Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma treba im jebat sve po spisku. u stanu mi ko u grobu. živi a u grobu. smrzosmo se. njima treba bojkotovat plaćanje za onakvo grijanje. majku li im svima po redu
obuca wrote:ma treba im jebat sve po spisku. u stanu mi ko u grobu. živi a u grobu. smrzosmo se. njima treba bojkotovat plaćanje za onakvo grijanje. majku li im svima po redu
Sad ga ne mogu pustit jer navodno "nije još vrijeme" a vratit pare narodu za prošlu sezonu to ni pod razno a svi znamo kakva je prošla zima bila. Realno je bilo da vrate narodu pare bar za jedan mjesec! UHLJUPI
Joj raja vi ste fakat depresivni ako vam treba grijanje.. malo zahladni i odma´ kukate pa nije minus..
Od nedjelje opet dolaze topliji dani.. kakvo crno grijanje raja moja lijepa..
ifbbpro wrote:Joj raja vi ste fakat depresivni ako vam treba grijanje.. malo zahladni i odma´ kukate pa nije minus..
Jbt,gdje ti živiš ? Bogami..lijepi plin,što reče Phia,lijepo grijanje..
šta trebamo,da se smrzavamo,jer nije "cool" paliti grijanje u Septembru ..
Ja počela vaditi zimske stvari.. ne bih da hodam ko "fićfirić"..neka hvala
Ovakvi prelazi nisu normalni definitivno,a u Sarajevu je uvijek bilo..iz japanki direkt u čizme,tako da ne čudi što ljudi pizde zbog Toplana.
Last edited by pinkzelena on 08/09/2007 00:54, edited 1 time in total.
ifbbpro wrote:Joj raja vi ste fakat depresivni ako vam treba grijanje.. malo zahladni i odma´ kukate pa nije minus..
Jbt,gdje ti živiš ?
Sarajevo - C. Vila 1
Ovdje je kod nas na Cvili uvijek toplo, svi zrace pozitivnom energijom
Jbt,gdje ti živiš ?
Sarajevo - C. Vila 1
Ma garant vi navukli drva pa sad kao ne treba vam plin.
Sarajevo - C. Vila 1
Poenta price: ja jedva docekao da malo zahladni, ubile me ove vrucine, a vi sad nasli spominjati grijanje!
Toliko od mene
Meni ovo godi praavvoooo.. lakse se
ifbbpro wrote:
Sarajevo - C. Vila 1
Poenta price: ja jedva docekao da malo zahladni, ubile me ove vrucine, a vi sad nasli spominjati grijanje!
Toliko od mene
Meni ovo godi praavvoooo.. lakse se
Pa bilo je lijepo prvi dan nakon vrućina ali drugi već nije!