htjeo si reci da ti hasima mogu tuziti
opet pozdravi i sve najgore zelje u toplane, mamicu vam vasu
-Šta tebe briga ako ja ne plaćam, telefon, struju, vodu, UPRAVITELJNINU,...?!mIRCerka wrote:...imaju kucepazitelja koji se sjetio postaviti znak KO NE PLACA UPRAVITELJA NE DUGUJE NOVAC UPRAVITELJU VEC SVOJIM KOMSIJAMA...
PipiDugaDevetka wrote:-Šta tebe briga ako ja ne plaćam, telefon, struju, vodu, UPRAVITELJNINU,...?!mIRCerka wrote:...imaju kucepazitelja koji se sjetio postaviti znak KO NE PLACA UPRAVITELJA NE DUGUJE NOVAC UPRAVITELJU VEC SVOJIM KOMSIJAMA...
Riječi su mog komšije izrečene u svađi samnom. Naravno, pokušao sam mu mirno objasniti da kada on ne plaća, ja i ostale platiše plaćamo za njega, iskopirao mu Zakon o održavanju stanova u zgradama (80pf), zatim, svađe,...2 prekršajne prijave za mene,...50 dana zatvora i dan-danas mu nije jasno...Inače, kriminalistički inspektor PU Novi grad, policajac u civilu,...
No, tema je grijanje, pa neću više o ovome,...
isto ko i jamIRCerka wrote:PipiDugaDevetka wrote:-Šta tebe briga ako ja ne plaćam, telefon, struju, vodu, UPRAVITELJNINU,...?!mIRCerka wrote:...imaju kucepazitelja koji se sjetio postaviti znak KO NE PLACA UPRAVITELJA NE DUGUJE NOVAC UPRAVITELJU VEC SVOJIM KOMSIJAMA...
Riječi su mog komšije izrečene u svađi samnom. Naravno, pokušao sam mu mirno objasniti da kada on ne plaća, ja i ostale platiše plaćamo za njega, iskopirao mu Zakon o održavanju stanova u zgradama (80pf), zatim, svađe,...2 prekršajne prijave za mene,...50 dana zatvora i dan-danas mu nije jasno...Inače, kriminalistički inspektor PU Novi grad, policajac u civilu,...
No, tema je grijanje, pa neću više o ovome,...![]()
Ja imam debele carape za spavanje i bas me bwiga, ne tusiram se vec 10 dana i super mi je
ali, ja se ne sekiram, ja nisam konektovana na toplane...obuca wrote:isto ko i jamIRCerka wrote:PipiDugaDevetka wrote: -Šta tebe briga ako ja ne plaćam, telefon, struju, vodu, UPRAVITELJNINU,...?!
No, tema je grijanje, pa neću više o ovome,...![]()
Ja imam debele carape za spavanje i bas me bwiga, ne tusiram se vec 10 dana i super mi jeupakovana ko da cu na skijanje
![]()
![]()
opet sve najgore za toplane![]()
061274831Daphna wrote:Nema grijanja... Je.. ga, nabijaj račun za struju...
Ali od jutros nema ni vode. Mila majko, ni zube oprati... Trči u radnju kupi flašu vode...
Nego, ima li ko broj ovih sto dostavljaju plin. Nabavila sam sebi neku plinsku peć za grijanje, ali radila samo 2 dana, Nestade mi plina... HITNO, MOLIM VAS!
Hvala puno!adore wrote:061274831Daphna wrote:Nema grijanja... Je.. ga, nabijaj račun za struju...
Ali od jutros nema ni vode. Mila majko, ni zube oprati... Trči u radnju kupi flašu vode...
Nego, ima li ko broj ovih sto dostavljaju plin. Nabavila sam sebi neku plinsku peć za grijanje, ali radila samo 2 dana, Nestade mi plina... HITNO, MOLIM VAS!
033629441
061277412
Ja mislim da su ovi negdje oko Hrasnog ili Grbavice
Kakvi crni minusi...??? O njima ne smijem ni razmišljati. Sex pa-pa...mima wrote:Daphna wrote:Draga Mima, što je najgore, ko će se po ovoj zimi skinuti pa upražnjavati sex aktivnosti? To je problem...mima wrote:Ma jeli to vama hladno ovih dana?
Puštajte grijanje da se množimoooo!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
..........ni minusi nisu poceli
Ja se slažem! A onda se spustiti i do ureda na Alipašinom, pa i dole im polupati sve!terapija wrote:svi koji ne mogu da izdrze hladnocu, predlazem da se okupimo na ch. villi ispred ureda za "rad sa korisnicima" i kulturno im polupamo prozore. Neka se malo i oni solidarisu s nasmi nazeblinama.