Kaće grijanje

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

obuca

Post by obuca »

@bosanac
htjeo si reci da ti hasima mogu tuziti :D

opet pozdravi i sve najgore zelje u toplane, mamicu vam vasu :x
Umjetnik a

Post by Umjetnik a »

za ove kojima je hladno
nek zapjevaju od Merlina

"zima, hladna noć...................."
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

mIRCerka wrote:...imaju kucepazitelja koji se sjetio postaviti znak KO NE PLACA UPRAVITELJA NE DUGUJE NOVAC UPRAVITELJU VEC SVOJIM KOMSIJAMA...
-Šta tebe briga ako ja ne plaćam, telefon, struju, vodu, UPRAVITELJNINU,...?!
Riječi su mog komšije izrečene u svađi samnom. Naravno, pokušao sam mu mirno objasniti da kada on ne plaća, ja i ostale platiše plaćamo za njega, iskopirao mu Zakon o održavanju stanova u zgradama (80pf), zatim, svađe,...2 prekršajne prijave za mene,...50 dana zatvora i dan-danas mu nije jasno...Inače, kriminalistički inspektor PU Novi grad, policajac u civilu,...
No, tema je grijanje, pa neću više o ovome,...
karanana

Post by karanana »

Stoke jedne, smrzo sam se jutros. 7 stepeni je, mogli su malo naloziti ujutro dok se raja tusira i sprema. Fuj.
obuca

Post by obuca »

karanana wrote:Stoke jedne, smrzo sam se jutros. 7 stepeni je, mogli su malo naloziti ujutro dok se raja tusira i sprema. Fuj.
dobro jutro ev i ja Jopet smrznuta. sve najgore zelje u toplane. sjeme vam se u toplanama zatrlo stoko jedna :x :x :x :x :x
žena zmaj

Post by žena zmaj »

A, ljudi, pa gdje vam je mladost? Cuj smrzavaju se... :shock: :D
Bonnie-Clydova mala

Post by Bonnie-Clydova mala »

Pa lako je tebi kad si ti zmaj, samo hukneš i zapališ si vatricu :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

:roll: jorgan deka ... stan unutarnji :D nema vanjskog zida... zidovi debeli i po metar :D
i opet se smrzavam :x crkli dabogda :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

PipiDugaDevetka wrote:
mIRCerka wrote:...imaju kucepazitelja koji se sjetio postaviti znak KO NE PLACA UPRAVITELJA NE DUGUJE NOVAC UPRAVITELJU VEC SVOJIM KOMSIJAMA...
Riječi su mog komšije izrečene u svađi samnom. Naravno, pokušao sam mu mirno objasniti da kada on ne plaća, ja i ostale platiše plaćamo za njega, iskopirao mu Zakon o održavanju stanova u zgradama (80pf), zatim, svađe,...2 prekršajne prijave za mene,...50 dana zatvora i dan-danas mu nije jasno...Inače, kriminalistički inspektor PU Novi grad, policajac u civilu,...
:(

Ja imam debele carape za spavanje i bas me bwiga, ne tusiram se vec 10 dana i super mi je :D
*mima*

Post by *mima* »

Ma jeli to vama hladno ovih dana? :roll:
obuca

Post by obuca »

mIRCerka wrote:
PipiDugaDevetka wrote:

Ja imam debele carape za spavanje i bas me bwiga, ne tusiram se vec 10 dana i super mi je :D
isto ko i ja :x upakovana ko da cu na skijanje :x :x

opet sve najgore za toplane :x :x
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

obuca wrote:
mIRCerka wrote:
PipiDugaDevetka wrote: -Šta tebe briga ako ja ne plaćam, telefon, struju, vodu, UPRAVITELJNINU,...?!

isto ko i ja :x upakovana ko da cu na skijanje :x :x

opet sve najgore za toplane :x :x
ali, ja se ne sekiram, ja nisam konektovana na toplane...
moja zgrada je tako izolovana da ni plin nije doveden do nje...dobro imam kanalizaciju :D:D:D:D

elektroprivredo, na******ti se majke unaprijed za racune za struju... :D
Daphna

Post by Daphna »

Nema grijanja... Je.. ga, nabijaj račun za struju...

