Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kad sam rekao gladni mislio sam na gladne za dunjalukom
a kad sam rekao oni kojima je hladno vazda to je znacilo slicno ovom prethodnom tj. oni kojima se nikako ne moze udovoljiti vazda im nije po volji, vazda bi im vise odgovaralo nesto sto nemaju ili sta vec
valajbeg wrote:kad sam rekao gladni mislio sam na gladne za dunjalukom
a kad sam rekao oni kojima je hladno vazda to je znacilo slicno ovom prethodnom tj. oni kojima se nikako ne moze udovoljiti vazda im nije po volji, vazda bi im vise odgovaralo nesto sto nemaju ili sta vec
Razumijemo mi tebe ... samo si fulao podforum, ideš još gore sve do natpisa "Filozofija i religija" i tu ovo upišeš.
Mi ovdje pričao o vrlo konkrentnom problemu, mjerljivom spravom koja se zove termometar.
valajbeg wrote:kad sam rekao gladni mislio sam na gladne za dunjalukom
Pa ne moraš se crveno derati odmah. Trebao si odmah reću da misliš metaforički. Ali onda si fulo temu jer ovo ti je o fizičkoj potrebi da se čoEk ugrije na ovome svijetu kad pritegne sarajevska hladnoća.
Nema nista gore od centralnog.. kad odem zimi kod jarana nema zraka jebo te koliko mu je vruce u stanu.. pa reko mozes li barem iskljuciti pipu, kaze stari radijatori, ne mogu.. jebo te i to
ifbbpro wrote:Nema nista gore od centralnog.. kad odem zimi kod jarana nema zraka jebo te koliko mu je vruce u stanu.. pa reko mozes li barem iskljuciti pipu, kaze stari radijatori, ne mogu.. jebo te i to
kako centralno u stanu bez termostata,sta lozi svako sebi koliko hoce ili je ipak u pitanju kuca
ifbbpro wrote:Nema nista gore od centralnog.. kad odem zimi kod jarana nema zraka jebo te koliko mu je vruce u stanu.. pa reko mozes li barem iskljuciti pipu, kaze stari radijatori, ne mogu.. jebo te i to
Centralno je zakon, i moja je preporuka, ko god je u mogucnosti (dakle nije ovisan o toplanama) da to napravi, za neke 3 milje se moze uraditi, no opet sve zavisi od velicine stana...uzivancija... Ne znam kako je to kod tvog jarana, kod mene se moze namjestiti koju god temperaturu hoces, ili namjestis odredjenu granicu npr. 24 stepena, cim padne na 24 grijanje se automatski pali. Jest da ode struje, ali opet kad se sve izracuna ispadne isto, ili cak manje kao i toplane koje se placaju cijele godine...