po svemu i svacemu i nekakve tuzbe podizao...

Ma fuj.
Post Reply