Ali od jutros nema ni vode. Mila majko, ni zube oprati... Trči u radnju kupi flašu vode...

Nego, ima li ko broj ovih sto dostavljaju plin. Nabavila sam sebi neku plinsku peć za grijanje, ali radila samo 2 dana, Nestade mi plina... HITNO, MOLIM VAS!
_BosanaC

Post by _BosanaC »

http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=41811

Ako je ko za to da nesto konkretno uradimo - bujrum.
Daphna

Post by Daphna »

mima wrote:Ma jeli to vama hladno ovih dana? :roll:
Draga Mima, što je najgore, ko će se po ovoj zimi skinuti pa upražnjavati sex aktivnosti? To je problem...

Puštajte grijanje da se množimoooo!!!!!!!!!
adore

Post by adore »

Daphna wrote:Nema grijanja... Je.. ga, nabijaj račun za struju...

Ali od jutros nema ni vode. Mila majko, ni zube oprati... Trči u radnju kupi flašu vode...

Nego, ima li ko broj ovih sto dostavljaju plin. Nabavila sam sebi neku plinsku peć za grijanje, ali radila samo 2 dana, Nestade mi plina... HITNO, MOLIM VAS!
061274831
033629441
061277412

Ja mislim da su ovi negdje oko Hrasnog ili Grbavice
adore

Post by adore »

Dupli :(
Last edited by adore on 14/09/2007 11:23, edited 1 time in total.
Daphna

Post by Daphna »

adore wrote:
Daphna wrote:Nema grijanja... Je.. ga, nabijaj račun za struju...

061274831
033629441
061277412

Ja mislim da su ovi negdje oko Hrasnog ili Grbavice
Hvala puno!
:kiss:
*mima*

Post by *mima* »

Daphna wrote:
Draga Mima, što je najgore, ko će se po ovoj zimi skinuti pa upražnjavati sex aktivnosti? To je problem...

:lol: :lol: :lol: :lol: ..........ni minusi nisu poceli
Daphna

Post by Daphna »

mima wrote:
Daphna wrote:

:lol: :lol: :lol: :lol: ..........ni minusi nisu poceli
Kakvi crni minusi...??? O njima ne smijem ni razmišljati. Sex pa-pa...

Zezajte se vi koliko hoćete, ali ima stanova koji su okrenuti prema sjeveru (kao moj), sunca ni za lijeka. Još ako je na prvom spratu (kao moj), pola vani a pola iznad haustora, pitala bih vas ja!

Ljeti se nisam bunila, ali sada... 15 stepeni, sjedi cijeli dan i uči? Nema šanse! :sad:
terapija

Post by terapija »

svi koji ne mogu da izdrze hladnocu, predlazem da se okupimo na ch. villi ispred ureda za "rad sa korisnicima" i kulturno im polupamo prozore. Neka se malo i oni solidarisu s nasmi nazeblinama.
Daphna

Post by Daphna »

terapija wrote:svi koji ne mogu da izdrze hladnocu, predlazem da se okupimo na ch. villi ispred ureda za "rad sa korisnicima" i kulturno im polupamo prozore. Neka se malo i oni solidarisu s nasmi nazeblinama.
Ja se slažem! A onda se spustiti i do ureda na Alipašinom, pa i dole im polupati sve!
ifbbpro

Post by ifbbpro »

opet glavna tema grijanje :-)
Danas 26 stepeni, sutra najavljuju 28.. kome treba grijanje :?
Nemojte samo onu pricu kako je uvece i ujutru hladno :oops:
Amy82

Post by Amy82 »

Treba grijanje ujutro i navece.....meni je evo sada zima, sjedim u slafroku i termo carapicama :D :D , a i ujutro je zima kad se covjek sprema...

Hladnije je u stanu, nego napolju :oops: :oops: sta im fali da malo "umlache" ...... :oops: :? :roll:
Post Reply